PROTEXT VIDEO: Webinář na téma Akční plány pomáhají městům...

Města a obce se mohou připojit k úspěšné iniciativě akčních plánů pro udržitelnou energii a klima a tím se dobrovolně zavázat ke snižování emisí CO2. Na webináři vystoupí Radka Vladyková, Svaz měst a obcí ČR, Robert Máček, ENVIROS, Jiří Spitz, ENVIROS, Pavla Vidanová, Ministerstvo životního prostředí ČR, Vlasta Švejnohová, ENVIROS a Tereza McLaughlin Váňová, SEMMO.

Panelovou debatu o příležitostech pro česká města v rámci iniciativy Paktu starostů a primátorů bude v servisu PROTEXT VIDEO vysílat ČTK od 13:00. Moderátory webináře budou Veronika Mecnarowská, ENVIROS a Tomáš Janeba, prezident ARI.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/x7ZPMXPGA-g" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-ovzduší-správa-klima-Praha-20.04-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Politika, veřejná správa a soudy

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.