Hlavní obsah

Kolář má problém. Něco se na hřišti přihodilo, komentuje Slavia tajemně zranění z tréninku. Kdo bude chytat?

Praha

Brankář Ondřej Kolář se při včerejším předzápasovém tréninku fotbalistů Slavie zranil. Jak to bude s jeho dnešním startem proti Arsenalu v odvetě EL je nejasné. „Něco se na hřišti přihodilo, před utkáním to ale nebudeme komentovat,“ uvedl poněkud tajemně mluvčí Slavie Michal Býček.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Brankář Slavie Ondřej Kolář během derby se Spartou.

Článek

Koláře při tréninku zjevně trefil Nicolae Stanciu. Samotný zásah není z videa, které se objevilo na internetu, patrný, nicméně rumunský záložník se spoluhráči omlouval. Kolář se pak dostal do péče lékařů.

Není jasné, jestli brankář dostal zásah do ramene, za které se pak držel, nebo jestli si potíže přivodil pádem při zákroku. Možné je, že dostal ránu v okamžiku, kdy na střelu nebyl připraven.

Ke zranění hlavy z Glasgow mu každopádně včera zjevně přibyl další problém. Jeho rozsah Slavia nechtěla na veřejnosti nijak řešit. Nikdo z klubu se o něm nezmiňoval. Vše zůstává zahaleno tajemstvím i po dnešním prohlášení mluvčího.

Slavia řešila otázku gólmanů už před prvním utkáním, Kolářovo zranění tehdy bylo stále ještě čerstvé. Ochranná helma a maska už mají být trvalou součástí jeho výstroje.

Je ale otázkou, kdo nastoupí mezi tyče dnes večer. Do úvahy připadá Přemysl Kovář, Jan Stejskal a Matyáš Vágner.

Reklama