Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pandemie koronaviru Michaelu Kociánovou (35) zabrzdila jen na začátku první vlny. O nejúspěšnější slovenskou modelku současnosti je takový zájem, že kráska z agentury Elite Bratislava začala pracovat po celém světě okamžitě, jak to bylo technicky možné.

Ambasadorka soutěže Schwarzkopf Elite Model Look by prý už ani nespočítala, kolik testů na koronavirus musela podstoupit. „Testují nás před prací a po práci. Je ale fajn, když to země dělají, protože aspoň člověk ví, na čem je. Už jsem si na to zvykla, musíme se s tím naučit žít,“ řekla Super.cz smířeně v jednom z našich posledních rozhovorů Kociánová.

Jelikož cestuje po celém světě, ráda si dopřeje také odpočinek. Pár týdnů trávila Michaela na rodném Slovensku a užívala si kouzelné zimy, nedávno se ale vyrazila ohřát do tepla. Své sociální sítě obohatila několika fotkami v bikinách, které vznikly v Mexiku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám