Potřebujete vylepšit vaši matraci? Pořiďte si topper

Potřebujete vylepšit vaši matraci? Pořiďte si topper

Kategorie: BYDLENÍ

Spánek je pro náš život opravdu důležitý. Nejen teplota v místnosti, velikost postele, únava, stres, ale také kvalita matrace ovlivňuje to, jak se zrovna vyspíme. Taková matrace ale nemusí být zrovna levná záležitost. Jak si tedy spánek vylepšit, aniž byste museli utrácet tisíce korun?



Váš nový nejlepší přítel topper, seznamte se

Je nenápadný, pohodlný, příjemný a pomáhá v usínání. Chránič, podložka nebo vrchní matrace. Vypadá jako matrace, ale není to matrace. Mnoho jmen, jeden a ten stejný produkt. Řeč je o topperu. Tento sofistikovaný funkční doplněk pro lůžko se pokládá přímo na matraci. Dokonale splyne a poskytne vašemu tělu nevídaný oddech. Jeho výška se pohybuje od 1,5 do nadstandardních 9 cm, takže se přizpůsobí opravdu každé matraci.

Matriál, který se přizpůsobí tělu

Prvním důvodem, proč si pořídit topper, je materiál. Na výběr máte z mnoha druhů, mezi ty nejpopulárnější patří latex či visco elastická, PUR nebo studená pěna. Jedno ale mají společné všechny. Elastický materiál reaguje na teplotu těla, takže se skvěle přizpůsobí každému vašemu záhybu. Tam, kde je potřeba podepřít vás podrží, v opačném případě zase uhne.

Blahodárné účinky pro vaše tělo

Toppery mají řadu dalších benefitů, které vyplývají nejen z materiálu, ze kterého jsou vyrobené, ale také ze stylu a kvality provedení. Kvalitní topper:

  • Stimuluje body na těle a pomáhá k lepšímu výkonu krevního oběhu
  • Zmírňuje bolest zad
  • Zpříjemní spánek na tvrdé matraci
  • Termoregulační vlastnost zajistí příjemné teplo okolo celého těla, zároveň ho ale v případě potřeby i ochlazuje
  • Vyrovná proležené části stávající matrace

Výsledkem je jediné - plnohodnotný spánek.

matrace

Zdroj: Picaso-m.cz

Topper se hodí pro každého z vás

Bojíte se, že se vám topper do domácnosti nehodí kvůli atypickým rozměrů postele nebo alergii? Pak vás uklidníme, strach není na místě. Kromě klasických rozměrů 80, 90, 160 a 180 x 200 se nabízí i nestandardní velikosti. Umělá vlákna v těle topperu zabraňují množení roztočů, takže si alergikové mohou s klidem oddechnout.

V Picaso Manufactury rozumí potřebám všech spáčů. Navštivte jejich webové stránky nebo rovnou showroom v Brně a vyberte si ten pravý topper pro vaši postel i záda.

matrace

Zdroj: Picaso-m.cz


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl