Komerční články Tipy & Triky Zahrada

Luxusní přelivové bazény se vyjímají na každé zahradě

Napsáno angelo

Léta jsou čím dál teplejší, veřejná koupaliště zůstávají zavřená a odjet k moři je v poslední době poměrně komplikované. I to jsou důvody, proč si čím dál více lidí pořizuje vlastní bazén na zahradu. U rodinných domů se jedná o poměrně běžný doplněk, uvidíte ho téměř na každé druhé zahradě. Proč ještě není i na té vaší?

Vlastní bazén udělá velkou radost dětem i dospělým. Není krásné mít možnost se svlažit v horkém dni, večer se naložit do vody se skleničkou dobrého vína, nebo si dokonce chodit každé ráno zaplavat? Máte-li velkou zahradu, lze postavit bazén o délce třeba 10 m, v němž už se plavat dá.

Populární skimmerové bazény

Výsledný vzhled bazénu samozřejmě závisí na tom, jaký typ si vyberete. Společnost ALBIXON například vyvinula skimmerové bazény z vlastního materiálu ALBISTONE s dlouhou životností, odolností a stálobarevností. Jedná se o velmi populární bazény, jež se z dlouhodobé perspektivy určitě vyplatí. Jedná se však o klasické hranaté bazény, což může být pro někoho omezující.

Zapomeňte na nudné kulaté a hranaté bazény

Váš bazén může být originálem s atypickým tvarem. Nemusíte se držet pouze obdélníkových nebo oválných tvarů, dnešní technologie umožňují prakticky libovolné tvarové provedení. Bazény vypláštěné těžkou fólií navíc umožňují vybrat si vzhled na přání, není nutné mít na podlaze vzor kachliček. Bazén bude dokonale odpovídat vašemu náročnému vkusu.

Luxusní provedení přelivových bazénů

Pro náročný vkus jsou ideální tzv. přelivové bazény. Vyznačují se hladinou, jež sahá až k hornímu okraji, aby tvořila rovinu s okolním terénem. Výsledkem je napnutá hladina, která působí opravdu ohromujícím dojmem. Okraj bazénu lemuje přelivový žlab, do nějž voda stéká.

Jak je vidět, možností je nespočet. Kontaktujte zmiňovanou společnost, nechte si poradit a vyberte si svůj bazén ALBIXON.

About the author

angelo

Leave a Comment