Hlavní obsah

Volejbalistka Mlejnková se titulu nedočkala, se Stuttgartem má čtvrté stříbro

Drážďany

Opora volejbalové reprezentace Michaela Mlejnková se ani čtvrtý pokus nedočkala se Stuttgartem vytouženého ligového titulu a získala opět stříbro. Čtyřiadvacetiletá smečařka se vrátila do bundesligového týmu po dvou letech v Polsku a ve finálových bitvách proti Drážďanům patřila k nejvíce bodujícím hráčkám. Navzdory vedení v sérii 2:0 na zápasy Stuttgart rozhodující duel v sobotu v Drážďanech prohrál 0:3.

Foto: Allianz MTV Stuttgart

Volejbalistka Michaela Mlejnková válí v Německu za Stuttgart.

Článek

Naopak reprezentační univerzál Jan Hadrava si hned první sezonu v hvězdném týmu Civitanovy užil mistrovské oslavy. V sezoně však naskakoval jako střídající hráč. Do finálové série proti Perugii, kterou Civitanova vyhrála 3:1, zasáhl ve třetím a čtvrtém duelu. Body pro úspěšného obhájce italského titulu nezískal.

Mlejnková získala v německé lize stříbro stejně jako v letech 2016, 2017 a 2018. Poté v barvách polského Rzeszówa také prožila medailové sezony (bronz a stříbro).

Foto: Sport.cz

Český volejbalista Jan Hadrava v dresu slavné Civitanovy.

Tuto sezonu ve Stuttgartu zahájila pod vedením kouče české reprezentace Řeka Jannise Athanasopulose, jenž však na konci listopadu sám skončil kvůli sporům s vedením klubu. Vystřídal ho tehdy po prohraném semifinále Německého poháru Nor Tore Aleksandersen.

Reklama

Související témata: