Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.04.2021 10:57:00

Myslím, že Hamáček zaspal (dobu)

Myslím, že Hamáček zaspal (dobu)

Komentář na facebookovém profilu ke kolapsu ministra Hamáčka

 Náčelník vyhrál bitvu, prohrál válku a zkolaboval: jak už před léty říkával Josef Švejk: "Jó milánkové, ve válce se situace mění každou chvíli." Tak nějak by se dal popsat příběh posledních dnů znovupředsedy ČSSD Hamáčka. V sobotu válcovací on line vítězství nad Petříčkem, v neděli večerní schůzka k vyhazovu Petříčka s Petříčkem, v pondělí jistota se Zaorálkem na Zamini, v úterý vystoupení Zaorálka a současně okamžitý kolaps znovupředsedy Hamáčka.

Přiznejme si to přátelé kdo to má? V sobotu on line vítěz, v úterý off line celým tělem. Divadelní představení, kde se hra na škatulata hejbejte zadřela, by stálo za jednoaktovou frašku. Birke chtěl na ministerstvo, ze kterého nechtěl Zaorálekl odejít tam, kde bylo volno. Hamáček přece jen zřejmě dodržel slovo ze svého sobotního vystoupení a "NESPAL". Ale celkově si myslím, že zaspal (dobu).

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama