InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Setkání nad knihou s diskuzí

    Úterý 30.4 14:00 - Knihovna, Blatná

  • Slet čarodějnic

    Úterý 30.4 16:00 - Koupaliště, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OFS Strakonice bude volit nové vedení, kandidát na předsedu je jediný

Ilustrační foto , Autor: Jan Petráš - Jižní Čechy Teď

Ilustrační foto     Autor: Jan Petráš - Jižní Čechy Teď

STRAKONICE – Datum 21. dubna nakonec vydrželo v platnosti. Kvůli koronavirové pandemii několikrát odložená volební valná hromada Okresního fotbalového svazu Strakonice se koná právě v tento den, a to od 16.30 hodin ve velkém sále strakonické sokolovny. Co se týče volby na nejvyšší post, měla by být pouhou formalitou, protože na něj kandiduje jediný člověk. Tím je současný předseda Václav Zábranský, který je šéfem okresního fotbalu už 11 let.

 

Seznam kandidátů valné hromady OFS Strakonice konané 21. dubna:

Kandidát na předsedu OFS: Václav Zábranský. Kandidáti do výkonného výboru OFS (řazeno abecedně): Václav Albrecht, Pavel Běloušek, Jiří Iral, Miroslav Kolářík, Václav Krejčí, Markéta Kunešová, Petr Mach, Václav Mrkvička, Václav Valhoda, Michal Vanduch, Jaroslav Vondrášek. Kandidáti do revizní komise OFS: Milan Hoch, Petr Janoch, Karel Matas.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace