Střešní nosiče – proč si je raději půjčit?

Vyrážíte na dovolenou a chtěli byste si vzít sebou hromadu věcí? Určitě narazíte na fakt, že kapacita vašeho automobilu není kdovíjak velká. Místo toho, abyste věci na seznam co sebou přidávali, tak musíte škrtat. Známe ale způsob, který vás nikterak neomezí a zároveň nemusíte hned kupovat větší auto. Půjčte si střešní nosič.

Jaké jsou výhody střešních nosičů?

Střešní boxy jsou velmi praktické. Oceníte je jak v létě při rodinné cestě na dovolenou, tak i v zimě, kdy mnoho z nás vyráží na hory. V obou případech výrazně ulevíte svému zavazadlovému prostoru a především bude vaše jízda o to bezpečnější. Každá uvolněná taška může napáchat pěknou neplechu. Navíc, pokud vezete na zadních sedačkách další pasažéry, povětšinou děti, pak o to jsou možné obavy namístě.

V létě poslouží střešní nosič jako další zavazadlový prostor, v zimě jsou obvykle střešní nosiče využívány jako úložiště pro lyže nebo běžky, které by jinak v autě zabrali nemálo prostoru. Před každou cestou tak zvažte své možnosti a úložné kapacity. Střešní nosič je vždy ideální volbou.

Proč si střešní box půjčit?

Pokud využijete střešní box několikrát do roka, pak je namístě přemýšlet o pořízení vlastního. Pokud ale vyrážíte jen párkrát za rok na rodinnou dovolenou nebo dovolenou s přáteli, pak je investice do vlastního střešního boxu poměrně vysoká. Zapůjčením střešního boxu vyřešíte otázku prostorného zavazadlového prostoru, za velmi příznivou cenu, která je v rozmezí pár stovek na týden.

Můžete si navíc půjčit přesně takový, jaký právě potřebujete. A pouze prvotřídní značky, které nabídnou prostor, aerodynamické standardy, kvalitní zpracování a především bezpečnost jak věcí, tak i posádce.

Půjčovna střešních nosičů Brno

Autopůjčovna Raus se zabývá nejen půjčováním automobilů, ale také střešních nosičů. V naší nabídce najdete kvalitní a ověřené střešní nosiče Thule i střešní nosiče Neumann. Každý z nich projde po vrácení důkladnou kontrolou, kdy se dbá na každý prvek. Následně je střešní nosič vyčištěn a připraven k zapůjčení třeba právě pro vás.

Naše střešní nosiče jsou vhodné skoro na všechny typy automobilů. Hledáte-li střešní nosiče Škoda, Volkswagen nebo třeba Mercedes, určitě si u nás vyberete. Více informací o půjčovném střešních nosičů naleznete na internetových stránkách www.autopujcovnaraus.cz, na telefonu 733 76 73 77, případně na e-mailu raus99@email.cz. Těšíme se na vaši návštěvu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *