LaLiga - souhrn 32. kola: Eibar zůstává na dně tabulky

24.04.2021, 15:57, aktualizováno 26.04.2021, 23:01
Komentáře a souhrny
Alexander Isak (© AFP)
Real Sociedad naplnil úlohu favorita na půdě Eibaru, jenž zůstává na dně tabulky. Madridským uchazečům o titul se toto kolo nepovedlo, Real Madrid jen remizoval s Betisem, Atlético nezískalo v Bilbau ani bod, naopak Sevilla porazila Granadu a Barcelona zvládla souboj s Villarrealem, oproti konkurenci má navíc jeden zápas k dobru. Ze sestupových pozic se odlepilo Elche...

SD Eibar - Real Sociedad 0:1

26.04.2021 21:00

Góly: 26. Alexander Isak

Real Sociedad využil zaváhání svých konkurentů a po nejtěsnější výhře v Eibaru má na pátém místě tabulky tříbodový náskok. Naopak pro hosty je porážka další komplikací v boji o záchranu. Azulgranas už ztrácejí na nesestupovou pozice sedm bodů. Utkání rozhodl ve 26. minutě Aleksander Isak.

Do konce LaLigy zbývá už jen pět kol a pozice Eibaru se nelepší. Utkání s Realem Sociedad rozhodla jediná branka, kterou přitom mohli jako první vstřelit domácí. Po zaváhání v obraně Basků zakončoval z úhlu Bryan Gil, ale z pohledu Realu Sociedad dobře zasáhl brankář Remiro. Po úvodní dvacetiminutovce, která nabídla spoustu nepřesností na obou stranách se o pár minut později prosadili Baskové. Alexander Isak zůstal v pokutovém území při bránění rohového kopu trestuhodně neobsazený a když k němu doputoval balón, měl v zakončení snadnou úlohu.

"La Real" vedl a vzápětí měl další možnost, ale Isak tentokrát zblízka na Dmitroviće nevyzrál. Dvoubrankový náskok by byl jistě příjemnější, nicméně i tak byl Imanol Alguacil s poločasovým výsledkem spokojen.

Eibar se pokusil osvěžit hru střídáním, jenomže do šancí se nadále dostával hostující tým. Isaka v další možnosti odzbrojil Dmitrović, když se mu správně vrhl pod nohy. Až v 77. minutě si vypracovali gólovku i domácí. K odraženému balónu se dostal Expósito a Remiro si připsal důležitý zákrok. Ještě důležitější pak v 88. minutě po volném přímém kopu Arbilly. Real Sociedad nakonec nejtěsnější náskok uhájil a na pátém místě tabulky už má tříbodový náskok. Naopak na straně Eibaru se situace zhoršuje.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Atlético Madrid 2:1

25.04.2021 21:00

Góly: 8. Álex Berenguer, 86. Iñigo Martínez - 77. Stefan Savić

Atlético po dvou výhrách opět ztratilo a tentokráte nechalo všechny body v Bilbau. Atlético vstoupilo do zápasu špatně, rychle inkasovalo a pak trvalo dlouho, než odpověděl obránce Savić. Poslední slovo však měli Baskové a čtyři minuty před koncem rozhodl Iňigo Martínez.

Pro Atlético je to obrovská komplikace. Ohromný náskok, který si v průběhu sezony udržovalo na prvním místě, se definitivně rozplynul. Atleti byli lepší co se držení balónu týče, ale počet střel byl na obou stranách vyrovnaný. Athletic tedy těžil z větší efektivity.

Diego Simeone se musel od začátku zápasu obejít bez útočníků Félixe a Luise Suáreze, oba dva zasáhli do zápasu až ve druhém poločase za nepříznivého stavu. Vše odstartovala 9. minutě a přizvednutý centr z pravé strany, po kterém se hlavou prosadil Álex Berenguer. Hned vzápětí mohl z podobné pozice srovnat Carrasco, ale Simón dokázal vyškrábnout balón nad břevno.

Atlético se snažilo tlačit do ofenzívy, zároveň si ale muselo dávat velký pozor na zadní vrátka. Po zdánlivě nenápadné akci nebezpečně zakončoval Villalibre a Oblak musel u tyče zasahovat. Atlético vstoupilo do druhého poločasu beze změn, zatímco Marcelino jedno střídání využil a zraněného Capu nahradil Lekue. V 53. minutě se odhodlal ke střele ze střední vzdálenosti Llorente a balón prolétl vedle. Jen o pár minut později táhl rychlý brejk Morcillo a Sancet v dobré pozici přestřelil.

Čas se Atléticu krátil a výsledek byl stále nelichotivý. Teprve až čtvrthodinu před koncem prodloužil hlavou Carrascův centr od rohového praporku Stefan Savić a balón zapadl do branky. Remíza 1:1 už byla přijatelnější, ale pořád to bylo málo. Athletic se rozhodl nebránit za každou cenu a čtyři minuty před koncem udeřil z rohového kopu. Iňigo Martínez se vyšrouboval do vzduchu a hlavou pod břevno zavěsil.

Na vyrovnání už bylo málo času. Atléti se sice usadili na polovině soupeře, ale srovnat nedokázali. Porážka 1:2 je může připravit o průběžné prvenství.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - CA Osasuna 2:1

25.04.2021 18:30

Góly: 42. Iago Aspas, 64. Jeison Murillo - 77. Roberto Torres (pen.)

Celta doma zvítězila a poprvé po třech duelech si zase připsala plný počet bodů. Postarali se o to především Iago Aspas s Jeisonem Murillem a i když se prosadila i Osasuna, na bodový zisk už její reakce nestačila.

Celta přitom neměla úplně snadný start do utkání. Osasuna přijela povzbuzená posledními výkony, míč soupeři moc nepůjčovala a domácí museli už po sedmi minutách sáhnout do základní sestavy, navíc do obrany. Zraněného Malla nahradil Vázquez a chvíli bylo vidět, že není příliš rozehraný.

Ve 28. minutě už ale bylo trochu veseleji. Celta začala přebírat otěže zápasu a po rychlém kontru se Santi Mina hnal na brankáře Herreru. Trefil sice jen tyč, ale bylo to pro hosty důležité varování. Z něhož si však poučení nevzali žádné.

Tři minuty před koncem první půle totiž Celta nejenže ubránila standardku, ale ještě rozjela rychlý brejk. Hru roztáhla do šířky a balon nakonec dostal do výhodné pozice kapitán Aspas. Ve vápně zkušeně obešel soupeře a s pomocí tyče překonal brankáře Herreru - 1:0.

