Retro: Tak kdo tady z nás dělá blbce!

18. 4. 2014

Největší blbce ze sebe můžeme samozřejmě dělat jenom my sami. Neměli bychom být líní a pohodlní, a nechávat tak důležitou práci na druhých. Je to práce rozhodně radostná.

Možná vám také přišla emailem níže uvedená zpráva, která byla údajně odchycená z evropského parlamentu, a nad kterou se máte zamyslet, a rozčilovat se nad tím, že z vás někdo dělá blbce. Na první pohled se zdá, že je to bezpečný způsob, jak obnovit růst vašich vlasů a jak zlepšit váš život, neboť vám při jejím přečtení mají vstávat vlasy hrůzou na hlavě.

„Německo: Od r. 2015 je uzákoněna minimální hodinová mzda 8,50 EU, Lucembursko 8,69 EU, Francie 8,03 EU, Nizozemsko 7,96 EU, Irsko 7,65 EU, Belgie 7,48 EU, Británie 7,36 EU, Řecko 3,86 EU, Španělsko 3,78 EU, Malta 3,35 EU, Slovinsko 3,03 EU, Portugalsko 2,62 EU, Česko 1,58 EU…  Pohledem této optiky – reálné skutečné minimální hodinové mzdy je v této zemi 80 % žebráků, což je zřejmě světové unikum (a je třeba dodat, že ceny výrobků a služeb jsou stejné a mnohdy u nás vyšší než v těchto zemích)!“

Tak takhle bychom, občané, žádnou demokracii rozhodně nevybudovali. Měli bychom pracovat lépe a radostněji! A pokud je to potřeba, třeba i zadarmo. Přece nenecháme tu naši křehkou či křehounkou demokracii padnout! Přece byste nechtěli, aby se komunisti vrátili! Anebo, přece byste nechtěli dopadnout jako ti američtí vlastenci. Špatní vlastenci nechtějí za peníze položit život druhého.

Pentagon totiž v pondělí přiznal, že imitovaný útok „Su – 24“ na torpédoborec amerického námořnictva měl demoralizující účinek na posádku. Pentagon v pondělí vydal prohlášení, ve kterém tvrdí, že ruský bombardér „Su -24“ v sobotu přeletěl několikrát kolem US Navy torpédoborce Donald Cook v Černém moři a zároveň několikrát simuloval bojové útoky.

Podle agentury Reuters mluvčí Pentagonu plukovník Steven Warren uvedl, že ruský bombardér letěl dvanáctkrát v nízké výšce v blízkosti amerického torpédoborce. Prohlásil tyto manévry za děsivé a nepřijatelné, protože demoralizovaly zaměstnance na lodi, a měly negativní dopad na obecné psychologické klima v armádě.

Simulovaný útok vedl k tomu, že 27 členů posádky torpédoborce podalo rezignaci. V komentáři ke svému činu dodali, že neměli v úmyslu vystavit svůj život nebezpečí. V důsledku toho byl „Donald Cook“ nucen vyplout s nedostatečným počtem personálu. Propuštěných 27 členů posádky mohou následovat další, což ohrožuje pokračování úspěšné prováděného úkolu.

5 5 hlasy
Hodnocení článku
Platby

Líbil se vám článek?
Přispějte, prosím, redakci OM na č. ú. 2900618307/2010, nebo přes následující QR kódy.

QR platba 50 Kč

QR platba 50 Kč

QR platba 100 Kč

QR platba 100 Kč

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments