Zážitek z chuti v nové formě – revoluční novinka Mattoni

262

Unikátní příchutě a jedinečné osvěžení. To je nová řada ochucené minerální vody Mattoni v plechovkách. Revoluční novinka na českém trhu přináší spojení přírodní minerální vody Mattoni a plné chuti ovoce ve vyhledávaném a trendy balení. To vše bez barviv, konzervantů a umělých sladidel. Novinky v plechovce o objemu 500 ml jsou jemně perlivé a ve třech oblíbených příchutích: Multi, Cedrata a Black.
Doporučená maloobchodní cena je 19,90 Kč.

O minerální vodě Mattoni

Mattoni je ikonická značka neodmyslitelně spojená s motivem orla již od roku 1873. Přírodní středně mineralizovaná minerální voda s vyváženým poměrem draslíku, hořčíku a vápníku, které jsou nezbytné pro lidské zdraví. Rodí se v hloubce 125 až 230 metrů v panenské přírodě u Karlových Varů. Jedinečná poloha na rozhraní Krušných a Doupovských hor jí dává její nezaměnitelnou chuť. K dostání je v přírodní neperlivé, jemně perlivé i perlivé variantě a nabízí širokou nabídku ochucených variant. Více na www.mattoni.cz.

O Mattoni 1873

Značka Mattoni je součástí Mattoni 1873, největšího distributora nealkoholických nápojů ve střední Evropě, s kořeny sahajícími do roku 1873 a ke karlovarskému rodákovi Heinrichu Mattonimu. Současnou podobu získala skupina v 90. letech díky výrazným investicím italské rodiny Pasquale. Produkty vyváží do téměř 20 zemí světa, vlastní zahraniční značky minerálních vod v Rakousku, Maďarsku a Srbsku. V ČR, Slovensku, Maďarsku a Bulharsku je výhradním výrobcem a distributorem nealkoholických nápojů a pochutin značek firmy PepsiCo.