Také Evropané umí excelentní silniční vozy. Který vám k srdci přiroste víc?

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 27.3.2021 | Auto-moto, logistika

Dnešní světový trh s vozidly je natolik zahlcený výrobou z Japonska či Koreje, že se dost zapomíná na tradiční evropské výrobce. Vedle koncertu Volkswagen jsou ale i další značky, které dokáží produkovat excelentní silniční vozy s evropskou kvalitou i vizáží. Jaké z nich dnes patří mezi velmi populární modely?

Peugeot 5008 je výborným parťákem až pro sedm cestujících

Opravdu je to tak. Největší výhoda tohoto modelu je počet až sedmi sedadel, což v technickém průkazu může ukázat jen málokteré vozidlo klasické silniční třídy. I proto jsou ojeté i skladové vozy Peugeot velice oblíbené. Automobil si vedle praktičnosti ponechává i spoustu prostoru v kabině a rovněž i zajímavý vzhled interiéru. Chybkou na jinak výborném automobilu v této cenové kategorii je jeho obtížnější servis. Interiér se totiž podepsal na stísněnosti prostoru pro motor a mechanismy včetně elektroniky a světel.

Renault Grand Scénic stále na vrcholu oblíbenosti

Na přelomu tisíciletí byla pověst společnosti Renault dost podstatně nahnutá, protože se kvalita vozů hodně snížila. Trvalo pak roky, než lidé opět začali vozům této značky věřit. Renault Grand Scénic je přitom vrchol této transformace, protože se měl stát moderním a velice spolehlivým vozem. A jak to dopadlo? Velice výborně, protože se ojetiny i skladové vozy Renault Grand Scénic prodávají stále ve velkém množství a největším lákadlem je bezesporu právě jeho spolehlivost.

Seat Alteca je jedním z nejlepších SUV na trhu

SUV se postupně z obtížného terénu přesunulo na pole rodinných vozů a brázdí tak stejně spolehlivě jak silnice, tak i zabahněné cesty. Zůstávají mu u toho ale veškeré výhody, které SUV vozy mají. Je velice dobře manévrovatelný, nebojí se obtížného terénu a díky výbornému odpružení nabízí i dostatek komfortu při jízdě. I díky němu jsou skladové vozy Seat velice sledovaných sortimentem. Altecu navíc dokáží ocenit i milovníci jednoduchých a intuitivních vozidel.

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Česká republika
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667