Nový objev zatím tají, ale zatím prozradila jen to, že její přítel není Čech ani Slovák, takže opět zalovila v zahraničních vodách. „Zatím nechci nic víc říkat, je to čerstvé. Akorát jediné, jsem šťastná,“ vyhýbá se podrobnostem kráska, která by se ráda zbavila tetování, co si spolu s jedním ex nechala udělat. 

To je tak, když chodíš s potetovaným fotbalistou. Naštěstí je to malé, ale jelikož je jediné na mém těle, tak se ho chci zbavit,“ řekla Blesku Míša. Tím fotbalistou měla na mysli slovenského sportovce Filipa Šeba, který momentálně randí s vítězkou SuperStar 2015 Emmou Drobnou (27). 

VIDEO: Krásná Michaela Kociánová po roce v Praze: Zadržená v Německu, milionová investice a nový muž!

Video
Video se připravuje ...

Krásná Michaela Kociánová po roce v Praze: Zadržená v Německu, milionová investice a nový muž! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Jelikož se Kociánová nově stala ambasadorkou známé estetické kliniky, tak se s prohřeškem z minulosti svěří právě do jejich péče a rovnou si nechá poradit, jak odstranit strie na zadečku. Ano, i takhle štíhlá žena, má strie. 

Kociánová ovšem také myslí na zadní kolečka, a tak loni investovala do koupě bytu v luxusním komplexu v Bratislavě. Je to jeden z posledních návrhů slavné architektky Zahy Hadid (†65). „Svůj byt mám jinde, všechny byty, které kupuji jsou investice,“ netají se dlouhonohá blondýnka. 

Fotogalerie
42 fotografií