Hlavní obsah

Carvajalovo zranění ještě zkomplikovalo Realu složení obrany

Madrid

Potíže Realu Madrid se složením defenzivy ještě vystupňovalo zranění Daniho Carvajala z dnešního tréninku. Devětadvacetiletý obránce má svalové problémy a podle španělských médií nejspíš nebude k dispozici příští týden na odvetu semifinále Ligy mistrů proti Chelsea ani v důležitých zápasech domácí soutěže, v níž Real bojuje o obhajobu titulu.

Foto: Juan Medina, Reuters

Dani Carvajal (vlevo) z Realu a Borja Iglesias z Betisu. Ilustrační foto.

Článek

Carvajala v této sezoně zdravotní potíže pronásledovaly opakovaně a odehrál dosud jen 15 zápasů. Lucas Vázquez, jenž na pravé straně obrany za Carvajala zaskakoval, je kvůli zranění kolena mimo až do konce sezony. Kapitán Sergio Ramos má potíže s lýtkovým svalem a musel vynechat posledních devět zápasů Realu.

Zraněné lýtko nepustilo v úvodním semifinále Ligy mistrů na hřiště ani dalšího obránce Ferlanda Mendyho. Marcelo, jenž za francouzského fotbalistu proti Chelsea zaskočil, nejspíš bude Realu v příštím týdnu chybět také. Podle španělských médií byl totiž nominován na místo ve volební komisi v rámci regionálních voleb v Madridu.

Real ve španělské lize figuruje v tabulce na druhém místě o dva body za městským rivalem Atléticem. V sobotu tým čeká duel s Pamplonou. Ve středu pak v Londýně odveta s Chelsea, první duel skončil remízou 1:1.

Reklama