Cesta ke zlepšení osvětlení v Londýně

Anglický výzkumný institut Think tank se zaměřil na zlepšení londýnského osvětlení, při prosazení jednotné strategie. V současné době má ze 33 londýnských částí pouze 2 strategie pro své vlastní oblasti.

V případě jednotného postupu by se mohlo v 32 částech a finanční čtvrti implementovat moderní designové LED osvětlení. To by městu přineslo mnoho výhod, a to nejen v oblasti úspor provozu.

Kvalitní osvětlení má i další ekonomický dopad, protože umožňuje trávit více času užíváním městské kultury, pohostinství, maloobchodu a nočního života. Relativně mírné změny by mohly výrazně zlepšit kvalitu londýnského osvětlení a podpořit ekonomiku, občanské a kulturní aktivity, atak se zotavit z krize, kterou přinesl COVID-19. Osvětlení hraje také klíčovou roli při rozšiřování povědomí o kultuře města, například prostřednictvím veřejných uměleckých projektů a osvětlování významných historických budov.

Dle zprávy institutu by osvětlení mělo podpořit večerní a noční městský život a zabezpečit příjemné prostředí, které snižuje míru kriminality a rizika nehod.

Zdroj: ledsmagazine.com

1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (1 hlasováno, průměr: 5.00)
Loading...

Žádné komentáře »

Zatím žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post.

Zanechat komentář

O nás | Vydáváno s pomocí ARIGA s.r.o. | Powered by WordPress | Theme by Roy Tanck