Hlavní obsah

Dálnici D1 zablokoval převrácený kamion s pivem, policie ukázala video

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Provoz na 169. kilometru dálnice D1 u Domašova na Brněnsku byl kvůli nehodě kamionu z pondělního večera 13 hodin přerušený. Alespoň jedním pruhem se doprava rozjela před jedenáctou hodinou dopoledne. Kolona tam byla dlouhá asi 12 kilometrů.

Nehoda kamionu na D1Video: Policie ČR

 
Článek

„Ve směru na Prahu projedou řidiči zatím pouze jedním jízdním pruhem. Kolony se rozjíždí. Řidič za svou chybu zaplatil v příkazním řízení,” uvedla policie v 10:50 na svém Twitteru.

Bylo potřeba uklidit vysypaný náklad a opravit poničené dopravní značení a betonová dělicí svodidla.

Foto: ŘSD

Dálnici D1 zablokoval kamion.

Bulharský kamion se převrátil v pondělí okolo 19:15 ve zúženém úseku. Zcela tak zablokoval oba směry D1. Při nehodě nikdo neutrpěl vážnější zranění, řekl mluvčí jihomoravských policistů Bohumil Malášek.

V kamionu byly krabice s pivem, které bylo potřeba přeložit do jiného vozu. "V průběhu noci se podařilo vyprostit havarovaný kamion. Nyní probíhá úklid vozovky. Objízdná trasa je přetížená, v ranní špičce je na ní velké riziko tvorby kolon," sdělila policie ráno na Twitteru.

V pondělí večer havarovala dvě auta také na 19. kilometru dálnice D2 ve směru na Brno. Místo nehody bylo průjezdné se zvýšenou opatrností.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám