InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert bývalých žáků ZUŠ Veselí n. L.

    Čtvrtek 9.5 18:00 - Kulturní dům Veselí nad Lužnicí

  • Prodaná nevěsta

    Čtvrtek 9.5 19:00 - Divadlo Oskara Nedbala Tábor

    Divadelní představení.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Souboj nováčků: Do hlubockého podzámčí dorazí baseballisté Jablonce

HLUBOKÁ NAD VLTAVOU – Česká baseballová extraliga pokračuje o prvním květnovém víkendu čtvrtým kolem. Po Eagles Praha, Tempu Praha a brněnských Dracích přijede k extraligovému nováčkovi na Hlubokou druhý letošní novic – tým Blesk Jablonec nad Nisou. Sokol i Blesk se dobře znají z první ligy, přestože oba celky pro zápasy mezi elitou posílily o zkušené hráče. V Jablonci hostuje z Techniky Brno slovenský talent Mário Gottschall, který je nejlepším pálkařem týmu. Na nadhozu Jabloneckých dominuje další cizinec – Američan James Smiley. Jablonec se ale na rozdíl od Hluboké zatím v extralize hledá, má na kontě osm proher a jediné vítězství. Dá se říct, že tedy Jihočeši půjdou do trojutkání vůbec poprvé v sezoně jako papírový favorit.

Sokolu Hluboká se daří především na nadhozu. V první desítce nadhazovačů extraligy jsou aktuálně hned tři borci z jejich kádru – Novozélanďan Jimmy Boyce, Australan Billy Parsons a celé soutěži dominuje Jan Novák, který ve svých třech prvních utkáních naházel vždy více než jedenáct strikeoutů (12 – 12 – 11) a vytvořil historický rekord extraligy. Na pálce se zatím nejvíce daří Wesley Roemerovi a Michalu Soukupovi. Dva sobotní zápasy na Hluboké se hrají od 13 a od 16 hodin, v neděli minisérie skončí v Jablonci. Na kopci pro nadhazovače v sobotu začnou jako startéři Petr Vojta a Jimmy Boyce.

Protože se hraje stále bez diváků, všechny zápasy můžete sledovat v přímém přenosu na youtube kanálech jednotlivých týmů.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace