24. 4. 2021

Novinka pod lupou: Big Shot (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Big Shot
Žánr drama, komedie, sportovní
Stanice Disney+
Premiéra 15. 4. 2021
Vysílání pátek
Délka pilotu 43 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Hlavním hrdinou je temperamentní kouč vysokoškolského basketbalu, který dostane padáka a musí vzít práci kouče na elitní dívčí soukromé střední škole.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tak tohle je ta správná Disney pohodovka. Tím nemyslím, že je to vyloženě určené pro dětské publikum, to ne. Seriál můžou úplně v pohodě sledovat i dospělí, aniž by přišli o své mozkové buňky. Ale má to parádní pohodovou atmosféru, jakou od podobných seriálů čekám. Za mě to tady funguje ještě lépe než u hokejistů v Mighty Ducks, ale oba seriály se k sobě dají připodobnit svým stylem i sportovním tématem.

Stamos je parádní, o tom žádná. Role ubručeného kouče, který hluboko ve svém nitru ukrývá srdce dobráka, mu sedí jako prdel na hrnec. Moc mě ale potěšilo, že i mladé holky v týmu jsou moc sympatické. V podstatě jsem v pilotu nenašla žádnou postavu, která by mi lezla na nervy, což moc oceňuju.

Celý díl uteče jako voda a spolehlivě navnadí na sledování celé série. Myslím, že jde o seriál, který lze sledovat jak každý týden, tak i maratonem, který uteče, ani nebudete vědět jak. Za mě maximální spokojenost, seriál přináší přesně to, co od něj čekáte – naladí vás na pozitivní notu a sledování si užijete s úsměvem na tváři.

  • postavy/herci
  • parádní uvolněná atmosféra
  • basket
  • nic originálního (ale není to překážka)
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
lenochod6

lenochod6

Úplně souhlasím, ideální oddechovka, na něco takového dobrého a oddechového jsem dlouho čekala :).
před 3 roky
Další články k tématu