22/4
Stavební veletrh online: již v květnu

Stavební veletrh online: již v květnu

22. dubna 2021 v 00.00, Stavba a rekonstrukce

Sponzorované odkazy

Zajímáte se o stavebnictví a chybí vám živé setkání s odborníky? Zkuste to online! Letos buse Stavební veletrh v online formě.

Stavíte, rekonstruujete nebo se na to chystáte? Nemůžete se rozhodnout, jakou firmu vybrat? Máme řešení – přijďte na Stavební veletrh online, setkejte se naživo s firmami a proberte s nimi otázky, které vás pálí. U toho si prohlédněte zajímavé prezentace, stáhněte letáky do virtuální igelitky, získejte voucher na slevu a mnoho dalšího.

Z gauče na veletrh

Stavba – bydlení – zahrada, tam všude vás může stavební veletrh inspirovat, informovat o novinkách a technologiích, nebo přímo pomoci nekontaktovat na odborníky. A to vše z gauče u vás v obýváku.

Kdy se stavební veletrh online koná?

  • 14. – 16. května 2021
  • pá 15–18 h, so 9–18 h, ne 9–15 h

Na Stavebním veletrhu online se setkáte naživo s firmami a proberte s nimi otázky, které vás pálí. U toho si prohlédněte zajímavé prezentace, stáhněte letáky do virtuální igelitky, získejte voucher na slevu a mnoho dalšího.

Telefon, tablet, notebook nebo počítač

Stačí vám k tomu jen mobil, tablet, počítač nebo notebook. Stavební veletrh online je zaměřen na vystavovatele z oblasti produktů a služeb pro stavbu, dům a bydlení. V době plné omezení se sice nemůžete fyzicky setkat s celou škálou firem na jednom místě, ale osobní rozhovory na online veletrhu vést můžete. Vše máte zde máte naživo, na jednom místě a viditelné viditelné virtuálně.

Co můžete čekat?

  • Virtuální veletržní stánky.
  • Živé diskuze s odborníky.
  • Poradenství.
  • Soukromé „místnosti“ pro dotazy naživo.
  • Veletržní vouchery se slevou.
  • Foto a video galerie s ukázkou již provedených řešení.
  • Tématické materiály ke stažení – řešení, dokumenty, videa, schémata, návody.
  • Nejčastější otázky jiných návštěvníků – získání inspirace z dotazů.
  • Osobní seznam oblíbených vystavovatelů.

Zdarma ale s registrací

Vstup pro návštěvníky je zdarma, jedinou podmínkou vstupu je pouze registrace. Počet vstupenek je z technických důvodů omezen, s registrací volné vstupenky proto prosím neváhejte.

Registrace vstupenky zdarma

Zdroj foto: Veleton

Sponzorované odkazy:

Reality Magazín

Reality Magazín

Reality Magazín je nově vzniklý projekt, který si klade za cíl mapovat český, slovenský a částečně také zahraniční trh s realitami. Sloganem našeho realitního magazínu je příznačné trojslovní spojení „domy, byty, reality“. Tyto tři slova přesně vystihují obsahovou náplň Reality Magazínu.

Chceme naše čtenáře informovat o nově vystavěných domech a bytech v celé ČR, o architektonic­kých zajímavostech současnosti i těch z dob již minulých. Zaměříme se také na profily českých realitních kanceláří a budeme pro naše čtenáře sledovat novinky v oblasti výstavby, revitalizací, zateplování a jiných.

Pevně věříme, že náš Reality Magazín vám pomůže se zorientovat na trhu s nemovitostmi, pomůže vám vybrat si tu správnou realitní kancelář a třeba vám dopomůže i k lepšímu bydlení.

Doporučujeme

Home nábytek nabízí kvalitní rohové sedací soupravy do každé domácnosti.

Hledáte nové bydlení či byt na investici? Prohlédněte si novostavby v celé ČR a vybírejte z široké nabídky bytů, domů a pozemků na prodej.

Barové židle za skvělou cenu najdete na e-shopu Hawaj.cz

Je libo 2+kk, 3+kk nebo i větší a nové byty Praha? Určitě si vyberete!

Ikdyž se již v poslední době reality Praha tolik nestaví, stále je bydlení v nich velmi výhodné.

domy, byty, reality