V září loňského roku herečka oznámila, že i přes veškerou snahu se její manželství s producentem Jiřím Kounickým (41) zachránit nepodařilo a zažádali o rozvod. To kromě rozpadu vztahu znamenalo pro oba i stěhování, protože se v rámci majetkového vyrovnání domluvili, že dům, ve kterém společně žili se třemi dětmi, prodají.

Svátková si tak zanedlouho našla vysněný dům, který se rozhodla zrekonstruovat k obrazu svému a udělat z něj ideální domov pro ni, její tři syny a nejspíš i pro o 7 let mladšího partnera, hokejistu Jana Rybu (32).

I když vše nebylo zdaleka hotové, Vlastina v novém domově již začala bydlet a dále společně s profesionály pracovala na všem, co bylo třeba dodělat. A výsledky, jak můžete vidět v galerii, nesou své ovoce! „Krásný design. Vy byste se mohla živit i jako bytová designérka, máte velký cit pro detail a neotřelý vkus. Ať se vám ve Vašem vysněném domě žije s láskou,“ zní nadšená slova chvály jedné z fanynek při pohledu na fotku skutečně neotřelého obývacího pokoje, kterému dominuje výrazné modré křeslo a zvláštně tvarovaný televizní stolek.

VIDEO: Vlastina Svátková: Rozvod je nezvratný, možná už se nikdy nevdám

Video
Video se připravuje ...

Vlastina Svátková: Rozvod je nezvratný, možná už se nikdy nevdám. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
49 fotografií