Festival SHEIN Together

GLOBÁLNÍ MÓDNÍ PRODEJCE SHEIN OZNAMUJE 2. ROČNÍK STREAMINGOVÉ AKCE, JEJÍŽ HLAVNÍ HVĚZDOU BUDE NICK JONAS

Jednodenní hudební festival oslaví filantropickou kampaň Light-a-Wish od SHEIN, v rámci které se společnost zavázala darovat 300 000 USD třem charitám zvoleným komunitou SHEIN.

Globální módní prodejce SHEIN bude 2. května 2021 hostit svůj 2. ročník virtuálního hudebního festivalu „SHEIN Together Fest", který bude streamován prostřednictvím bezplatné aplikace SHEIN. On-line akce má za cíl svést lidi dohromady a oslavit lásku, hudbu a módu. SHEIN také daruje 300 000 USD třem charitativním organizacím vybraných jejich komunitou během kampaně Light-a-Wish. Tato akce bude první z mnoha dalších velkých filantropických iniciativ, které značka zahájí v roce 2021.

Na virtuální události SHEIN Together 2020 vystoupil hvězdný lineup a probíhala zde hudební vystoupení, vystoupení celebrit a speciální představení influencerů; hvězdami minulého ročníku byli: Katy Perry, Lil Nas X, Rita Ora, Doja Cat, Yara Shahidi, Storm Reid, Madelaine Petsch, Vanessa Morgan, Kimberly Loaiza, Sofia Wylie a Tyler Cameron. Akce navýšila finanční prostředky pro Fond solidarity COVID19 WHO pod záštitou OSN. Více než 1,8 milionů diváků z celého světa se zúčastnilo akce.

Tento rok začíná jedinečná přehlídka živé streamované hudby v neděli 2. května od 2:00 PST hoštěna Erin Lim Rhodes a bude napěchovaná exkluzivními vystoupeními:

NICKA JONASE

STEVA AOKIHO

MAREN MORRIS

TINASHE

LUNAYE

Kampaň Light-A-Wish, která byla zahájena koncem prosince 2020, vyzvala komunitu SHEIN, aby zvolila tři dobročinné programy, které pro ně nejvíce znamenaly. V průběhu kampaně navštívilo stránku Light-a-Wish přes 10 milionů lidí a 2 miliony přispěly jimi zvolené charitě. Komunita SHEIN si vybrala rasovou spravedlnost, ohrožené děti a klima - SHEIN tedy daruje 100 000 USD každému z partnerů včetně NAACP (LDF), Together We Rise a Ecologi. SHEIN letos v květnu oznámí další fázi svého filantropického programu.

„V loňském roce dokázal SHEIN Together sjednotit 1,8 milionu fanoušků, a zvýšit tak povědomí o COVID-19 a vybrat prostředky na podporu zasaženým komunitám a oblastem. Nadšené reakce, které festival SHEIN Together minulý rok obdržel, nás inspirovaly k tomu, abychom pokračovali v našem filantropickém úsilí a splatili dluh naší komunitě. Jsme nadšeni, že letos budeme mít po našem boku tak rozmanitou skupinu talentů, kteří nám pomohou oslavit kampaň Light-A-Wish." Molly Miao, ředitelka marketingu

Stáhněte si aplikaci na iPhone nebo Android v Apple App Store nebo navštivte www.shein.com pro více informací.

Jennifer Walker, Walker Drawas, Jennifer@walkerdrawas.com

Caroline Rosato, Walker Drawas, Caroline@walkerdrawas.com

Lexi Mapile, Walker Drawas, Lexi@walkerdrawas.com

O společnosti SHEIN:

Společnost SHEIN byla založena v roce 2008 a je online maloobchodním prodejcem tzv. rychlé módy s celosvětovou sítí, která pokrývá 220 zemí a oblastí. Zde ve společnosti SHEIN neklademe důraz na svůj oděv, ale na výběr. Proto každý den představujeme na 500 nových módních oděvů a doplňků a „rozmazlujeme" naše zákazníky závratným výběrem trendového dámského oblečení, které si mohou kombinovat a sladit podle libosti. Děláme to proto, že jsme přesvědčeni, že oblečení, které nosíme, odráží naši osobnost, a chceme podpořit dnešní ženy v objevování a vyjadřování jejich individuality. Díky velkému výběru, který poskytujeme, mohou naši zákazníci komplexně vytvořit dokonalý vzhled, který odráží jejich individualitu. Jednoduše řečeno, pomůžeme vám s vytvořením osobnosti ze sebe sama. Více informací o společnosti SHEIN naleznete na stránkách shein.com, instagram.com/shein a youtube.com/shein.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1492811/SheinFestival_IG_story_300dpi_1.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1492810/SHEIN_LOGO_Logo.jpg

KONTAKT:

Jennifer Walker, Walker Drawas, Jennifer@walkerdrawas.com;

Caroline Rosato, Walker Drawas, Caroline@walkerdrawas.com;

Lexi Mapile, Walker Drawas, Lexi@walkerdrawas.com

Klíčová slova USA-móda-hudba-zábava-obchod-SHEIN

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Obchod, marketing
Kultura

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.