Hlavní obsah

Sexy spodní prádlo je přínosné nejen pro muže, ale hlavně pro ženy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není žádným tajemstvím, že krásné spodní prádlo funguje jako dokonalé zpestření v ložnici i mimo ni. To ale není zdaleka všechno. Sexy set dokáže stejně pozitivně působit i na psychiku ženy bez partnera. Dodá totiž na sebevědomí, které je klíčem ke zdravému vztahu k sobě samé.

Foto: Profimedia.cz

Spodní prádlo dokáže ovlivnit hned několik faktorů.

Článek

„Spodní prádlo a erotické spodní prádlo bylo historicky považované pouze jako přínos pro partnera,“ říká psycholožka Danielle Forsheeová pro Huffington Post.

Doba se ale změnila a sexy spodní prádlo nosí všechny ženy bez ohledu na rodinný stav i příležitost. Skrývá v sobě totiž spoustu benefitů.

Zvyšuje sebevědomí

V dnešní době existuje již velký výběr spodního prádla a ženy tak nemusí volit mezi krásou a komfortem. Sexy spodní prádlo navíc už dávno nemusí být plné krajek. Záleží jen na majitelce, jaké kousky se jí líbí a v čem se cítí dobře.

Jak si vybrat podprsenku, která vám konečně sedne

Styl

„Nošení kvalitního spodního prádla zvyšuje naše sebevědomí a sebeúctu, aniž by o tom kdokoliv jiný tušil. Díky pocitu sebevědomí se pak můžeme cítit fyzicky atraktivnější a máme větší sklon k tomu více mluvit, gestikulovat a jinak se projevovat,“ říká psycholožka Carolyn Mairová a dodává, že díky hezkému prádlu se můžeme cítit také více žensky, sexy a mocné.

„Pokud si spojíte sebevědomí, sílu a přitažlivost s konkrétním prádlem, můžete si ho obléct pokaždé, když ztrácíte sebedůvěru. Ostatně je to stejný princip, jako když saháme po pláštěnce, když venku řádí déšť,“ říká psycholožka Kate Nightingaleová.

Foto: lechaton.cz

V krásném prádle můžete svádět, ale i upevnit stálý vztah. Prádlo od Lise Charmel, prodává Le Chaton.

Tajná zbraň

„Naše oblečení je typicky vázáno kulturními a společenskými normami, což znamená, že nemáme vždy svobodu vyjádřit náš specifický vkus prostřednictvím našeho každodenního stylu,” říká módní psycholožka a zakladatelka Fashion Is Psychology Shakaila Forbes-Bellová.

„Soupravy spodního prádla ale tyto normy nemusí naplňovat, protože jsou určeny pouze pro naše oči nebo pro oči našich partnerů. Tato svoboda může být pro svého nositele až terapeutická, protože dovoluje možnost kreativity a vyjádření toho, kým skutečně je,“ dodává.

Reklama

Související témata:

Související články

Proč je důležité i doma nosit podprsenku

Karanténa a další opatření související s nouzovým stavem mají za důsledek to, že trávíme doma více času, než jsme zvyklí. Najednou tak odpadají každodenní...

Sexy spodní prádlo, které nedá partnerovi spát

S obdobím léta přichází čas lehounkých šatů a odhalujících výstřihů, které si žádají dokonalé spodní prádlo. Tedy elegantní, pohodlné, ale přesto hravé a sexy....

Výběr článků

Načítám