Mayský horoskop od 30. dubna do 12. května 2021. Nastává čas léčení

Nastává čas, ve kterém se můžeš otevřít léčení na mnoha rovinách tvé bytosti. Probuď v sobě svou vnitřní léčitelku a nauč se druhým pomáhat nezištným a láskyplným způsobem. Pokud víš, co ti dělá dobře na těle i duchu, zintenzivni svou činnost a pobývej více svého času v přírodě, která je tím nejlepším místem pro zahojení tvých emocionálních, mentálních i fyzických bolestí. Dovol si opustit od škodlivých návyků, o kterých už dávno víš, že ti ničím dobrým nepřispívají. Navštiv léčitele nebo terapeuta a otevři se léčení všeho, co potřebuje vyléčit.

maysky-horoskop-1100x618.jpg Zdroj: www.shutterstock.com

Období1-Eb (Cesta, Bylina) od 30.04.2021 – 12.05.2021

V následujících dvou týdnech se zaměř na uvedení svého života do pořádku. Neopakuj pořád ty stejné chyby a otevři se novým, zdravějším přístupům ve všech důležitých oblastech tvého života. Více se zajímej o přírodní léčbu a měj odvahu důvěřovat moudrosti tvého fyzického těla. Alkohol pij střídmě nebo vůbec a více se snaž porozumět léčivé síle bylin. Obklop se nejen krásnými lidmi, ale i uměleckými díly a hledej krásu ve všem, s čím se setkáš. Uvědom si svůj vlastní půvab a snaž se pracovat i na kvalitě svého vnitřního prožívání.

Co se týká těla a hmotných záležitostí, nastal čas, kdy můžeš hodně věcí dát do pořádku. Zamysli se nad pravou povahou peněz a snaž se vydělávat způsobem, který potěší i tvou duši. Se svým partnerem se věnuj léčivé síle lásky a použij svou sexualitu jako prostředek k léčení. O sexu se říká, že je láskou těla, a tak se miluj s někým, koho miluješ i svou duší. Neodděluj jedno od druhého, protože jinak v sobě můžeš prohlubovat rozpor, který ti pak nedovolí najít ten správný a důvěrný vztah. Zbav se všech závislostí, vnímej své tělo jako posvátný nástroj.

V rovině mysli se zaměř na všechny názory, které zastáváš, ale víš, že jsou pro tebe nebo pro druhé škodlivé. Pokud se ve svých myšlenkách neustále shazuješ, nauč se k sobě mluvit láskyplněji. Uvědom si své pozitivní vlastnosti a možná si je i zaznamenej do svého zápisníku. Pracuj na pozitivním myšlení, protože v této době je to více důležité než kdy jindy. Čti poezii a více pracuj s afirmacemi, které ti pomohou přenastavit tvou mysl tak, aby do tvého života plynulo více příležitostí a přicházelo více spřízněných duší.

Co se týká vztahů, rozhodni se ve svých nejbližších objevovat světlo a krásu. Nenech se zmást vnější krásou, protože ta je často velmi pomíjivá. Vnímej v druhých to, co přetrvává. Dívej se druhým déle do očí a hledej v jejich nitru krásu jejich duší. Častěji druhým říkej to, co na nich obdivuješ a zkus si udělat seznam dvaceti lidí, kteří tě něčím velmi inspirují. Nad druhými se nepovyšuj ani se nesnižuj, protože ve své podstatě jsme všichni jedno. Když budeš mít tendenci druhé kritizovat, zkus ihned za jejich jména dosadit to své.

V rovině ducha nastává nádherný čas léčení a možného uvědomění si tvých vlastních léčitelských schopností. Probuď v sobě svou „vnitřní léčitelku“, kterou je ve své podstatě každá žena. Navštěvuj různé terapeuty, léčitele a pomocníky a inspiruj se od nich. Každý člověk má dar léčit, a tak zkus najít svůj vlastní jedinečný přístup, jak druhým efektivně pomáhat. Pobývej často v přírodě a oslav s radostí jeden z osmi hlavních ohňových svátků v roce, který se podle Keltů nazývá Beltain. Napoj se na léčivé síly přírody a objev v sobě krásu, která patří jen tobě a poděl s o ni s ostatními.

30.4.2021 7:00| autor: Robert Policar

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist