Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Magazín pro Šťastné ženy

 

Conversky psaly historii – za neuvěřitelným boomem však stála obyčejná stížnost

Conversky psaly historii – za neuvěřitelným boomem však stála obyčejná stížnost

conversky psaly historiiKdo by tyhle legendární plátěnky neznal! Také nahlížíte do módního světa s občas jen těžko skrývaným despektem a nechápete, jak se právě to či ono mohlo dostat na triumfální piedestal? Občas to dokonce vypadá, že obchodníci z tržnice by v nabízeném sortimentu zvládli totéž (a za desetinovou cenu).

Tak jak je možné, že plátěnky z dílny Converse a basketbalisty Chucka Taylora stále bezkonkurenčně vládnou téhle sekci obuvnického světa? Pojďte spolu s námi omrknout rozdíly mezi plátěnkami od Converse a těmi z obchodů. A jako bonus vám poradíme, k čemu je nosit.

 

Tyhle boty nestojí za nic – udělejte s tím něco

Při pohledu na boty Converse vás jejich sportovní historie nejspíš nepřekvapí. A když ještě doplníme, že pocházejí z Ameriky, pak určitě správně odhadnete, že jejich primárním účelem bylo nahánění míče driblingem mezi dvěma koši. Přesně tak, za jejich zrodem stál basketbal (tedy ten stejný sport, který později dal vzniknout kupříkladu oblíbeným Air Jordan 1). Není divu – sport je to celkem náročný a zejména boty musí dokonale sedět.

Jenže právě to se prvním Converskám moc nepovedlo. Už nevíme, jak přesně zněla stížnost předního hráče Chucka Taylora, ovšem díky tomu, že jeho kritika byla konstruktivní (a doplněná o řadu vlastních návrhů), znamenala jedna krátká návštěva v obchodní kanceláři ve světě bot malou revoluci. Právě od této doby se totiž datuje vznik značky Chuck Taylor All Star, díky níž spatřily světlo světa dodnes oblíbené plátěné kecky.

 

V čem jsou vlastně Conversky lepší než obutí z tržnice

Od časů Chucka Taylora se jejich design nezměnil. A má to svůj důvod. Perfektně padnou a použití těch nejkvalitnějších obuvnických lepidel a kvalitně navržené houževnaté podrážky jim dává mnohem větší odolnost než u jakéhokoliv jiného obutí v tomto směru. A nesmíme zapomenout ani na pevné švy (pro vybíjení vzteku, spojené se škubáním a ničením předmětů, si tak radši vyberte docela jiné boty - radíme vám dobře).

I samotné plátno je tak nějako odolnější než to nejobyčejnější z běžné produkce, takže pravé Conversky stačí čas od času řádně vyčistit a mohou vám skvěle sloužit dlouhou řadu let. Na trhu jsou dámské i pánské modely, a to v nepřeberném počtu barev. Snadno si tak vyberete „tu svou“. Hodí se k sukním, kalhotám, šortkám – zkrátka vždycky, když se potřebujete cítit pohodlně a IN. Jen k plesovým šatům bychom si je tedy raději nebraly (byť i takové ústřely byly ve světě celebrit zaznamenány).

A kde si vybrat ty zaručeně pravé? Vyzkoušejte Footshop. Tady mají tenhle plátěný kus historie doopravdy ve všech možných provedeních. Je libo s puntíky, vysokou podrážkou nebo třeba havajským vzhledem? Stačí kliknout a jsou vaše.

Zdroj obrázku:

Footshop.cz

Komerční článek


7.4.2021   Rubrika:   |   Komentářů 4   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Conversky psaly historii – za neuvěřitelným boomem však stála obyčejná stížnost

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Amelia00
Amelia00 - 28.7.2021 20:14

Nikdy jsem nevěděl, že mohu získat dobré a spolehlivé kouzla online, kteří by opravdu mohli pomoci lidem jako já, kteří potřebovali pomoc ve vztahu. Oddělila jsem se od svého manžela, když se se mnou rozešel a vrátil se ke své bývalé milence, byl jsem tak zničený a zlomený srdcem. Nebyl jsem sám sebou, dokud mě můj přítel neodkázal na Velkého muže jménem Velká Baba Ogbogo, že by mi mohl pomoci s mojí situací. Zpočátku jsem pochyboval a později se s ním spojil a on mi řekl, že dostane lásku kouzlo připravené na to, abych dostal svého přítele zpět Poté, co jsem provedl potřebné, udělal jsem všechno podle jeho pokynů a k mému největšímu překvapení mi zavolal můj přítel, že se vrací domů, a bylo mu líto všeho, čím mě nechal projít. Výsledek byl úspěšný a dnes žijeme šťastně. Dal jsem mu slovo, že se podělím o své zkušenosti se světem, aby od něj mohli ostatní získat jakoukoli pomoc. Můžete mu poslat e-mail na adresu: greatbabaogbogotemple@gmail.com nebo pro naléhavou odpověď napište na jeho linku WhatsApp +2349020168697 ... Děkuji skvěle BaBa Ogbogo

 
Almega
Almega - 19.5.2021 10:39

No,nač si kupovat předražené kecky z hadru,podrážka se prošlape raz-dva a co???

 
Nikča 3322
Nikča 3322 - 8.5.2021 12:24

https://www.marianne-fashion.cz/

 
Nikča 3322
Nikča 3322 - 8.5.2021 12:23

https://www.marianne-fashion.cz/

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77194.
    Archiv anket.