V sobotu zahájíme lázeňskou sezónu v Litomyšli. Lázně ducha do každého ucha s Václavem Žmolíkem

23. duben 2021

Nalaďte si tuto sobotu živé vysílání a zažijte na dálku atmosféru slavnostního otevření lázeňské sezóny v Litomyšli. Na Dvojce od 14 hodin živě: můžete poslouchat v rádiu, živě na webu Dvojky i v aplikaci mujRozhlas. Videopřenos bude na Facebooku Dvojky. 

V sobotu 24. dubna od 14 do 16 hodin se můžete těšit na dvouhodinový živý přenos s názvem Lázně ducha do každého ucha, který bude plný rozhovorů Václava Žmolíka a výborné muziky Jana Smigmatora a dalších.

Václav Žmolík

Z epidemických důvodů nemůže letos lázeňská promenáda hostit lázeňský průvod ani hudební nebo divadelní produkci. Oslava tedy proběhne z velké části „vzdáleným přístupem“.

Sledujte na Facebooku Dvojky

První polovinu přenosu budeme živě vysílat u nás na Dvojce. Druhou hodinu pak mohou posluchači sledovat jako videostream na Facebooku Dvojky. Nebude chybět například oblíbená lekce swingového tancování, záběry na krásy lázeňské Litomyšle a další.

Pořadatelé připravili také přímo na Toulcově náměstí výstavu fotografií z uplynulých ročníků nebo detektivní soutěž pro rodiny s dětmi na lázeňských lavičkách.   

Spustit audio

Související