Martin Preiss: Jsem tátou a tak trochu i mámou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Martin Preiss: Jsem tátou a tak trochu i mámou

Martin Preiss se zapojil do Potravinové sbírky
Martin Preiss se zapojil do Potravinové sbírky (Foto TESCO)

Ve všech hypermarketech Tesco a vybraných maloformátových prodejnách se po celé ČR konala Sbírka potravin. Jde především o to zajistit potraviny, ale také základní drogerii těm, kteří to nejvíce potřebují, což je hlavním smyslem celé akce. A vedle stovek dárců se zapojil i herec Martin Preiss (48).

Vy jste se u potravinové sbírky uplně zapotil, to asi proto, že jste naložil vozík plný věcí. Jak moc je pro vás důležité zapojit se do takové akce a proč jste se dnes právě tady?

„Myslím, že je to důležité v každou dobu. Já se snažím pomáhat v různých směrech, přispívám na Člověka v tísni, participuji na různých projektech OSN a snažím se přispívat alespoň drobnými částkami a není to tak, že bych si čistil svědomí, ale alespoň touto malou pomocí může člověk přispět když né celému světu, tak alespoň tomu malému mikrosvětu, ve kterém žije... A tahle ta sbírka je jedním z porostředků, jak prostě lidem pomoci, obzvláště teď v této složité době. Ne všichni jsou na tom tak dobře jako zrovna v tuto chvíli já, protože naštěstí i vzhledem ke krizi já práci mám."

Ano, už nám v tomto projektu pomáhala vaše žena a ta právě říkala, že má potřebu pomáhat, protože jste nepřišli o práci, máte prostředky a taková ta covidová krize vás úplně nezasáhla.

Víte, já už několik let nehraju v divadle, nejsem na něm nijak závislý a naštěstí té audiovizuální práce paradoxně přibylo, protože se to prostě šíří televizním signálem, lidé poslouchají víc audioknihy, dívají se víc na televizi a na dabingy a to je všechno práce, která přichází a já jsem za ni nesmírně rád. Ale já jsem právě v koronavirové době byl zaměstnaný docela hodně. Teď se trochu bojím, jestli náhodou nedojde k nějakému zpožděnému útlumu, ale uvidíme...

 

Martin Preiss po závislosti na alkoholu a prášcích: Za pandemii jsem vlastně rád, říká

Video se připravuje ...

Zbývá vám tedy vůbec čas na něco jiného, když jste s manželkou tak pracovně vytížení?

Víte, to já si tedy velmi chráním čas s rodinou, protože všechny tři moje děti jsou pro mě prioritou a taky nic jiného na tomto světě nemá smysl, kromě toho být ještě slušný člověk a mít čisté svědomí, ale určitě máme na děti čas. A zatímco moje žena byla ještě víc pracovně vytížená, dostala velkou roli v seriálu, tak já jsem byl trochu za toho tátu a možná i mámu dohromady a byl jsme s nima u celé té online vyuky, která je decimující. Teď se tedy tak nějak pomaloučku do těch škol vrací."

Martin Preiss se vrací na obrazovky! Řekl, co ho přivádí k šílenství!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.