„Jsem konečně opravdu šťastný,“ tvrdí Honza z pohádky Z pekla štěstí, který je novopečeným občanem moravské metropole a do Prahy jezdí jen na natáčení seriálu Sestřičky, kde hraje.

 „Našel jsem si tu práci, jako mnoho kolegů. Jezdím a rozvážím pizzu a musím říct, že poznávám, jak jsou Moraváci skvělí,“ pochvaluje si herec. Za jeho životní změnou stojí přítelkyně Alice, která není ze světa showbyznysu. „To právě ona mě donutila začít něco dělat se závislostí na lécích. Za to jí nikdy nepřestanu být vděčný, ale popravdě to není jednoduché. Jsou momenty, kdy mám strach z recidivy. Celkem dobře mě na to ale v léčebně připravili, takže stále se držím,“ prozradil Šimůnek, který několik týdnů strávil loni na podzim v psychiatrické léčebně, kam se dostal kvůli silné závislosti na lécích na spaní.

Těch dokázal za den spolykat i 30. „Po dlouhé době jsem teď moderoval přehlídku Czech Fashion Night v Olomouci a bylo to moc fajn se zase vrátit za mikrofon, ale na svém současném životě bych nic neměnil,“ má jasno pohádkový princ.

Vražedná kombinace

„Před léčebnou jsem zažíval stavy, že jsem nemohl dýchat, nemohl jsem chodit, měl jsem kolapsy. Zachránili mi tam život. Byla to vražedná kombinace. Prášky na spaní, na úzkosti, prostě šílené,“ přiznal Šimůnek. Léky mu prý předepisoval jeho doktor, ale sháněli mu je také přátelé. „Jiní lidé si je shání na černém trhu, ale to jsem nedělal. Vždy jsem si nějak poradil a chtěl konzumovat jen originální léky,“ upřesnil.

VIDEO: Miroslav Šimůnek nesmí koukat na holky! Proč?

Video
Video se připravuje ...

Miroslav Šimůnek nesmí koukat na holky! Je bez sexu! David Turek, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
44 fotografií