Druhou půli začaly dvě velké šance. Torresovu a následně i Brašanacovu ránu ale brankář Villar vyrazil a Nolitova branka na druhé straně nebyla pro ofsajd správně uznána. Po hodině hry se ale Celtě povedlo přidat druhou trefu. Rohový kop poslal míč k Jeisonovi Murillovi, který si po perfektním výskoku připsal druhou branku svého týmu.

Osasuna utkání na konci ještě trochu zdramatizovala, když Aspas fauloval ve vápně a Roberto poslal Villara na druhou stranu brány, ale to bylo všechno.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Granada CF 2:1

25.04.2021 18:30

Góly: 16. Ivan Rakitić (pen.), 53. Lucas Ocampos - 90. Roberto Soldado (pen.)

Fotbalisté Sevilly se zapojili do boje o španělský titul a po víkendu je s nimi potřeba naplno počítat. Po výhře 2:1 nad Granadou ztrácejí na první místo už jen tři body, což není ztráta, která by se ve zbývajících pěti kolech nedala dohnat. Sevillu poslal ve vypjatém utkání do vedení Rakitić a na začátku druhé půle zvýšil Ocampos. Granada stihla pouze korigovat prostřednictvím Soldada.

Sevillu čekal na domácím hřišti letošní čtvrtfinalista Evropské ligy, který navíc ještě neodpískal boj o pohárovou Evropu. Lépe ale začali Rojiblancos a po deseti minutách těsně přestřelil branku Alejandro Gómez. Hned vzápětí se pustili do akce i hosté a Puertas dokonce vstřelil gól, který však nebyl kvůli Kenedyho faulu uznán.

Svěží začátek nakonec přinesl i rychlý gól. Kenedy opět fauloval, tentokrát ve vlastní šestnáctky a zákrok na Gómeze posoudil sudí jako penaltový. Ivan Rakitić penaltu se štěstím proměnil a Sevilla vedla 1:0. Domácí se rychlým gólem uklidnili, ale Granada jim byla nadále rovnocenným soupeřem. Ani jeden tým si už v prvním poločase žádnou šanci nevytvořil.

Granada udělala o přestávce dvě změny, ovšem nemělo to účinek, jaký si její kouč představoval. Naopak, Sevilla zvýšila na rozdíl dvou branek, když Gómez okamžitě sklepl balón pro Lucase Ocampose a na jeho tvrdou ránu nedokázal Rui Silva zareagovat.

Dvoubrankový náskok vydržel až do 89. minuty, než sudí odpískal pokutový kop za hru rukou a Roberto Soldado tvrdou ranou k tyči snížil. Granada ještě cítila šanci na vyrovnání, ale hlavní arbitr De Burgos ukončil utkání o minutu předčasně. Byl to kuriózní moment, protože hosté proti tomu protestovali, zatímco Sevilla se odebrala do šaten. Hráči se nakonec museli vrátit a utkání se skutečně ještě minutu dohrávalo, než zazněl definitivní konec.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - FC Barcelona 1:2

25.04.2021 16:15

Góly: 26. Samuel Chukwueze - 28. Antoine Griezmann, 35. Antoine Griezmann

Villarreal sice dobře začal a nad Barcelonou se i přes množství šancí blaugranas dostal do vedení, jenže ani to mu nestačilo. Ještě do konce první půle totiž hosté díky dvěma trefám Antoinea Griezmanna otočili a na cestě za třemi body jim pomohlo i Triguerosovo vyloučení.

Od úvodních minut patřilo utkání mezi domácím Villarrealem a Barcelonou do skupiny hodně atraktivních a svižně hraných zápasů. Žlutou ponorku poprvé málem potrestal francouzský střelec Antoine Griezmann, který si naběhl do vápna, De Jong mu sklepl k nohám dlouhý pas a Griezmann pálil. Hradbu těl před sebou ale propálit nedokázal.

To se ostatně stávalo hostujícímu celku poměrně často. Ve třinácté minutě zasáhla pozorná defenziva Villarrealu znova. A když už se Barcelona dostala i za ni, byla tu další překážka v podobě brankáře Sergia Asenja. O tom, jak těžké je ho prostřelit, se přesvědčil o pár minut později i Frenkie de Jong, který zakončoval po brilantní akci prakticky do prázdné brány. Jenže na poslední chvíli Asenjo fantasticky skočil ke druhé tyči a míč na čáře zastavil!

Trochu překvapivě se navíc ujala vedení domácí ekipa. Ve 27. minutě totiř Pau Torres vymyslel krásnou průnikovou nahrávku na rozeběhnutého Samuela Chukwuezeho, který už to zvládl perfektně. Předběhl stopera, obešel brankáře a slavil trefu do odkryté brány - 1:0.

Jenže jeho radost trvala jen krátkou dobu. Po pouhé minutě totiž Antoine Griezmann konečně prolomil své trápení i obranu Žluté ponorky. Centrovaný míč od Minguezy převzal na té správné straně ofsajdu a z úhlu elegantně přehodil brankáře Asenja - 1:1. A to nebyl ten největší šok. Ten nastal o sedm minut později, když Juan Foyth vymyslel katastrofálně provedenou malou domů, jíž se ujal pozorný Griezmann - 2:1.

Srovnat mohli domácí prakticky hned po změně stran. Jenže hlavičkující Gerard Moreno jen stál na místě, takže jeho zakončení postrádalo jakoukoli razanci. Po hodině hry musel do akce brankář Ter Stegen, jehož pořádně vyplašila dělovka z kopačky Étienna Capouého.

Zlomový okamžik utkání nastal o dvě minuty později. Villarreal definitivně ztratil jakékoli síly na vzdor, když Manu Trigueros surově a zbytečně dojel Messiho a sudí mu ukázal ihned červenou kartu. V samém závěru ještě Frenkie de Jong sám před Asenjem poslal míč elegantním lobem jen těsně vedle tyče. Přesto to už Barceloně na tři body v pohodě stačilo.

Více informací k zápasu

SD Huesca - Getafe CF 0:2

25.04.2021 14:00

Góly: 20. Enes Ünal, 52. Enes Ünal

V neděli odpoledne se v ryze záchranářském zápase utkaly celky Huescy a Getafe, přičemž tři body si odvážejí hosté. V obou poločasech se prosadil turecký ofenzivní hráč Enes Ünal.

Před utkáním byl rozdíl mezi oběma týmy čtyřbodový a tudíž šlo o ideální příležitost zvýšit své šance na záchranu. Lépe se jí chopili hráči Getafe, kteří poprvé zatížili soupeřovo konto ve 20. minutě. Brankář Fernández sice zlikvidoval nepříjemnou hlavičku, ale s bezprostřední dorážkou Enese Ünala nemohl nic dělat. Huesca se tak v úvodu dostala pod nepříjemný tlak a po zbytek poločasu marně hledala skulinku uvnitř madridské defenzívy.

Domácí kouč se pokusil zareagovat střídáním, ale mělo to kontraproduktivní účinek. V 52. minutě vyslal jedovatý "šíp" opět Enes Ünal a Fernández se natahoval k tyči marně. Výsledek 2:0 Getafe plně vyhovoval a Huesca se v ofenzívě dál trápila. Jedinou vážnější možnost si vytvořila až pět minut před koncem po hlavičce Mira, ovšem Soriův skvělý zákrok jakékoliv zdramatizování zápasu znemožnil.

Getafe si ze stadionu Huescy odváží velmi důležité tři body a posouvá se v tabulce na patnácté místo, naopak domácí celek zůstává na předposledním místě.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Real Betis 0:0

24.04.2021 21:00

Góly: -

Real Madrid si komplikuje obhajobu mistrovského titulu a po druhé v relativně krátké době nedokázal svému soupeři vstřelit gól. Remíza s Betisem dává velkou naději vedoucímu Atléticu zvýšit náskok na čele tabulky.

Generálka na semifinále Ligy mistrů proti Chelsea nevyšla Zidanovým svěřencům dle představ. V prvním poločase měli madridští sice více ze hry, ale Betis se na utkání velmi dobře připravil. Po pětadvaceti minutách musel Bravo zasahovat jen proti skryté střele Karima Benzemy. Na druhé straně zase zkusil střelecké štěstí Sergio Canales, ale balón prolétl těsně vedle tyče. První poločas vskutku nepřinesl podívanou, jaká by se od obou celků očekávala, nicméně Zidane ani Pellegrini do sestav o přestávce nezasáhli. Úvod druhé půle byl tak ve znamení prvního poločasu.

Teprve po hodině hry začalo příležitostí na obou stranách přibývat. Rodríguez si navedl balón do ideální palebné pozice, ale naneštěstí pro Betis trefil jen střed branky a připraveného Courtoise. Ještě větší šanci měl o pět minut později Iglesias a belgický brankář proti němu výtečně zasáhl. Jeho protějšek Bravo zase musel vyrážet střelu Modriće ze střední vzdálenosti. Realu remíza nestačila a také Betis by nejraději získal tři body, ovšem další brankové příležitosti už se nenarodily. Konečná remíza 0:0 se tak jeví na obě strany spravedlivá a větší radost z ní budou mít Verdiblancos.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Deportivo Alavés 1:1

24.04.2021 18:30

Góly: 89. José Luis Gayá - 84. John Guidetti

Celý roky nic a najednou zájezd. Cimrmanovskou hláškou by se dalo charakterizovat utkání mezi domácí Valencií a Deportivem Alavés. Po delší pasáži bez větších šancí totiž obě branky padly až v rozmezí posledních deseti minut.

Druhý poločas ukázal z fotbalovosti obou týmů daleko víc, ale první polovina opravdu za moc nestála. V desáté minutě sice Edgar Méndez nahrál Jotovi a ten krásnou ranou předkonal brankáře Doménecha. Jenže sudí Guillermo Cuadra si ve spolupráci s VARem všiml Méndezova ofsajdu a branku i přes líbivou kombinaci uznat nemohl.

Valencia toho hodně oběhala a byla aktivnějším týmem, ale ofenzivní trápení z její strany pokračovalo. Ještě štěstí, že je koronavirová doba a diváci na stadiony nesmí. Za tohle představení by asi chtěli vrátit vstupné a ani vichr z hor by domácím nepomohl.

Hráčům Netopýrů asi došlo, že takhle si ty body fakt nevybojují, takže po změně stran už to bylo diametrálně odlišné představení. Portugalský expres Guedes se ve vápně uvolnil a po zpětné nahrávce sledoval, jak míč těsně míjí pravou tyč! O pár minut později VAR promluvil do utkání i na opačné straně. Pro další ofsajd totiž odvolal branku Kevina Gameira.

Branek jsme se dočkali až v závěru. Nejprve domácí tým šokoval John Guidetti, který zakončil přímý volný kop, po němž se k němu se štěstím míč odrazil. Jenže to nebylo všechno. Valencia skórovala až minutu před koncem, kdy Pacheco bravurně vyrazil hlavičku Gómeze na brankové čáře, avšak pouze k Josému Gayovi. Mladý obránce už neměl se zakončením problémy a srovnal na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Cádiz CF 1:1

24.04.2021 16:15

Góly: 14. Óscar Plano - 64. Cala

Domácí Real Valladolid brzy jásal po vstřelené brance, o níž se už po patnácti minutách postaral Óscar Plano, jenže tři body si doma nakonec nenechal. Po hodině hry přispěl svou trochou k dělbě bodů Cala, který srovnal na konečných 1:1.

Už ve třinácté minutě se jako první málem prosadili domácí. Ránu Shona Weissmana ale brankář Ledesma skvělým reflexem na brankové čáře dokázal vyrazit. Bylo to varování, z něhož si hostující obrana nevzala poučení. Takže po pouhých dvou minutách přišel zasloužený trest. Krásnou průnikovou nahrávku mezi dvěma obránci zužitkoval Óscar Plano, který obešel vybíhajícího brankáře Ledesmu a poslal domácí do vedení.

Zvýšit vedení mohl po třiceti minutách opět Shon Weissman, jenže jeho hlavička po zajímavě rozehraném volném kopu se otřela jen o břevno!

Moc krásy nepobrala ani druhá půle, která byla co do šancí ještě slabší. Prakticky jedinou z nich ale hosté proměnili. Po hodině hry centrovaný míč obrana Realu neodvrátila ani po spolupráci s brankářem a Juan Cala jej snadno dostal do prázdné brány - 1:1.

Více informací k zápasu

Elche CF - Levante UD 1:0

24.04.2021 14:00

Góly: 32. Lucas Boyé

Velkou nudu na Estadio Manuel Martínez Valero rozčísl jedinou brankou utkání mladý útočník Lucas Boyé, který se trefil po třiceti minutách hry a na jehož gól nedokázalo Levante nijak reagovat.

Elche šlo o hodně, protože se v případě výhry mohlo aspoň na pár hodin podívat mimo zónu sestupu. Zajímavý fotbal se tentokrát nekonal, Elche hrálo velmi účelně a na njistotu. Levante, možná přesvědčené o lepší formě, se dopředu nijak výrazně nehnalo. Faktem je, že na první větší šanci jsme čekali celých 32 minut.

Zato však tahle šance rovnou skončila gólem. Elche stačilo málo, vlastně jen jeden povedený nákop do otevřené obrany Levante. Celek z Valencie si nepohlídal na straně unikajícího Lucase Boyého, který udržel míč pod svou kontrolou i přes dvojici dotírajících obránců. Ve vápně přesně zamířil a krásnou ranou na zadní tyč propálil brankáře Fernándeze - 1:0.

Levante bylo dost překvapené vývojem hry, ale nemohlo se divit - samo se dopředu moc nedostávalo. Naopak se málem ještě jednou prosadil Boyé. Jenže dvacet minut před koncem jeho hlavičku zastavila tyč za Fernándezovými zády.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid33227460:2273
2.FC Barcelona32225576:2971
3.Real Madrid33218456:2471
4.Sevilla FC33224749:2670
5.Real Sociedad331411851:3453
6.Real Betis331481142:4550
7.Villarreal CF331213850:3849
8.Granada CF321261441:5342
9.Athletic Bilbao3210111141:3441
10.Celta Vigo3310111244:5141
11.CA Osasuna3310101331:3940
12.Levante UD339111338:4638
13.Cádiz CF339101428:4937
14.Valencia CF338121341:4836
15.Getafe CF338101526:3934
16.Deportivo Alavés337101628:4931
17.Elche CF336121529:4930
18.Real Valladolid325141329:4329
19.SD Huesca335121631:5027
20.SD Eibar334111823:4623

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (213)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vyhrať Clásico a následne stratiť body s Getafe a Betisom

Takto sa "bojuje" o titul Nehovoriac o prvopolčasovej "stratégii" center na Benzemu a snáď to tam padne.

Reagovat
noustres

Jsou to blázni.

Reagovat
vilp

Hazard docela slušný, to jsem nečekal. Škoda, že ho tam nedal dřív.

Reagovat
vilp

Akorát tam měl před tím vápnem střílet.

Reagovat
Diskostu

Za tých par minút Top ale mal strieľať nahrávať Viniciusovi je stratena lopta ...

Reagovat
smazaný uživatel

U Hazarda hlavně nic neuspěchat. Včera tam navíc podle mě sehrál i faktor deště a s tím spojený podmáčený trávník. Proti Chelsea ho každopádně neočekávám v základní sestavě.

Reagovat
Svatej

Jak jinak, dva roky se pořádně chudak nerozebehne, ale tesne pred nama do toho konečně naskočí to tak proste muselo byt

Reagovat
zasranej malíř

No hrůza nezbývá než doufat, že zítra Barca s Atletikem rupnou

Reagovat
REPLIKATOR

Real Z posledních 4 zápasů 3x nedali gól, jen tak dál

Reagovat
madridcan

Ale dali 3x gól Liverpoolu

Reagovat
Diskostu

Bez útoku sa hrať nedá Real su úbožiaci, Vinicius a Rodrygo nesmú hrať futbal na top úrovni....Barca si vklude vyhrá CDR aj La Ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám další čobol, jehož IQ je na úrovni Wendiga. Kde se zoufalci, jako vy rodí?

Reagovat
jack_donaghy

iba kusok odtial, kde sa rodia zufalci s potrebou nazvat slovaka "cobolom"

Reagovat
Israha

Ok, tak odteď v lize stavět náhradníky a aspoň si otestovat, koho z nich má cenu v týmu udržet, a všechno soustředit na LM. Stačí dvě výhry a jedna remíza, a je tam trofej. Tady už to nemá smysl hrotit. Z dvojzápasu se Sevillou a Villarrealem při té marodce stejně těžko bude šest bodů, což je s titulem neslučitelné.

Reagovat
Salfovic

Jestli bude Real honit dva zajíce, tak mu oba utečou.

Reagovat
Diskostu

Vetši hnoj v tejto sezóne ako Reál je už len Liverpool....

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ale Reál bude hrat aspon LM buducu sezonu

Reagovat
CHONG

No, sice ještě zbývá pět kol, ale když se tak dívám na ten los, tak si myslím, že je po titulu a úplně by mě nepřekvapilo ani to, kdyby před nás ještě proklouzla Sevilla. Každopádně pokud nevyhrajeme ani LM, tak by mě fakt zajímalo, jestli existuje nějaký relevantní důvod pro pokračování ZZ. Trofeje - nic, předváděná hra - nic, konzistence výkonů - nic, začlenění nových hráčů - nic, vize do budoucna - nic...

Reagovat
2miguel1

"Jestli nevyhrajeme aspon LM" to je sila toto .. s tou hrou suhlasim, to je extremny grc. Vinicius Rodrygo je ako Dembele u nas, s takymi utocnikmi nieje moc sanca na tituly. Tie tituly, to je ale take ze LM vyhrat to je raz za zivot a Zidane ju uz 3x vyhral s nie najlepsimi hracmi na svete a vyhravat tituly v Spanielsku kde je Messi, to tiez chce nadpozemsky vykon. Nikoho lepsieho ako ZZ by Real nemal

Reagovat
RKBoy

"Zidane ju uz 3x vyhral s nie najlepsimi hracmi na svete"

Reagovat
2miguel1

Co mala? ale prosim ta

Reagovat
Salfovic

Co to zkoušíš ?

Reagovat
CHONG

To slovíčko "aspoň" sis domyslel, to tam nemám Nicméně ten point je jasný, v titul nevěřím a vítězství v LM je tedy jediné, co by (aspoň pro mě) hrálo v prospěch ZZ, protože nic dalšího (hra, vize, zakomponování nových hráčů) pro ZZ nemluví. Kdybychom hráli pěkný fotbal a ZZ dával šanci jiným, než svým vyvoleným (jindy než jenom při totální marodce), tak čert vem trofeje, ale tak to není, hrajeme sračku a nebýt zranění, tak ZZ točí tak třináct hráčů, takže jediné, co může být relevantním argumentem pro jeho setrvání je prostě trofej a jediná reálná (aspoň v mých očích) je LM...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát pěkný účelný fotbal a přitom zakomponovávat nové hráče nejde v aktuálním rozpoložení moc dohromady. Ostatně koho chceš zakomponovávat? Splašeného Odriozolu, který není schopný poslat do vápna jediný nebezpečný centr? Tragického Joviće, který se do hry Realu absolutně nehodí? Kdo je tam dál, dinosauři Isco a Marcelo + zoufalý Mariano. Ve výsledku vidím jako jedinou chybu odstřelení Odegaarda. Je třeba si přiznat, že ty možnosti, jak okysličit základní sestavu momentálně nemáme. Když k tomu navíc připočteš rozsáhlou marodku, tak z toho nevychází ideální předpoklad pro dlouhodobě udržitelný pěkný fotbal. Pokud Zidane vidí, že na to dotyčný má, tak ho do té skupiny "vyvolených" začlení, to můžeme vidět u Mendyho a Valverdeho.

Reagovat
valloire

zajímavý

Reagovat
CHONG

Dohromady to nejde, s tím souhlasím, problém je, že není ani jedno... Jinak těch chyb bylo daleko víc než jenom odstřelení Martina, ostatně obě strany obrany a výkony Llorenteho můžou napovědět...

Reagovat
Dominator

Reagovat
Foppy

Kdo ví, jak to u toho Llorenreho bylo. Respektive pokud to bylo rozhodování mezi marcosem a Fedem, tak jsem rád, že zůstal Fede. Přeci jen, když jsi v týmu s Modricem, Kroosem a Casemirem, tak ta zápasová porce minut bude vždycky osekaná...

Reagovat
Svatej

Z druhý strany nemel dopustit, aby vas hraci jako Hakimi, Reguli a Odegaard se Cebou opouštěli ne?

Reagovat
smazaný uživatel

U Reguilóna a Hakimiho je otázka, nakolik to bylo Zidanovo rozhodnutí a nakolik to bylo rozhodnutí z vyšších míst, protože bylo vzhledem k ekonomické situaci nutné prodávat a Hakimi s Reguilónem přišli logicky na řadu jako první, jelikož kraje obrany byly a jsou pořešeny dost solidně. U Hakimiho se navíc spekulovalo o tom, že chtěl mít garantovanou minutáž, s čímž by v klubu moc nepochodil. Oba by každopádně měli mít ve smlouvě (hlavně u Hakimiho doufám, že to tak je) předkupní právo, takže je dost možné, že se v budoucnu vrátí.

Reagovat
valloire

Reagovat
RKBoy

koho by si chcel miesto Zidana, ak by naozaj zas skončil?

Reagovat
CHONG

Nejvíc asi Nagelsmanna, no.

Reagovat
Salfovic

Si myslíš, že by takovej cucák dokázal ukočírovat ty hvězdy ?

Reagovat
CHONG

Docela si to i myslím, každopádně moji druhou volbu, tedy Bielsu, by ty naše primadony určitě nerozdýchaly

Reagovat
Mönchengladbach

Hansi Flick by vadil?

Reagovat
Kenneth

To jsou teda skvely volby. Mlady cucak kteryho by Casemiro a spol. poslali do hajzlu a dinosaurus Bielsa.

Reagovat
CHONG

To, že je někdo starší ročník, ještě automaticky neznamená, že je myšlením dinosaurus a u Bielsy a jeho fotbalového myšlení to platí do puntíku. Co se týče cucáka Nagelsmanna a jeho poslání do prdele, tak to spíš něco svědčí o těch našich primadonach, než o něm

Reagovat
Baronne

Reagovat
valloire

Barcelona 2003 : Van Gaala jsem neposlouchal ani když řval. Když přišel Rijkaard, bylo to jiný, měl 3x PMEZ a já ani jednu. Tak jsme ho poslouchali, věděl o čem mluví, abychom uspěli...

Reagovat
Gazdo

Ale to nepopiera to co pise Chong... ze to skor vypoveda nieco o primadonach ako o trenerovi

Reagovat
valloire

jde o to, že kabina v Realu nepřijme nikdy trenera jako je nějakej Nagelsmann, ale trenera s jmenem jako je Zidane

Reagovat
CHONG

Kabina si nemá co vybírat koho přijme a koho ne...

Reagovat
Foppy

To je sice pravda a je to moc hezká vize ale reálně to tak prostě není. Bohužel. Poslat tam Nagelsmanna s tím, že kabina si trenéra nemá co vybírat a po půl roce lovit rychle někoho jiného podle mě nemá smysl.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

to neplatí ani ve Spartě hele natož v Realu....tak to prostě je, hráče nevyměníš, trenéra ano a v Realu to tak chodí odjakživa

Reagovat
Baronne

Tak to je pak banda čůráků ale.

Reagovat
valloire

No ani ne hele Jseš mistr světa, několikanásobnej vítěz LM a přijde tě trénovat někdo, kdo hrál někde prales...já to celkem chápu, respekt by neměl

Reagovat
Baronne

Z trenéra, kterýho vedení do týmu vezme máš mít respekt, ať už si mistr světa nebo prakunda z Lídlu, říká se tomu pokora, jak v tobě pokora chybí, tak si prostě dement.

Reagovat
valloire

To ale není o pokoře, ale spíš o tom, že tě vede a radí někdo, co nezažil a nevyhrál to, co ty. je to jako kdybych já radil Messnerovi jak úspěšně vylézt na Everest, když jsem běhal nejvejš v 3000 v Dolomitech.

Reagovat
Baronne

Tak moch bys mu radit ne?

Reagovat
valloire

Tak mohl, ale poslal by mě stejně jako Ramos a spol. do píči. A právem. A vedení, který tohle neví, je špatný.

Reagovat
Baronne

Já bych tě respektoval, nejsem čůrák

Reagovat
valloire

Samozřejmě, že když my dva pojedeme do hor, tak mě budeš respektovat, páč mam nějaký zkušenosti. Nejsi čurák. Ale kdyby s náma jel Reinhold a já mu radil co a jak, tak se smíchy neudrží. Stejně jako Sergio s Nagelsmannem. Vole.

Reagovat
Baronne

Má ho respektovat ty joudo, konec!

Reagovat
valloire

tak já ti napíšu, že nejsi čurák a ty na mě s joudou jo? Čuráku. Možná má, ALE NEBUDE.

Reagovat
Baronne

Tak je čůrák ale!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Chápu tvůj pohled a dokážu s ním souhlasit, ale vidím rozdíl v tom, jestli hráči takovýho trenéra odstřelí kvůli tomu, že nemá zkušenosti jako oni, ačkoliv mají pocit, že jim může pomoct. Takoví hráči jsou hloupí, ale často to bývá tak, že se trenér nedokáže přizpůsobit, protože angažmá v Lipsku a Realu je skok o několik levelů a musel by i pozměnit své metody.

Reagovat
Foppy

Vždyť je to všude stejné... Jednou za čas se to stane v každém větším klubu. Jen namátkou: Chelsea 2007, Inter 2010, Real 2013, Chelsea 2015, MU 2018, Tottenham letos...

Reagovat
Baronne

To určitě nesměřuju jenom na Real, všeobecně.

Reagovat
Foppy

Já vím, Real není v tomto ohledu nijak speciální. Ani jediný. Ani special one

Reagovat
Kenneth

Nulový zkušenosti s vedením velkoklubu, žádný úspěchy. V čem by měl teda Realu pomoct? Že je na hráče přísný?

Reagovat
CHONG

Mě baví, že to píšeš takovým stylem, jak kdybych zmínil nějaké totálně mimózní jméno a ne maníka, kterého samotný Real už jednou oslovil

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to Nagelsmanna asi moc neznáš.

Reagovat
Rssa

Myslím, že to by dotyčný příští zápas seděl na tribuně...Nagelsmann si dle mého srát na hlavu nenechá.

Reagovat
valloire

hodně rychle by letěl

Reagovat
Gazdo

Nemyslim si. Chalan to ma v hlave dost upratane a vie co moze a co nemoze

Reagovat
valloire

úplně to vidím, jak něco říká Ramosovi, Kroosovi nebo Modričovi

Reagovat
Svatej

Bielsa přemýšlí vic moderně ne většina mladých trenérů, kteří na nějaký rozumny úrovni trenuji...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bielsu zbožňuju, ale absolutně nemá povahu na to vést velkoklub.

Reagovat
Svatej

To se určitě shodneme, ani se to nevylučuje s tím, co píšu.

Pamatuju si, kdy asi čtyři roky zpátky, kdy si v anglii každej sedal na prdel z Conteho a jeho způsobu taktickýho vedení týmu i propracovanosti systému rozehrávky. O pár týdnů později vystřelila na svět jeho fotka ze semináře pro trenéry, kterýmu přednášel právě Bielsa.

Tam ani nejde o to, že by to byla jeho zásluha, ale i ti úplně nejžádanější top trenéři jsou schopni si před ním sednout na prdel. Guardiola o těch jejich xy hodinových bezpřestávkových rozhovorech básní neustále.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bielsa je celkově hodně podceňovaný a je vzorem pro spoustu špičkových trenérů, to určitě není náhoda. Leeds je pro něj ideální klub, on je prostě blázen se vším pozitivním i negativním, co k tomu patří.

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dominator

bielsu by som chcel aj ja ...ale tak, ako pises, tak nieco sa cakat neda, no

Reagovat
Dominator

*take nieco

Reagovat
Mönchengladbach

Ramos s Benzemou byli v Realu snad dřív, než se seznámili Nagelsmannovi rodiče...

Navíc nikdy nehrál seniorskej fotbal a neumí kváknout španělsky, předpokládám.

To by bylo po personě kalibru Zidaneho fiasko, škoda poničit tak brzy slibnou kariéru. Na Real má čas.

Žuzé je volnej...

Reagovat
drussbarb

Mou? Velmi perspektivní volba

Reagovat
Mönchengladbach

Zkušený stratég ověnčený trofejemi, zná kabinu...

Reagovat
drussbarb

Kdy naposledy dokončil smlouvu a neodešel s ostudou? Docela bych vám ho přál, ale ten si dobré angažmá už nezaslouží, má už jen jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám odborník

Reagovat
drussbarb

Tak jak jinak to mám popsat? Že jej, počínaje Realem, pokaždé vypráskali z klubu, hrál hnusný fotbal, přestal mít výsledky a v médiích začal blít už i na svůj tým, včetně realizačního?

Reagovat
drussbarb

Mimochodem, pokud by letošní LM neměl vyhrát Pep se City, tak to přeju vám, nejsem úplně zaslepený. Vy si zasloužíte konečně pořádného trenéra s pěkným fotbalem (stejně jako my )

Reagovat
valloire

zajímavý

Reagovat
drussbarb

A taky je potřeba pozvednout španělskou ligu, které brutálně utíká PL

Reagovat
technecium

Allegri už nic?

Reagovat
CHONG

Já mám Maxe rád, ale obávám se, že z hlediska pohlednosti hry a zakomponování nových hráčů, by se toho asi moc nezměnilo.

Reagovat
Dominator

Reagovat
Foppy

Toho prosím ne, nikam by nás to neposunulo.

Reagovat
valloire

výbuch

Reagovat
Kluivert9

Jako relevantní důvod vidím, že ho Perez drží a bude držet kvůli Mbappemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně A teď ještě ty hovada vyloučit z LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca se naštěstí vždy vyloučí sama a nemusí se na nic čekat

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Israha

Jinak - doufám, že dnes sledovali ti, kteří vyhazují Kroose s tím, že "jen chodí a posouvá míče". Proč tam asi dnes vůbec nebylo zrychlování hry kolmými přihrávkami, pořád se běhalo do plných a proč byla záloha neustále pod tlakem (tedy krom toho, že Isco je čím dál větší zoufalec)? Nehledě na to, že bez Toniho tam není konzistentní kvalita v zahrávání standardek.

Reagovat
smazaný uživatel

Po příchodu Hazarda se to znatelně zlepšilo, do té doby to vázlo.

Reagovat
Foppy

Reagovat
Jordi Alba

Ono to PO Segundy nakonec může bejt reálný.

Reagovat
CHONG

Tak snad na úkor Gijonu a ne Raya...

Reagovat
Jordi Alba

No i kdyby, tak s těma impotentama v útoku by se to PO asi nevyhrálo.

Reagovat
CHONG

Uvidíme, jinak Espanyol a Mallorca už to myslím nepustí, a kdyby to PO zvládla Lega, tak by se vrátila stejná trojice, která vloni spadla, to se asi taky úplně často nestává...

Reagovat
Foppy

Mallorca

Reagovat
Elliasson

Delší dobu jsem nesledoval tabulku LaLigy2 a nemůžu tomu. Pojďme Girona!!

Reagovat
CHONG

No, dneska to konečně po dlouhé době vypadalo čistě pozitivně a hlavně jsme udělali sedmimílový krok směrem k záchraně

Reagovat
ttopi

O kom vlastně píšeš? Máš v oblíbených více týmů.

Reagovat
CHONG

Tak slovíčko "my" používám jenom ve spojení s Realem a Getou, takže už asi víš

Reagovat
REPLIKATOR

Barca na cestě za titulem

Reagovat
smazaný uživatel

Co rozhoduje ve Španělsku při rovnosti bodů?

Reagovat
alcantara

Vzajomny zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PH8

UEFA

Reagovat
Anacron

To že máme méně vstřelených gólů než Atleti mluví za vše

Reagovat
REPLIKATOR

Zidane

Reagovat
Gazdo

9

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
LAM

Paráda. 3 body na Villarrealu a Griezmann dva goly

Jinak jsem nemohl sledovat zápas, ale podle se střihů jsme hráli slušně a v prvním poločase pálili šance.

Někoho poprosím o zhodnocení jak jsme hráli a proč šel Dest dolů o poločase?

Reagovat
Mercury

Déšť šel o poločase dolů kvůli nadpozemskému výkonu Messiho.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
marke7

Reagovat
Slavia10

Griezmann ukazuje že prostě je velkým hráčem, o tom není pochyb. I proto si myslím, že ve finále možná výměna Neymar s rokem smlouvy za Grieze by možná nakonec byla výhra pro všechny, jak pro kluby, tak pro hráče.

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

len pre Barcu nie, zobrat spat tu simulantsku herecku, co maroduje pol roka kazdu sezonu.

Reagovat
LAM

V letošní sezoně už 113 golů

Reagovat
Gazdo

Kily prosim uz ho ukonci dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Reagovat
Dr. Admess

Krása Bilbao!

Reagovat
Jordi Alba

Atlético

Reagovat
ttopi

Tak teď porazit Granadu

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečná výhra ve zbytečnou chvíli, kde jste byli, když se hrály finále poháru? Sice je ještě šance na Evropu ale pochybuju o tom, že by tenhle tým najednou začal vyhrávat

Ne, že bych Atlético nějak miloval, ale přihrát titul Barceloně nebo Madridu mě nějak extra netankuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nenavidimManUTD

po dnešní výhře se cejtim uplně stejně

Reagovat
el Principito

Reagovat
Petrinho17

Simeone po sezóne je čas odísť. Ten tím sa už pár rokov nikam neposuva a nenapreduje. A 30mil ušetrených na Cholovom plate tiež nebude zlé.

Reagovat
smazaný uživatel

ESPN hovorí 49 mega USD, v britaine 38 GBP

Reagovat
Petrinho17

To je neuveriteľná suma. Nepochopiteľný krok zo strany Atletica.

Reagovat
smazaný uživatel

toto tiež nechápem ako mu mohli dať taký plat, ale zase ich prestupy morata, diego costa svedcia o tom ze financne moc nerozmyslaju.

Reagovat
CHONG

Kéž by to ještě Lope urval.

Reagovat
technecium

Reagovat
Phillipinho

Nevyhrat ligu s naskokem 12 bodu, to bude hodne horka pilulka na skousnuti....

Reagovat
Kixi Syhimour

tohle vypadá na strašný průser

Reagovat
pantondavo

Vlastne mi ani nevadi, kdyz to nakonec ukope barca, hlavne, kdyz rupne to odporny atletico

Skoda tolika zraneni Realu, tam se dve souteze tezko zvladnou.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt ty barcu nesnasis

Reagovat
pantondavo

Ale atletico víc. Jako barca teď nabrala formu, tam jde vidět zlepšení, Real brzdí zranění, jinak by to bylo víc otevřený, takhle zamrzí dvě výhry v EC za sezonu a nic z toho.

Reagovat
Filipow

Tohle je prostě nejlepší liga. 5 kol před koncem a v boji o titul jsou pořád čtyři týmy.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Salfovic

Atletico: Elche, Barca, Sociedad, Osasuna, Valladolid

Real: Osasuna, Sevilla, Granada, Athletic, Villarreal

Barca: Granada, Valencia, Atletico, Levante, Celta, Eibar

Sevilla: Athletic, Real, Valencia, Villareal, Deportivo

Tak kdo? Podle losu to vypadá jasně na Barcu.

Reagovat
Filipow

Ona i ta forma je asi spíše na Barcelonské straně. V této sezóně bych si toho titulu obzvláště vážil.

Reagovat
Slavia10

Byla by opravdu upřímně krása kdyby Sevilla vyhrála. A jelikož Barca a Real o to bojují každý rok a budou, tak si myslím, že by se nikdo nemohl zlobit, kdyby to Sevilla letos dokázala.

Reagovat
dextroza_m

Vaclík by měl titul z LL

Reagovat
Foppy

Můj tip:

Barca 85 b.

Real 84 b.

Atleti 83 b.

Sevilla 80 b.

Reagovat
Filipow

Můj tip (a víceméně taky i přání).

Barcelona: 87 bodů.

Atletico: 84 bodů.

Real: 82 bodů.

Sevilla: 81 bodů.

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eichel

Reagovat
el Principito

Reagovat
LAM

Ale ještě je do toho hodně daleko.

Jinak nejlepší je fotka ve vláknu pod tímhle videem.Ten Pedri tam

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kubys

Reagovat
Mercury

Tak tohle byl hodně vydařený víkend. Věřím tomu, že 5 výher a případně i remíza s Atleticem je zcela v silách současného týmu, který má teď určitě hodně dobrou týmovou morálku a sebedůvěru. S Granadou jen prosím pošetřit Pedriho, ten už totálně tahá nohy. Tento titul by byl nejcennější co pamatuju za posledních hodně let.

Reagovat
celeb

https://twitter.com/MundoDespectivo/status/1386337317133107200?s=20

Vcera uz to bolo lepsie, krizu mal v prvom polcase proti Getafe.

Inak prave jeho atakovanie vyvrcholilo tou nahravkou na Griezmanna, podobne ako ten vlastenec Getafe.

Ale bolo vidiet, ze Ilaix je plny energie a Pedrimu by pauza na oddych prospela.

To, ze sme v situacii, ze si mozme dovolit remizu doma proti Atleticu (ak nezakopneme proti Granade, Valencii, Levante, Celte, Eibaru) je luxus, o ktorom sa nam po prehranom EC ani len nesnivalo.

Reagovat
Svatej

PD jede. Vubec jsem nevěděl, ze do závodu o titul se zapojuje i Sevilla. Pěkně se to celý mezi ligama obrátilo.

Reagovat
pantondavo

Sevilla letos slušná jízda, na druhou stranu ten propad mezi příčkama pro LM a zbytkem tabulky je pořád solidní, ale pokud budou o titul soutěžit 4 kluby a ne jen dva, tak tím líp.

Reagovat
remeslnik

Ani tak nejde o slušnou jízdu Sevilly, spíš jde o herní a hlavně výsledkový propad Realu a Barcy.

Reagovat
T..oo..M

Pokud se nepletu, tak rekord Sevilly v sezoně je 76 bodů. Mají 5 kol před sebou ještě, takže ano je to od Sevilly slušná jízda.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
Phillipinho

Ne nejde o jizdu Sevilly...jenom maji nejuspesnejsi sezonu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
2miguel1

Griezz parada. Musime cez leto ale kupit "9"

Reagovat
Kenneth

Real Madrid is going through it's weakest goal scoring season in the 21st century. The team has scored 76 goals in 45 games at a rate of 1.69/game, which is the team's weakest scoring rate since the 1999/2000 season.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard efekt

Reagovat
Dr. Admess

Furt nemůžu uvěřit, jak se ta liga vyvinula, haha.

No, tak teď to nedomrdat s Granadou. A pak podle mě u nás rozhodnou zápasy na Valencii a s Atlétikem. Ty poslední tři už máme velice dobrý los, tak věřím, že 9 bodů urveme.

Reagovat
dextroza_m

Nejvíc se bojím žlutých karet, hlavně v zápase s Valencií a hlavně u Lea.

Reagovat
valloire

Případnej titul bez výhry v Clasicu je samozřejmě naprosto bezcennej....

Reagovat
Mercury

Reagovat
el Principito

Reagovat
Petrinho17

Bohužiaľ. Trochu pravdy na tom je. A to ešte môže nastať situácia, že Barcelona výhra titul a nevyhrá /resp. prehrá/ žiaden zápas proti Realu a Atleticu.

Reagovat
smazaný uživatel

Slabší týmy se holt na ty top nahecovat umí.

Reagovat
dextroza_m

Tak sis poplakal a jedeme dál..

Reagovat
patas92

Reagovat
patas92

na výsledky clasica si nikdo za rok nevzpomene, na to kdo vyhrál titul, ano. Však člověk si stejně pamatuje jenom těch pár památných, já už ani nevím, jak dopadly vzájemné zápasy loni

Reagovat
Mercury

Reagovat
Dr. Admess

Asi tak.

Od éry Ronaldinha pamatuju jeho magii na Bernabeu (0:3), 2:6, 5:0, semifinále LM 0:2 na Bernabeu, finále CdR, finále Supercopy, kdy Messi rozhodnul v závěru, 0:4(?) bez Messiho, jedno kdy davali goly jen Roncek a Messi a pak to kdy Messi rozhodl v poslední minutě zápasu na Bernabeu.

Za ~16 let tedy 9 zápasů z nějakých +35.

Reagovat
patas92

Já si takhle z hlavy pamatuju 2:6, manity, LM, Bale x Bartra, Alexisův lob na 2:1, Messiho hattrick (skončilo to 4:3 myslím), Messiho gól na 3:2 v nastavení a pak 2:1 a 4:0 pod Valveredem, kdy nehrál Messi (?)...Ale kdybys po mě chtěl i které sezóny to byly, tak bych u většiny asi měl problém

Reagovat
Mercury

Velice podobný výčet i v moji paměti :)

Reagovat
roman1978

3:3 a zrození legendy

Reagovat
Mercury

Lord Douglas?

Reagovat
valloire

No a za pár let si už nikdo nevzpomene na to, kdo letos vyhrál titul ve Španělsku, ale určitě bude vědět kdo vyhrál 3x MS.

Jinak je jasný, že porážky si vy pamatovat nebudete. Já taky nevím, o čem to tu blábolíte, prej 0-3 nebo 0-4 či co, o tom nevím....

Reagovat
patas92

No ale ten titul se bude počítat, v tom je ten rozdíl

Reagovat
valloire

jakože ty MS se nepočítají nebo co?

Reagovat
patas92

Nepočítají se clasica, nevím, proč tu zas něco pleteš o MS

Reagovat
valloire

Takovej příklad o fungování paměti a důležitosti událostí. No a já si dobře pamatuju třeba to, že se někde povídalo, že titul Realu bez vyhranýho Clasica je k ničemu....

Reagovat
celeb

neprepadaj zufalstvu, este stale mate sancu...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bezcenný je vítězství na Euru, kde vyhraješ v základní hrací době jeden zápas ze sedmi, naprosto bezcenný .

Reagovat
valloire

naopak, svědčí o to o vůli po vítězství a vyrovnanost soupeřů, kde vítěz těží z toho, že má ve svým středu rozdílovou bestii a pravého šampiona

Reagovat
Hristo Stoichkov

Koho tím myslíš? U tebe bych čekal, že jako bestii a pravýho šampiona označíš toho poskakujícího za lajnou, nikoliv někoho ve středu .

Reagovat
valloire

Ač zraněn, pořád byl platnější než ten, kterej pošle první penaltu Pelému do oken a nastartuje tím soupeře k výhře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Atletico- Barcelona 1-0, Real-Barcelona 3-1, 2-1. Honit si triko na Vejprnicích jako kapitán, to by jim šlo. Takovej mistr by byl úplně k hovnu.

Reagovat
Jordi Alba

Čmuchám tam strach z toho, že titul půjde do Katalánska ?

Reagovat
valloire

Půjde, to je jasný. Strach? Ani ne. Spíš bych měl strach bejt tebou z další výhry Realu Madrid CF v Lize mistrů.

Reagovat
Remt

to se samozrejme nestane.

Reagovat
Eichel

Reagovat
drussbarb

Spíš kokota EF

Reagovat
valloire

sam si kokot kundále

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele