David Koller na hradě Doubravka

David Koller na hradě Doubravka

Adresa:

Teplice, Hrad

Termín: 25.6.2021

Žánr: koncertyrock letní koncert open air hrad Doubravka Teplice

Umělci: David Koller


Nenechte si ujít Koncert Davida Kollera, kde zazní i nová píseň Davida Kollera a Jáchyma Topola Vězenkyně. Píseň Vězenkyně vznikla v rámci QR projektu, na kterém se průběžně podílí řada umělců a doplňuje další tři, již vydané písně:

Pouta (Michal Pelant, D. Koller / Jáchym Topol, Bára Hanková), My se vám ozveme (Matěj Belko / M.Belko, D. Koller) a Planeta bez paměti (Karel Štulo / Jáchym Topol). Stejně jako ony, je i Vězenkyně doprovázena videoklipem. Jeho režie se v tomto případě ujal grafik Michal Hořava, který je zároveň autorem grafického zpracování většiny obalů, desek a dalších vizuálů skupiny Lucie i Kollerbandu.

David Koller, autor hudby k písni Vězenkyně, dodává: “Hudba k tak silnému textu se dělá “sama”. Děsí mě, kolik násilí je stále mezi nejbližšími, v rodinách a jak často bývá přehlížené asi i právě proto.

V případě Vězenkyně vůbec nešlo o to, vytvořit rádiový singl, ale silnou skladbu, která by si mohla najít své fanoušky na živých koncertech, na které se tolik těšíme." 

David Koller patří k významným muzikantům střední generace českého bigbítu. Autor mnoha dnes již klasických hitů se nejvíce proslavil jako lídr rockové skupiny Lucie, kde působil v letech 1987 až 2005. Účinkoval i v dalších...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Teplice Akce v obci Teplice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce David Koller na hradě...

Restaurace VětrušeÚstí nad Labem (12.8 km)

Ubytování DomaTisá (19.5 km)

Restaurace NauticoMost (21.3 km)