Hlavní obsah

Do Prahy přijedou američtí The Offspring

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prague Summer Festival přivítá americkou skupinu The Offspring. Stane se tak až 12. června 2022, kdy skupina v ČR představí novinku Let The Bad Times Roll.

Foto: The Offspring

The Offspring

Článek

Nová deska vznikla opět ve spolupráci The Offspring s producentem Bobem Rockem. „Mám pocit, že se nacházíme v jedinečném období historie, kdy místo toho, aby naši světoví vůdci říkali, že dělají maximum, spíše jako kdyby oznamovali, že na to se**u, což je opravdu děsivé,” tvrdí frontman Dexter Holland.

Skupina se zrodila v roce 1984 a nejslavnější jsou její desky z devadesátých let jako Smash a Hombre. Hudba Offspring zněla i ve filmech Batman navždy, Já, mé druhé já a Irena, Prci, Prci, Prcičky a Tajemství loňského léta.

Pořadatelé Prague Summer Festivalu pracují i na nových termínech konání koncertů metalcorových Bring Me The Horizon a Little Big.

Nová koncertní série Prague Summer Festival měla původně proběhnout v červnu a červenci 2020 v pražském A-parku Ledárny Braník. Pandemie koronaviru plánované koncerty zmařila.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám