Bezděková a Lambora vrkají, ale... Společné bydlení není v plánu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bezděková a Lambora vrkají, ale tohle není v plánu!

Marek Lambora a Andrea Bezděková už svou lásku netají.
Marek Lambora a Andrea Bezděková už svou lásku netají. (blesk)

Zatím tomu nechávají volný průběh a nechtějí nic uspěchat. Ačkoli jsou modelka Andrea Bezděková (26) a herec Marek Lambora (25) zamilovaní, nechtějí do všeho skákat po hlavě, což se týká i společného bydlení.

Andrea Bezděková se netají tím, že o společném soužití momentálně neuvažuje. „Zatím spolu nebydlíme. Myslím si, že to vyhovuje. Vůbec zatím nemám představu, kdy by k tomu mělo dojít, nechávám to plynout,“ uvedla pro web Super.cz. Modelka se navíc přestěhovala na Letnou, a nový byt tak má sama pro sebe. „Je to takové město ve městě, odkud nemusíš vycházet,“ tvrdí spokojeně Bezděková.

Herec Marek Lambora je naproti tomu zase pracovně vytížen. Krom natáčení úspěšného seriálu Slunečná je i členem poroty pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas. Je tedy v jednom kole a na programu dne zatím není ani společná dovolená, natož vlastní byt.

Hvězda Slunečné přistižen se slavnou milenkou! A Hůlka protestuje v restauraci u piva

Video se připravuje ...

„Tím, že je Marek velmi pracovně vytížený, tak zatím nic neplánujeme. Pokud se někam vydáme, tak to bude určitě nějaký last minute. Zatím v plánu nemáme nic,“ dodala Andrea Bezděková, která se účastnila focení nové linie Beata Paradise od koho jiného než od návrhářky Beaty Rajské (58).

Sestřičky zkrásněly. O roli si řekla půvabná modelka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.