Hlavní obsah

Brno chystá dalších sedm modrých zón

Právo, mh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejen na mapě města, ale především v jeho ulicích přibude od příštího roku dalších sedm nových parkovacích zón. Brněnští radní už schválili podobu harmonogramu oblastí placeného stání pro příští rok. Dvě zóny jsou v městské části Královo Pole a pět v části Brno-sever.

Foto: Magistrát, PRÁVO-ti, Právo

Mapa termínů spuštění oblastí placeného stání v Brně v roce 2022

Článek

„Městská část Brno-sever původně žádala o zapojení všech oblastí najednou v říjnu příštího roku. Po vysvětlení nevýhod spojených s takovým řešením od tohoto požadavku představitelé městské části ustoupili a chtěli spustit systém rezidentního parkování v jednotlivých oblastech postupně.

Zeď u vchodu do ruského konzulátu v Brně někdo postříkal kečupem

Krimi

Vedení městské části očekávalo, že se oblasti zapojí do 30. června, to bylo ale bohužel nereálné vzhledem k rozsahu oblastí a klimatickým podmínkám nezbytným pro provedení prací. Nakonec jsme se tedy dohodli na postupném harmonogramu,“ popsal sestavování plánu radní pro oblast dopravy Petr Kratochvíl (ODS).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám