projekty moderních bungalovů
Bydlení­ je hra

Chcete bydlet ve svém? Vsaďte na moderní bungalov

Bydlení v bungalovech je v dnešní době velmi vyhledávané. Má totiž několik výhod, které uvítají jak starší lidé, tak rodiny s dětmi. Pokud i vy toužíte po moderním bydlení ve svém, zvažte stavbu nového bungalovu. 

Jaké výhody skrývá bungalov?

Bungalov je jednoduchá stavba s jedním podlažím. Může být tedy zcela bezbariérová, což ocení starší lidé. Ale i mnohé rodiny touží po domě bez (pro děti často nebezpečného) schodiště. Tím, že se jedná o přízemní stavbu, budete v neustálém kontaktu s vnějším okolím, protože vchod do zahrady je možné mít prakticky z každého pokoje domu. Ceny bungalovů jsou navíc velmi příznivé a také samotná stavba představuje mnohem rychlejší proces, než je tomu u stavby klasického patrového rodinného domu. 

Jak a kde začít?

Pokud už máte vyhlídnutý nebo dokonce koupený pozemek, dalším krokem je projekt domu. Bungalov se dá postavit na jakémkoliv pozemku, pokud není příliš svažitý nebo moc malý. Tady nastupují na řadu architekti, kteří se zabývají projekty bungalovů. Mezi služby architektonické firmy JPV Architekt patří návrhy a projekty klasických domů i bungalovů a také veškerých interiérů.  

Kolik stojí architekt?

Určitě vás zajímá, kolik projekty moderních bungalovů stojí. Na straně architektů se jedná o poměrně složitý proces, při kterém se může narazit na nespočet nepředvídatelných překážek. Závazná cenová nabídka vzniká až poté, kdy architekt zanalyzuje současný stav (zjistí, co se v dané lokalitě smí a nesmí, zda jsou tam překážky například ze strany CHKO a podobně) a navrhne skicu. Potom samozřejmě záleží na požadavcích klienta. Pro určení ceny se tedy vždy posuzuje každý konkrétní případ zvlášť a je potřeba cenu konzultovat přímo s architektem.

Projekty bungalovu přesně podle vašich představ a ostatní administraci s tím spojenou vám zajistí Jan Pavel Vlček a jeho specializovaná firma www.jpvarchitekt.cz.