Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Agáta Hanychová slaví 36 s panem »chůvou«! Čtyři milenci ze seznamky mají smůlu

/
  • Agáta Hanychová oslavila 36. narozeniny s rodinou.
    28. dubna 2021 ● 16:15

    Agáta Hanychová slaví 36. narozeniny a... světe div se, bez chlapa! Loni se stihla rozvést s hercem Jakubem Prachařem (37), ale kromě toho zažila i vztahy se čtyřmi chlapy, které našla na seznamce.

    Letošní oslavu jí už od rána připravila maminka Veronika Žilková (59) společně s Agátinými dětmi Miou (3) a Kryšpínem (9). Dostala dort s 36 svíčkami, obálku s archivními snímky a na plotě ji Veronika překvapila mini výstavou fotografií, které v minulosti Agáta nafotila.

    Jediný chlap, kterého s obřím pugétem pustila do baráku, je Josef Koudelka. Ten jí už nějaký pátek jako „chůva“ pomáhá s dětmi a s chodem domu.

    A to je taky dle slov oslavenkyně »jedinej mužskej«, co s ní tak dlouho vydržel. O další vztah ze seznamky, kde našla svoje ex, nemá zájem. A kdo se tedy během roku v její posteli na pár měsíců ohřál?

    VIDEO: Agáta Hanychová s dcerou Miou (3): Blonďatý ďáblík svého tátu Kubu Prachaře nezapře!

    Video
    Video se připravuje ...

    Agáta Prachařová s dcerou Miou (3): Blonďatý ďáblík svého tátu Kubu Prachaře nezapře! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

  • 1.

    Zdeněk Turek

    Na začátku loňského roku strávila dovolenou v Thajsku s realitním makléřem Zdeňkem Turkem. Po návratu do Česka jako by Turek neexistoval.

  • 2.

    Marek Niessner

    Po rozchodu její srdce zahořelo pro kameramana Marka Niessnera. Tentokrát to už vypadalo, že je to opravdu „ten pravý“. Měli i mnoho společného. Například rozvod, dvě děti z předchozích dvou vztahů, a dokonce si založili společný účet na instagramu. Ale to taky neklaplo.

  • 3.

    Tomáš Sobola

    Na chvilku její srdce omámil producent Tomáš Sobola. Proběhla dovolená v Chorvatsku i na Mallorce, pak ale rozchod.

  • 4.

    Adam Raiter

    Posledním objevem Agáty byl truhlář Adam Raiter. Společně řádili na snowboardu, nafotili spolu reklamní kampaň na alkohol a plánovali rekonstrukci dodávky na obytný vůz, v němž chtěli objet celé Česko. Ale po třech měsících sbohem a šáteček.

    Fotogalerie
    42 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy