Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Převrácený kamion s pivem havaroval na dálnici D1, omezení budou pokračovat i dnes večer

, aktualizováno 20. dubna 2021, 18:33

Dálnice D1 byla v noci z úterý na středu u Domašova neprůjezdná, zablokoval ji převrácený kamion s pivem. Na další tři hodiny bude provoz omezený také dnes večer.

Dálnici D1 zablokovalo včera po sedmé hodině večerní převrácené nákladní auto. Kamion havaroval za exitem Ostrovačice ve směru z Brna na Prahu, zasáhl ale i do opačného směru.

Místo je momentálně neprůjezdné v obou směrech. Objízdná trasa je vedena od sjezdu na Ostrovačice po Devět křížů po souběžné silnici 602 a to oběma směry. Je pravděpodobné, že na místě se budou tvořit kolony," uvedl včera mluvčí jihomoravských policistů Bohumil Malášek.

V kamionu byly naložené krabice s pivem, auto tak bylo zapotřebí vyprostit a přeložit jeho náklad. Hasiči ukončili odklízení místa o půl desáté večer, následky nehody odstranila specializovaná firma.

Dálnice už je v obou směrech průjezdná. Na další tři hodiny se ale řidičům zavře ještě dnes večer. „Dnes večer musí řidiči počítat v daném úseku v době od 21. do 24. hodiny s dalším omezením. Komunikace bude pro dokončení opravy betonových středových svodidel v obou směrech uzavřená,“ dodal Malášek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Jihomoravského kraje

Štítky Dálnice D1, pivo, Domašov, Ostrovačice, Praha, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Převrácený kamion s pivem havaroval na dálnici D1, omezení budou pokračovat i dnes večer  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.