Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Rodina na baterky od tvůrců Spider-Mana útočí na animák roku!


ikona
Spooner
Chris MillernetflixPhil Lordprvní reakcerodina na baterky
Tvůrčí duo stojící za Lego příběhem a animovaným Spider-Manem nejspíš servíruje nejnabušenější animák od…ehm, animovaného Spider-Mana. 

Phil Lord a Chris Miller je dvojice, kterou bychom chtěli asi víc vídat za kamerou hraných filmů, jejich animované štace nám ale dělají mnohdy stejně velkou radost. Už jejich Zataženo, občas trakaře bylo sympatickým zjevením, LEGO příběh si pak od KarlaR vysloužil památnou desítkovou recenzi a Spider-Mana: Paralelní světy z jejich produkce pak mnozí považují takřka za přelomový animák, jenž si došel i pro Oscara. Jejich další produkční animák Rodina na baterky se však neobešel bez komplikací. Novinka o disfunkční rodince bojují proti robotí apokalypse se kvůli koroně nejen o rok opozdila, ale navíc změnila svůj název z Connected na The Mitchells vs. the Machines a přesunula se z kin na Netflix. A jak se zdá, tak streamovací služba si v tomto případě připsala skvělý obchod. Rodina na baterky má totiž silně nakročeno k tomu stát se animákem roku.

Ano, slavná produkční dvojka to asi zase zvládla a jejich novinka, tentokrát v režii Michaela Riandy a Jeffa Rowea, má na Rottenech 94 % spokojených recenzí s více než parádním ratingem 8,3. Většina recenzí se pak shoduje na tom, že nás čeká neskutečná naspeedovaná a nabušená jízda, která jede nekompromisně vpřed a nedá divákovi ani na moment vydechnout. Příběh je prý správně feel-good, vztahy v rodince skvěle fungují a humor je zase přesně vybalancovaný mezi vtípky pro dětské publikum a mnohdy sofistikovanější a až meta momenty pro dospělejší diváky. Rodina na baterky je tedy v tomto směru dokonalou zábavou pro celou rodinu, jež si navíc dle všeho udržuje ulítlý komediální styl tvůrčí dvojice.

A pak je tu samozřejmě prý opět výtečný vizuál, která podobně jako Paralelní světy mixuje dohromady 3D a 2D animaci obohacenou o klasické cartoonovské prvky. Opět to je údajně úchvatná podívaná a ty nejnadšenější recenze tvrdí, že co se týče novátorské animace, je tahle parta daleko před konkurencí. Pár výtek se samozřejmě najde. Pod tou extrémní náloží hlášek a humoru se některé pokusy o vtip minou účinkem a někdo kritizuje malinko přetaženou stopáž. Jenže se jedná opravdu jen o výjimky a divák se nejspíš může těšit na energickou animovanou šlehu. Tak snad ten hype nebude nakonec až příliš velký.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace