Marek Obrtel: Vážení přátelé, spoluobčané!

KOMENTÁŘ

V sobotu 17.4. po 19. hodině nás skladník ze Škodovky spolu s premiérem Babišem informoval v roli MZV a MV současně o zapojení ruských tajných služeb do výbuchů ve Vrběticích!

19. dubna 2021 - 06:26
Gympl a tři nebo čtyři roky skutečné práce nějakého skladníka – no to je slušná kvalifikace pro řízení dvou klíčových ministerstev naší zbídačené, rozkradené, zkorumpované země, nemyslíte?

Nemohl jsem uvěřit tomu, že by někdo takovou „cypovinu“, jak se říká na Ostravsku, mohl brát vážně! Že by se tím mohl někdo zabývat jako skutečností!


18 vyhoštěných ruských diplomatů, kečup na zdi ruské ambasády a podupávající davy nejen pražské kavárny před ruskou ambasádou hned na druhý den mne však přesvědčilo o opaku a o tom, že idiotů je stále dost, zejména když jde o akt nenávisti vůči Rusku, po jehož území, nerostném bohatství, vodě, odbytištích a levné pracovní síle prahnou pařáty sionisticko-zednářských globalistických struktur již více než 200 let.

Výbuchy ve Vrběticích se podle vicepremiéra Jana Hamáčka „zřejmě odchýlily od plánu a neměly nastat na území České republiky“, uvedl dnes (18.4.) v pořadu České televize Otázky Václava Moravce. Policie podle něj pracuje s variantou, že munice měla explodovat až později v Bulharsku.


No slyšeli jste někdy větší pitomost ve věcech podobných, jako je tato?  Takové diletantství, 6 let poté a zrovna jakoby náhodou v této době, kdy „drank nach osten 2“ dosahuje maximálních otáček až turbulencí? Prý na základě jednoznačných důkazů! Mohli bychom znát alespoň jeden? Tedy nějaký přímý a nejlépe ověřitelný? Že by to byly přesně ty důkazy, které vedly k válce s Afghánistánem po pádu dvojčat v NY? Nebo takové ty kolem Saddámových chemických zbraní, které vedly k válce s Irákem? Nebo ty, které měly usvědčit Asada z držení a použití sarinu proti obyvatelstvu? Nebo ty, které měly zdokumentovat tzv. Bílé přilby na dětech, zasažených chlorem a proto se jim špinavými prackami hrabaly v obličejích a špricovali je studenou vodou a děti řvaly jako tuři? No, budou to zřejmě takové důkazy, které údajně usvědčují ruské agenty v případu otravy Skripala a jeho dcery v parku na lavičce, kde kolem pobíhají a pozobávají holubi svoje drobečky a jsou zcela o.k. A Skripalovi ten Novičok nakonec zdárně rozchodí - kabrňáci! Vlastně to mohou být ještě důkazy, které usvědčují „proruské separatisty“ ze sestřelení malaysijského dopravního letounu MH-17 v srpnu 2014, kdy americké satelitní snímky z doby incidentu nikdo nikdy neviděl, na rozdíl od těch ruských, kde však ty důkazy chybí...

Za tuto práci chce „skladník“ ze dvou ministerstev děkovat lidem z Národní centrály boje proti organizovanému zločinu? A oni mu to nehodí na hlavu? A nebo je snad uplatí jako složky IZS a zdravotnictví za Covidu?

Jsme prý svrchovaný stát a tak něco dělat musíme! Říká Hamáček, který jediné, co ve studiu zvládl, je ASPEN institut, kam si spolu s americkou ambasádou chodí pro noty a tam mu tu suverenitu české země vždycky vysvětlí, stejně jako nyní...

Předseda Senátu - „tchajwanec“ Miloš Vystrčil označil výbuchy za akt ruského státního terorismu. Tak pokud toto není diagnoza, tak tady asi není už vůbec co dodat. Takzvaný ruský státní terorismus by se zcela jistě zabýval takovou stupiditou, jako jsou dva domečky v bezvýznamném (ne tolik bezvýznamném pro případný nelegální obchod se zbraněmi) muničním skladu ve Vrběticích.

Vyjádření dalších gigantů české politické scény z ODS, TOP 09, KDU-ČSL, Pirátů, STAN a samozřejmě ČSSD ponechávám bez komentáře, který si toto jistě nezaslouží.

Premiér Babiš na tiskovce a „zdemolovaný“ Hamáček v Otázkách Václava Moravce dobře věděli, proč se jim třese hlas a chovají se podivně. Možná v nich přece jen nějaký náznak toho svědomí zbyl? Ne, je to strach, strach z postihu, který jednou za tyto „prasečiny“ jistě přijde a nebude příjemný.

Kdoví, co stálo za skladníkovým kolapsem v průběhu uplynulého týdne a jak je to doopravdy s výměnou ministrů a proč na skladníka nakonec zbyly právě rezorty MZV a MV !!



V areálu muničního skladu Vrbětice jsem po dobu pěti let trávil minimálně jeden až dva dny v měsíci při zajišťování pyrotechnických prací při likvidaci následků výbuchů. Jak bylo všude ve světě na misích a dalších štacích mým zvykem ještě za dob služby v armádě, tak i zde jsem mluvil s lidmi, zajímaly mne okolnosti události, skutečný stav věci, stav bezpečnosti objektů v době, kdy muniční sklady sloužily ještě ČSLA a v době těsně před výbuchy. Z toho mi jednoznačně vyplynulo, že jediné krédo, které ovládalo chod celého tohoto systému, byl „byznys“ a peníze, tomu bylo podřízeno vše, i bezpečnostní pravidla v objektech, kde se nedodržovalo prakticky nic. Sklady praskaly ve švech, po regálech byly v betonu záseky, povinná manipulace s municí za účelem stejnoměrného udržení její kvality apod. se neprováděla a tak dále. A nyní si (čistě teoreticky samozřejmě) představte, že dostanete například lukrativní nabídku na prodej zbraní někam do tramtárie, ale oficiálně to jaksi nejde.... A tady naše pohádka končí...

Když uvážíte, kdo jste toho schopni a ochotni, všechny tyto argumenty a souvislosti, dere se vám nutně na rty otázka: „Jsou ty reakce všech těch politiků v čele s erudovaným dvojministrem Hamáčkem a premiérem Babišem projevem tak neuvěřitelných pitomců a nebo „navedených“ zkorumpovaných vlastizrádců, kteří naši zemi dávno prodali za Jidášský groš?

Pitomců je v politice v novodobé historii, ale snad i odjakživa dost a dost, ale „B“ bude pravda... A někdy se dokonce obě kvality nevylučují...

Vždyť jsou zde Dukovany, taky Temelín, ale hlavně a na to nezapomínejme – Drank nach Osten II a za ním strůjci předchozích dvou světových válek, Napoleonova tažení do Ruska, všech pokračujících konfliktů od pseudokonce „II. světové války“ a taky COVIDU, přátelé.

Marek Obrtel


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 69%
transparent.gif transparent.gif
Ne 16%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 15%
transparent.gif transparent.gif