Jak se jednoduše seznámit s mužem krok po kroku

Jak se jednoduše seznámit s mužem krok po kroku
Pro nás, ženy, je někdy těžké se seznamovat, natož oslovit nějakého muže. Poradíme vám pár tipů, jak se dát do řeči zrovna s tím, který je vám tolik sympatický.

Ujasněte si to v hlavě

Než učiníte ten první důležitý krok k seznámení, měly byste si ujasnit s jakým typem muže se vlastně chcete seznámit. Jistě máte nějaké zkušenosti z dřívější doby, proto jich určitě využijte. A úplně nejlepším způsobem, jak si „uklidíte v hlavě“ je, že poznáte samy sebe.

Zdroj: Autor: Anetlanda / Shutterstock

Zaručený oční kontakt

Již od pradávna jsou oči prvním kontaktem při seznámení. Proto toho využijte, nasaďte svůdný pohled a jděte na věc. Nejlepším trikem je „odvracející pohled“. Na muže se dlouze zadíváte a jakmile se na vás podívá, pohledem ucuknete. Udělejte to takhle třikrát po sobě, a pak ho jednoduše pozdravte.

Koketujte s ním pomocí vašeho těla

Víte, jak si ve filmu herečky namotávají pramínek vlasů na prsty? Zkuste to i vy. Po tom, co už máte oční kontakt za sebou, dejte o sobě vědět pomocí těla. S vlasy si pohrávejte a hezky se na něj usmějte. Hlavně zapomeňte na „kačení“ špulení rtů. Vypadala byste dost lacině.

Na muže se dlouze zadíváte a jakmile se na vás podívá, pohledem ucuknete.

Stud nechte doma

Muži dávají přednost sebevědomějším ženám než těm, které se „chichotají“ a stydí se při každé větě. Nedejte váš stud na sobě znát. Muž to poté vycítí a začne si být nejistý i on.

„Kolik je hodin?“

Pokud vás muž nepřijde oslovit ani po očním kontaktu, nezoufejte. Třeba to jen nepochopil, někdy je potřeba mužům napovědět. Jděte za ním a zeptejte se ho na úplně obyčejnou otázku, klasikou je „Nevíte prosím, kolik je hodin?“ nebo „Nevíte, kudy se jde na vlakové nádraží?“.

Jděte na věc

Pokud se nebojíte a máte odvahu, jděte přímo do akce. Narovinu mu řekněte, že je vám sympatický, zda by nezašel na kafe nebo do kina. Tak budete vědět hned, jak na tom jste.

Hlavně se nebojte a jděte si za tím, co chcete.

Zdroj: autorský text