Sportisimo láká v jarní kampani k pohybu

neděle, 18. dubna 2021, 07:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Sportisimo spouští jarní kampaň, jejíž hlavní ideou je překonání sama sebe. Tváří je opět Petr Nasty Cerha, nově jej doplní Sandra Černodrinská.

Klíčový vizuál jarní kampaně Sportisima, zdroj: Sportisimo

Klíčový vizuál jarní kampaně Sportisima, zdroj: Sportisimo

Řetězec se sportovním vybavením Sportisimo odstartoval novou jarní kampaň. Její hlavní ideou je překonání sebe sama, vyzývá, aby lidé nehledali výmluvy, proč nic nedělat a raději si našli důvod, proč být v pohybu. Tváří kampaně je opět moderátor Petr Nasty Cerha, nově ho doplnila herečka Sandra Černodrinská.

„V hledání důvodů, proč dnes nic nedělat, je každý z nás více než mistr. Nicnedělání svedeme třeba na počasí, náladu, ale dokážeme si najít i naprosto bizarní výmluvy. A tak jsme toho, co většinu z nás obzvlášť na začátku jara spojuje, využili při tvorbě jarní kampaně. V ní se snažíme ukázat, že jsme na tom všichni stejně, ale když se přece jenom odhodláme a dáme se do pohybu, budeme ze sebe mít dvojnásobně skvělý pocit,” říká Zdeněk Morávek, marketingový ředitel Sportisima.

Kampaň bude k vidění v Česku a Slovensku v televizi, kde bude nasazen půlminutový spot, v kratší verzi bude umístěn i na YouTube, kde poběží i na rumunském a maďarském trhu. Zmíněný námět se objeví také v POS/POP komunikaci.

Audiovizuální části kampaně propůjčil svůj hlas herec Jiří Klem. Spot se měl záměrně hlasovým konceptem blížit dokumentární tvorbě. Produkci zajistila společnost Bumerang Film.

-stk-