Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní show Tvoje tvář má známý hlas není hitem pouze u nás, ale třeba na Slovensku trhá rekordy sledovanosti. U našich východních sousedů se proměňují například moderátorka Zuzana Belohorcová (48), komik Fero Joke, který si často dělá na internetu legraci i z českých hvězd, a jednou z nejvýraznějších osobností je Eva Evelyn Kramerová.

Herečka, stand-up komička a moderátorka, která se proslavila scénkou, ve které chtěla platit v Chorvatsku živými kunami, se v neděli proměnila v českou zpěvačku Hanu Zagorovou. Byl to pro ni docela oříšek, jelikož se zhostila písně Mimořádná linka a proměnila se tak ve futuristickou gejšu.

Evelyn kupodivu velmi dobře zvládla napodobit hlas Haničky Písničky, což je třeba ocenit, protože dle jejích slov je zpěv její slabší stránkou.

„Nikdy jsem nezpívala. Chodím k hlasové kouče asi častěji než moji kolegové. Pro mě je to výzva, protože se to chci naučit a udělat to nejlépe, jak jen to je v rámci mého rozsahu možné. Možná to doháním v tom, že se do všeho snažím dát maximum energie. Je to mnohdy mnohem podstatnější než dobře zazpívat tón,“ řekla Super.cz Evelyn.

Reklama

Další články

Načítám