InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jihočeští fotbalisté chtějí změnu! Jílka střídá Pintér

Novým předsedou KFS Jihočeského kraje je Tomáš Pintér. , Autor: Roman Šimek

Novým předsedou KFS Jihočeského kraje je Tomáš Pintér.     Autor: Roman Šimek

Č. BUDĚJOVICE - Po volebních valných hromadách okresních fotbalových svazů, které si zvolily svá vedení na příští čtyři roky, přišla v neděli 25. dubna na řadu valná hromada Jihočeského krajského fotbalového svazu. I její účastníci volili fotbalové vedení na nadcházející čtyřleté období.

O post předsedy Jihočeského krajského fotbalového svazu se ucházeli tři kandidáti:
Dosavadní předseda a rozhodčí Jan Jílek (47 let), který je přívržencem tzv. berbrovského křídla a měl v úmyslu ve funkci pokračovat. Druhým kandidátem byl třiašedesátiletý rodák z Tábora a bývalý trenér Vladimír Karmazín, který sedí i na židli člena Rady České televize. Třetím do party byl fotbalista a starosta Plané u Českých Budějovic dvaačtyřicetiletý Tomáš Pintér, který je fandou iniciativy F-evoluce. Ta má v úmyslu očistit český fotbal od všech nepravostí a od zdola až nahoru provést změny, které by tomu pomohly.

Na členy výkonného výboru za komoru klubů se ucházeli:
Václav Albrecht (Olešnice, Sedlec, Kestřany, Hradiště), Josef Hodonický (Olešnice), Jiří Hrbáč (Rudolfov), Jan Jílek (Třeboň), Vladimír Karmazín (JFA ČB, Planá u ČB, Mladé), Petr Mach (Dražejov), Pavel Mašek (Blatná, Olešnice, Bělčice), Albert Oláh (Chýnov), Lukáš Pávec (Čimelice), Tomáš Pintér (Lišov), Petr Řehoř (Lokomotiva ČB), Josef Šafránek (Olešnice), Libor Šolc (Trhové Sviny), Alois Švarc (Hradiště), Jiří Trněný (JFA ČB, Olešnice, Planá u ČB, Lišov, Mladé), Karel Vácha (Hluboká)

Na členy výkonného výboru za komoru OFS se ucházeli:
Marek Černoch (OFS J. Hradec), Jan Dvořák (OFS Tábor), Zdeněk Kemény (OFS Č. Krumlov), Petr Mach (OFS Strakonice), Roman Šimek (OFS Písek), Libor Šolc (OFS Č. Budějovice)
Napříč oběma komorami se o funkce ve výkonném výboru opětovně ucházeli Jiří Hrbáč, Petr Řehoř, Petr Mach a Albert Oláh, pokračovat naopak už neměli zájem dosavadní členové Marek Janíček, František Kroiher, Jiří Kureš a Michal Řezáč, který byl už potřetí v řadě zvolen předsedou VV OFS Písek.

Na členy odvolací a revizní komise kandidovali:
Ondřej Flaška (Planá u ČB), Jiří Iral (OFS Strakonice), Jiří Kubeš (Borovany), Anna Matějková (Dynamo ČB – akademie), Ladislav Novotný (Chýnov), Ilona Řimnáčová (Planá u ČB, Vlachovo Březí), Lubomír Skála (Třeboň), Josef Žižka (Č. Krumlov, OFS Č. Krumlov)
Hlasovací právo mělo 70 delegátů, kteří se museli prokázat potvrzením o negativním antigenním či PCR testu.
Dle stanov Jč. KFS měl každý jihočeský OFS právo vyslat na VH pět delegátů, což bylo celkem 35 hlasů.
Stejný počet hlasů měly i jihočeské kluby, které mohly delegovat své zástupce podle následujícího klíče:
Pro účast na VH byly rozhodující tabulky po odehraných zápasech podzimní části. Právo účasti měly kluby z krajského přeboru mužů na 1. až 11. místě, z každé skupiny 1. A třídy na 1. až 6. místě a z každé skupiny 1. B třídy na 1. až 3. místě.
KP: Č. Krumlov, Osek, Jankov, Čimelice, Olešník, Protivín, Dražice, Milevsko, Třeboň, Týn/Vlt., Táborsko B
1. A: Vimperk, Roudné, Tr. Sviny, Vodňany, Planá u ČB a Nová Ves u ČB, Chýnov, Hluboká, Kovářov, Čt. Dvory, Dačice a Slavia ČB, Boršov, Frymburk, K. Újezd
1. B: Čkyně, Vacov, Bělčice, Mirovice, Sepekov, Ml. Vožice, Třebětice, Č. Velenice a N. Bystřice

Hned první kolo volby předsedy VV JKFS přineslo rozhodnutí. Novým předsedou byl zvolen kandidát F-evoluce Tomáš Pintér, který obdržel 40 hlasů ze 70 možných. Svůj post neobhájil dosavadní předseda Jan Jílek, kterému dalo důvěru 28 delegátů. Zbývající dva hlasy získal Vladimír Karmazín.

Do výkonného výboru byli zvoleni: Karel Musil (25 hlasů), Jan Jílek (24), Petr Mach (21), Karel Vácha (19), Zdeněk Kemény (33), Roman Šimek (29), Marek Černoch (28), Jan Dvořák (28).

Do odvolací a revizní komise byli zvoleni: Ilona Řimnáčová, Ladislav Novotný, Josef Žižka, Ondřej Flaška, Jiří Kubeš

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Tak doufám, že kandidáti zvolený za f evoluci, kteří mají funkce v okrese i v kraji dodrží své slovo, že nebudou kumulovat své funkce a na jednu rezignují. Doufám, že dodrží svému slovu,ale moc tomu nevěřím.

    Vloženo 28.4.2021 21:01:19

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace