Bradley udržel vedení, Koepka si výjimečné kolo "pokazil" na poslední jamce

PGA TOUR
Bradley udržel vedení, Koepka si výjimečné kolo "pokazil" na poslední jamce

Keegan Bradley udržel čelo i po druhém kole turnaje Valspar Championsip, dělí se o něj s krajanem Samem Burnsem. O víkendu si zahrají mnohé hvězdy a také Chase Koepka, který prožil neobyčejné kolo. 


Sam Burns po úvodním divočejším kole zahrál bezchybnou rundu s osmi birdie a dotáhl se na Keegana Bradleyho, který vedl už po čtvrtečním úvodním kole.

Se skóre -12 půjdou dnes při Moving day v poslední dvojici. Další hráči ztrácí už čtyři rány, mezi nimi třeba Lucas Glover či Max Homa. O další úder zpět jsou Sungjae Im, Tom Lewis, Charl Schwartzel či Zach Johnson.

Cutem bez potíží prošli také Bubba Watson, Viktor Hovland, Dustin Johnson, Paul Casey, Ian Poulter, Luke Donald, Alex Noren či Henrik Stenson. A dále jde také bratr Brookse Koepky Chase.

Ten až do své poslední jamky hrál vše v paru, neobyčejné kolo si ale v uvozovkách pokazil na devítce, kde zaskóroval a dostal se na výsledek -4.

Ke cutu bylo potřeba jít pod parem hřiště. To se nepovedlo například Philu Mickelsonovi, volno mají i Kevin Kisner, Patrick Reed, Danny Willett, Sung Kang, Rory Sabbatini, Erik van Rooyen, Cameron Davis, Chez Reavie, Justin Rose, Graeme McDowell nebo Gary Woodland.