Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Slavia, nebo Bohemians? Na krásné přítelkyně je to remíza

Slavia, nebo Bohemians? Na krásné přítelkyně je to remíza
Zdroj: Archiv N. Bendové, Archiv P. Šafránkové, koláž eXtra.cz
+ Dalších 11 fotografií
Fotbal

Praha se v neděli dočká malého derby, jelikož se na stadionu v Ďolíčku střetnou fotbalisté Slavie s domácími Bohemians. Zatímco prvně jmenovaný klub může vítězstvím potvrdit prvenství v nejvyšší lize, Bohemka se bude snažit vystřídat na devátém místě Olomouc. Navnaďte se na zápas fotkami pohledných partnerek fotbalistů z obou týmů.

Lukáš Provod a Petra Šafránková

Plzeňský odchovanec Lukáš Provod (24) má nejen čuch na asistence, ale také na krásnou partnerku. Po fotbalistově boku tak už nějakou dobu stojí neodolatelná Petra Šafránková. Toho, že s ní Provod zabodoval, si je samozřejmě dobře vědom. „Úspěch je skvělý až tehdy, když ho máte s kým sdílet,“ napsal před časem ke společné fotce po zisku mistrovského titulu.

Ondřej Lingr a Lucie Hrabcová

Šikovný záložník s pořádně jedovatou střelou Ondřej Lingr (22) se také vytáhl. Už roky totiž chodí s krásnou Lucií Hrabcovou, která ho podporuje už od angažmá v Karviné, odkud fotbalista přišel do Slavie. Pohledná přítelkyně je Lingrovi oporou prakticky na každém zápase.

Ondřej Kolář a Jana Tvrdíková

Pořádně zajímavý románek ve Slavii rozjel brankář Ondřej Kolář (26), který uhnal dceru svého šéfa Janu Tvrdíkovou. I proto byl pár lehce nervózní, když šel s pravdou ven. „Šla jsem se přiznat. Je fakt, že jsem z taťkovy reakce měla trochu obavy. Nejdřív tomu nechtěl věřit, pak se smál. S chutí mi připomněl můj starší rozhovor, v němž jsem řekla, že nebudu randit s fotbalisty…,“ řekla dcera klubového bosse Jaroslava Tvrdíka. Nakonec ale oba požehnání dostali.

Daniel Köstl a Nikola Bendová

Mladý obránce Bohemians Daniel Köstl (22) si našel partnerku, která se také živí sportem. Nikoli ale fotbalem, Nikola Bendová je totiž talentovaná česká sprinterka. A kdyby jí náhodou nevyšla kariéra atletky, tak vždycky najde práci ve světě modelingu. Bendová totiž ohromuje svou krásou stejně jako sportovními výsledky.

Tomáš Necid a Klára Necidová

Odchovanec pražské Slavie Tomáš Necid (31) se po příchodu do Bohemians stále tak trochu hledá a v útoku mu to moc nešlape. Doma to je ale jiná, jelikož po příchodu z tréninků na něj čeká krásná blondýnka Klára. Manželé spolu mají už dvě děti, zato na Kláře byste to rozhodně nepoznali!

Roman Květ a Karolína Štefanová

Záložník Roman Květ (23) se v Bohemce zatím rozkoukává, jelikož teprve před rokem přišel do Ďolíčku z Příbrami. Kdyby nemusely být tribuny prázdné kvůli koronaviru, zcela jistě by na nich zářila Květova přítelkyně Karolína. Když zrovna nepodporuje svého partnera, věnuje se práci hostesky a nutno říct, že jí to zatraceně sekne.


Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy