Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.04.2021 5:34:00

Došly (dojdou)

Došly (dojdou)

Komentář na facebookovém profilu k stavu státního rozpočtu

 Přes velkou bohatost českého jazyka někdy nastanou situace, kdy si nemusíte být jisti výsledkem, co vám slovo obsahově říká. K takové nejistotě vás může navést stručné sdělení, že PCR testy došly (nebo dojdou). Kdyby stát neřídila jasně největší parta babráků v samostatné historii země, tak by si asi každý řekl, že PCR testy dorazí, a víc by tomu nevěnoval pozornost.

Jenže v éře Babišů a Hamáčků "došly" (nebo "dojdou") znamená, že už další nebudou k dispozici. Konkrétně ve školách po 11. květnu hrozí, že nebude čím žáky testovat, protože hroz, že testovací sady PCR dojdou.

Dříve rozmazlení mamánkové často posílali starostlivým matkám telegram "došly, pošli" a všem bylo jasno (nejvíce matkám). A když už jsme u peněz, tak ty taky pomalu došly. Jen nám Babišova vláda a Zeman vykládají, že ještě nedošly. Pravdou je, že český rozpočtový Titanic ještě pluje, na palubě hraje hudba, ale ledovec už je na dohled. Ledovec však smetánku na palubě nezajímá a z podpalubí na to nelze dohlédnout.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama