LaLiga - souhrn 34. kola: Sevilla ztratila na první trojku

30.04.2021, 22:57, aktualizováno 03.05.2021, 22:58
Komentáře a souhrny
Sevilla prohrála v pondělní dohrávce s Bilbaem a ztratila na první trojku. Atlético Madrid vyhrálo na půdě Elche a povede i po tomto kole LaLigu. Za sebou má městského rivala Real, jenž si poradil s Osasunou a pozadu nezůstává ani Barcelona, ta ukořistila body ve Valencii...

Sevilla FC - Athletic Bilbao 0:1

03.05.2021 21:00

Góly: 90. Iñaki Williams

Sen o titulu se začíná rozpadat. Sevilla totiž pondělní dohrávku nevyužila podle svých představ a doma prohrála s Athleticem Bilbao. V nepříliš atraktivně odehraném střetu rozhodla o vítězi jedna jediná branka, jejímž autorem se v samém závěru stal Iñaki Williams.

Sevilla nevzdávala boj o titul, ale pokud se opravdu měla ucházet o první příčku, tak si musela poradit s poměrně nebezpečnou překážkou. Do Sevilly zavítalo baskické Bilbao, které umí hrát velmi houževnatě. První šanci měli na svých kopačkách domácí hráči, konkrétně Lucas Ocampos. Perfektním centrem napříč vápnem jej našel Suso, jenže Ocampos ve skluzu minul bránu.

Centrované míče ostatně byly velkým problémem hostující obrany, takže je Sevilla zkoušela čím dál častěji. Po pětadvaceti minutách našel krásný Acuñův centr hlavu Youssefa En-Nesyriho a jeho zakončení brankář Simón likvidoval až na brankové čáře! Jinak toho ale první půle moc nenabídla a zejména na straně Bilbaa to byla jedna velká nuda.

A druhá půle nebyla o moc lepší. Sevilla sice jasně přehrávala svého soka, míč prakticky neopouštěl kopačky domácích hráčů, jenže Bilbao bránilo v tuhém bloku. A Rojiblancos neuměli najít cestu k brankáři Simónovi. Po hodině hry se o to pokusil opět nejnebezpečnější muž v domácích barvách, Youssef En-Nesyri. Jenže jeho efektní nůžky poslaly míč těsně vedle tyče!

Sevilla napnula všechny síly do útoku, jenže paradoxně se jí to vymstilo. V 90. minutě nejprve střídající mladíček Nico Williams střílel z ofsajdu, takže jeho elegantní lob platit nemohl. O pouhou minutu později se ale do hry vložil jeho velký bratr Iñaki. Sevilla propadla ve středu pole, na couvajícího Acuñu se hnali dva hráči. A po nádherné Sancetově nahrávce už technický obstřel zvládl Williams starší na jedničku.

Více informací k zápasu

Valencia CF - FC Barcelona 2:3

02.05.2021 21:00

Góly: 50. Gabriel Paulista, 83. Carlos Soler - 57. Lionel Messi, 63. Antoine Griezmann, 69. Lionel Messi

Během devíti minut ve druhém poločase dokázala Barcelona nasázet Valencii tři góly a tím otočit nepříznivý vývoj a získat veledůležité tři body v boji o titul. Když pět minut po přestávce poslal Valencii do vedení Paulista, nevypadalo to s Katalánci vůbec dobře. Naštěstí pro ně se ale probudil Lionel Messi, který vstřelil dva góly.

Barcelonu čekala na Mestalle hodně těžká zkouška. Valencia sice letos neválí, ale stále nemá jistotu záchrany, a tak chtěla proti favoritovi získat tři body. Jakákoliv ztráta hostů by jim zkomplikovala boj o titul.

První poločas sice žádnou branku nepřinesl, to ale neznamená, že si oba týmy nevytvářely šance. Tu první měl na svědomí už po čtyřech minutách Pedri, ale placírkou minul branku. O chvíli později zase hrozila Barca a tentokrát po Messiho centru zakončoval hlavou Gerard Piqué a Cillessen si připsal první zákrok. Barcelona i nadále pokračovala v obléhání valencijské branky v tradičním "házenkářském" stylu, ovšem přes dobře bránícího soupeře se prosazovala špatně.

Vše podstatné se událo až po změně stran, kdy nakonec padlo pět branek. Krátce po přestávce nejprve Guedes trefil dobře postaveného ter Stegena a po následném rohovém kopu otevřel střelecký účet hlavou Gabriel Paulista. Valencia byla jako politá živoucí vodou a hned vzápětí v obrovské šanci Guedes orazítkoval břevno. Byl to dost možná klíčový moment, protože kdyby Los Che utekli na rozdíl dvou branek, měla by to Barcelona už hodně složité.

Takhle ztrácela "jen" jeden gól a o šest minut později se jí naskytla možnost vyrovnání. Po ruce Lata v pokutovém území odpískal sudí penaltu, ale Lionel Messi jí kopl mizerně. Cillessen mu dokázal kop zlikvidovat, ale bohužel pro Valencii se ještě hrálo dál a Messi nakonec z dorážky přeci jen dostal balón do sítě.

Tenhle moment Valencii podlomil a Barcelona toho rychle využila ke vstřelení druhého a třetího gólu. V 63. minutě hlavičkoval po dobrém centru de Jong, načež Cillessen opět výborně zasáhl, jenomže s bezprostřední dorážkou Griezmanna nemohl nic dělat. Barcelona otočila vývoj a skvělou devítiminutovku završila třetím gólem. Lionel Messi se postavil k volnému přímému kopu a parádní ranou o tyč rozvlnil síť.

Valencia se ještě nechtěla vzdát, v závěrečné fázi utkání podnikala útoky a šest minut před koncem jeden z nich skončil gólem. Carlos Soler z velké vzdálenosti podkopl balón a ter Stegen plachtil vzduchem zbytečně. Znovu to bylo jen o gól a závěr zápasu byl přeci jenom dramatický. Valencia se nastěhovala před pokutové území Katalánců, ale vyrovnat už nedokázala. Barcelona vyhrála na Mestalle 3:2 a dál ztrácí na vedoucí Atlético dva body.

Více informací k zápasu

Granada CF - Cádiz CF 0:1

02.05.2021 18:30

Góly: 39. Rubén Sobrino

Jak těžké bývá navázat na senzační výsledek pocítila Granada. Týden po triumfu na Camp Nou proti Barceloně se představila v domácím prostředí proti Cádizu a nejenže vyšla střelecky naprázdno, ale ještě inkasovala jediný gól zápasu. Cádizu vystřelil tři body Rubén Sobrino. Granada navíc nepřišla jen o body, ale také o vyloučeného Roberta Soldada.

Ačkoliv nakonec padla jen jedna branka, v utkání se toho odehrálo spoustu. Už po 120 sekundách se před brankou zjevil Negredo, ale k úplnému zakončení mu scházel kousek. Na druhé straně zase hlavičkoval hodně nad Sánchez a ve 36. minutě spálil tutovku i Pérez, který nedokázal zblízka překonat Ledesmu. A tak přišel trest na druhé straně. Po výtečném centru hlavičkoval Negredo a Escandell předvedl na brankové čáře vynikající zákrok. Akce tím ale nekončila a Negredo místo dorážky zvolil přihrávku před prázdnou branku, kde stál zakončující Rubén Sobrino.

Granada sice držela častěji balón na kopačkách, ale nebylo jí to vůbec platné. Cádiz první poločas ovládl 1:0.

Na domácí straně musela přijít reakce, ovšem ani střídání hru nijak neosvěžilo. Granada se v ofenzívě výrazně trápila a její zmar a frustraci korunoval v 87. minutě červenou kartou Roberto Soldado. Oslabenému týmu už nepomohlo ani dlouhé šesti minutové nastavení. Cádiz překvapivě zvítězil nejtěsnějším rozdílem.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Getafe CF 1:0

02.05.2021 16:15

Góly: 79. Yeremy

Generálku na odvetné utkání s Arsenalem Žlutá ponorka zvládla a stačila jí na to jediná branka Yeremyho Pina. Pro domácí to jsou důležité tři body, které je drží na pohárových pozicích. Trenér Unai Emery nakonec pošetřil některé opory na lavičce náhradníků.

Villarreal už před utkáním věděl, že nejbližší konkurent v boji o Evropskou ligu Real Sociedad prohrál, a tak se tu narýsovala šance se okamžitě bodově dotáhnout. A Villarreal toho využil beze zbytku.

Hned z kraje zápasu ho sice mohl nemile překvapit Jaime Mata, který však hlavičkoval od země do boční sítě. Getafe bylo aktivnější i v následujících minutách a Oliverova levačka skončila těsně vedle. Na druhé straně se zase podařilo vstřelit branku z ofsajdu, takže průběžný stav 0:0 se neměnil. A to ani ve 43. minutě, ve které předvedl po ráně Capoueho fantastický zákrok Soria.

Také po změně stran došlo na neuznanou branku. Jaime Mata stál v době dorážky v ofsajdovém postavení, a tak se ani on nemohl radovat. Utkání pak dlouho nic zajímavého nenabízelo a všechno nasvědčovalo tomu, že skončí bez branek.

To se nakonec nestalo, protože v 79. minutě vlétl do pokutového území Yeremy Pino a přízemní střelou k tyči překonal brankáře Soriu. Villarreal si nejtěsnější náskok střežil a Getafe do závěrečného hvizdu nic nedovolil.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Real Betis 1:1

02.05.2021 14:00

Góly: 68. Shon Weissman - 49. Aitor Ruibal

Betis zklamal, protože ve Valladolidu nedokázal vyhrát navzdory tomu, že měl po většinu utkání jasně navrch. Dokonce se dostal i do vedení, krátce po změně stran se radoval Ruibal. Jenže domácí útočník Weissman srovnal a Valladolid tak na chvíli unikl ze sestupové propasti.

Domácí brankář Roberto měl plné ruce práce už ve 4. minutě. Zaměstnal ho totiž Aitor Ruibal, jehož ránu zpoza vápna musel Roberto vyrážet na rohový kop. V desáté minutě do utkání výrazně promluvil VAR. Po nahrávce Óscara Plana se totiž na zadní tyči prosadil nabíhající Shon Weissman, jenže po přezkoumání videa sudí Valentin Pizarro gól odvolal.

A nebylo to naposledy. Real Betis převzal nad utkáním jasnou kontrolu a ve 38. minutě ji projevil také gólově. Canales si naběhl na levé křídlo na Fékirovu přihrávku a adresoval míč nabíhajícímu Iglesiasovi, který už překonal brankáře Roberta. Jenže sudí opět gól odvolal pro ofsajd.

Favorit utkání se dočkal gólu až ve 49. minutě a tentokrát už ho nic nepřekazilo. Krásný pas do vápna vymyslel mladý bek Miranda a brankář Roberto míč nechytil. Těsně před ním se totiž do dráhy letu položil Aitor Ruibal a špičkou kopačky stanovil skóre na 1:0.

Druhá půle také patřila béticos. Takže situace z 68. minuty působila jako blesk z čistého nebe. Orellana nahrál Olazovi, ten poslal míč do vápna a nikým nehlídaný Shon Weissman to hlavou trefil přesně! Jeho gól znamenal konečný bod a posun domácích na současnou 17., tedy nesestupovou pozici.

Více informací k zápasu

Real Madrid - CA Osasuna 2:0

01.05.2021 21:00

Góly: 76. Éder Militão, 80. Casemiro

Real Madrid vstupoval do utkání s vědomím, že musí vyhrát. Znal už výsledek vedoucího Atlética a svůj úkol zvládl, byť vedoucí branku vstřelil Éder Militão až čtvrthodinu před koncem. Krátce na to ho svojí brankou podpořil i Casemiro a tím bylo o osudu utkání rozhodnuto. Real Madrid se zároveň vítězně naladil na středeční utkání Ligy mistrů v Londýně.

"Bílý balet" chtěl utkání co nejrychleji rozhodnout ve svůj prospěch a pokud možno pak šetřit síly na odvetu Ligy mistrů proti Chelsea. Z tohoto důvodu vstoupil do zápasu aktivně a před brankářem Herrerou bylo v úvodu hodně živo. Postupně se zastřelovali Benzema a Eden Hazard a největší příležitost měl ve 26. minutě stoper Éder Militão, jehož hlavičku Herrera vytěsnil na rohový kop. Převaha Realu byla trvala, přesto mohl první poločas skončit překvapivým vedením Osasuny. Ezequiel Ávila sice hlavou překonal Courtoise, ale hostům překazil radost zdvižený praporek.

Osasuně se poměrně dlouho dařilo držet ofenzivní hvězdy Realu na uzdě a nerozhodný stav trval i po nadějné šanci Rodryga ze 67. minuty, po kterém Brazilec těsně minul branku. Teprve až čtvrthodinu před koncem se Éderu Militãovi podařilo vstřelit vedoucí gól. Real Madrid rozehrával rohový kop, brazilský obránce už několikrát ukázal, že je ve vzduchu výborný a hlavou poslal balón k tyči, kam se Herrera nedokázal natáhnout. Real prolomil gólové mlčení a vzápětí přidal i druhý gól, který definitivně rozhodl.

Benzema prostrčil míč na Casemira, ten stačil jen píchnout do balonu a Herrera už nedokázal zareagovat. Zápas byl rozhodnut a už se řešila jen konečná výše skóre. Z otočky ale pohrdl zvýšit Isco a skóre už se do konce utkání nezměnilo.

Více informací k zápasu

SD Huesca - Real Sociedad 1:0

01.05.2021 18:30

Góly: 87. Aritz Elustondo (vl.)

Nejen boj o evropské poháry, ale také boj o záchranu se velmi dramatizuje. Huesca totiž dokázala porazit pátý Real Sociedad a bodově se srovnat se svými soky v záchranářské misi. Zároveň porážka Basků dává příležitost ještě více zamotat boj o Evropskou ligu. Duel na stadionu El Alcoraz rozhodl v závěru Sandro Ramírez.

Až tři minuty před koncem se domácím podařilo vstřelit rozhodující branku. Do té doby se oba týmy pokoušely přelstít defenzivu soupeře marně.

Real Sociedad měl rychlý nástup a už po dvou minutách zaměstnal Fernándeze střelou Ander Guevara. V ještě větší gólovce se ocitnul v 19. minutě David Ferreiro, ale jeho střela byla tečovaná a stočila se vedle branky. Huesca byla v prvním poločase překvapivě více na balónu a měla nakonec i více šancí. Rafael Mir zkusil Remira překonat přízemní střelou, ale ten si s jeho pokusem poradil. Poločas skončil 0:0 a i po změně stran se dlouho zdálo, že gól snad ani nemůže padnout.

Druhá půle totiž přinesla jen jeden zajímavý okamžik a to až tři minuty před koncem. Sandro Ramírez rozehrál volný přímý kop a ten k překvapení všech skončil za Remirovými zády. La Real měl jen málo času na vyrovnání a Huesca už si tuto příležitost vzít nenechala.

Více informací k zápasu

Elche CF - Atlético Madrid 0:1

01.05.2021 16:15

Góly: 23. Marcos Llorente

Atlético přežilo infarktový závěr v Elche a jeho naděje na titul je stále živá. Nechybělo ale málo, aby došlo k dost možná fatálnímu klopýtnutí. Domácí Fidel ale v závěru trefil z penalty jen tyč, takže Atléticu stačil brzký gól Llorenteho na výhru a tři body.

Atlético mělo nůž na krku, protože v posledních týdnech promrhalo slibný náskok na čele LaLigy a jeho soupeři se mu začali nepříjemně lepit na paty. Tým trenéra Simeoneho potřeboval zabrat a už ve 12. minutě mu to málem splnil Luis Suárez. Zkušený forvard vnikl do pokutového území, díky elegantní patičce od Correy dostal výhodu před obránci a zakončil. Pouze do boční sítě.

Po čtyřech minutách už Atlético málem dýchalo volněji. Marcos Llorente oslovil Suáreze a tomu se před brankářem Gazzanigou povedlo dostat míč do sítě, jenže už předtím se Suárez ocitl v ofsajdu, takže VAR jeho branku anuloval. Na regulérní gól ale hosté nemuseli čekat moc dlouho. Ve 23. minutě Carrasco předvedl parádní kontr, posunul míč na Marcose Llorenteho a ten s velkým přispěním teče obránce Josemy překonal Gazzanigu.

V nastaveném čase mohlo být ještě veseleji. Diego González totiž zahrál rukou a sudí dal nejprve pokyn k zahrávání penalty, ale radost hostů byla předčasná. VAR opět napověděl sudímu, že González měl ruku u těla a že tudíž penaltu pískat nemá.

Druhá půle už tak atraktivní nebyla. Atlético se dopředu moc nehnalo a Elche nemělo technické, taktické ani jakékoli jiné možnosti překvapit zkušeného soupeře.

To ale neznamenalo, že by drama skončilo. Naopak. Čtyři minuty před koncem si na rohový kop od Fidela naskočil Barragán a sám před Oblakem pálil těsně nad. A to nejhorší pro Atlético mělo teprve přijít. Rukou se totiž míče dotkli i hosté a to minutu před koncem. Sudí tentokrát už penaltu nařídil. Jenže Fidel poslal míč jen do tyče, což Atlético udrželo v boji o titul!

Více informací k zápasu

SD Eibar - Deportivo Alavés 3:0

01.05.2021 14:00

Góly: 3. Kike, 50. Kike, 59. Kike

Tak na tenhle zápas bude Kike dlouho vzpomínat. Dnes se mu totiž povedlo vsítit rovnou hattrick, kterým v podstatě sám rozhodl o výsledku zápasu s Alavésem. Krize Deportiva se naopak ještě prohloubila.

Eibar byl před utkáním na posledním místě a ani po výhře se jeho postavení nezlepšilo. Ale zápas jasně ukázal, že to rozhodně v boji o udržení LaLigy ještě nezabalil. Kike do zápasu s Alavésem vlétl neskutečně. Stačily mu jen tři minuty na to, aby oslavil první branku. Po efektivní Gilově nahrávce si Kike García posunul míč hrudí do výhodnější pozice a propálil brankáře Pacheca!

Depor sice nemá takové starosti jako domácí celek, ale jeho forma taky není ideální. A dnes nepřijel v dobré náladě - prakticky nic mu dnes nevycházelo. A nebýt skvělého brankáře Pacheca, mohli hosté ještě do poločasu prohrávat o dvě branky. Gil se totiž dostal po rychlé nahrávce za obranu hostí, jenže narazil jen na Pachecovu náruč.

Pět minut po změně stran už se ale Eibar znovu prosadil. Expósito skvělým pasem oslovil opět nabíhajícího Kikeho, který překonal jak svého strážce Laguardiu a tvrdou dělovkou nedal šanci ani Pachecovi - 2:0.

A jeho galaodpoledne pokračovalo. Psala se teprve 59. minuta, když Kike García opět pozlobil Laguardiu, obehrál jej u hranice vápna a z úhlu propálil i Pacheca! Depor se na svého soka absolutně nechytal, byť se v tabulce na rozdíl od Eibaru stále směje.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Levante UD 2:0

30.04.2021 21:00

Góly: 51. Brais Méndez, 74. Augusto Solari

Celta si doma poradila s návštěvou z Valencie a proti Levante se prosadila dvakrát. Branky Méndeze i Solariho počkaly až do druhé půle a Levante na ně nedokázalo reagovat ani jednou.

Už v 17. minutě mohla jít domácí Celta do vedení. Na skvělou nahrávku si naběhl veterán Iago Aspas a pokoušel se hned pálit. Brankář Cardenas ale velmi rychle vyběhl z brány a zmenšil mu střelecký úhel. Celta se stále držela u míče častěji a měla také jeden velký problém. Ani ne ve 30. minutě totiž musela střídat. Zraněného Tapicu vystřídal Fran Beltrán.

Následně Denis Suárez uklouzl u vlastního vápna a nechal Canterovi dosta času, aby zamířil a vypálil. Canterova střela se ale mezi tři tyče nevešla. Ke konci poločasu nařídil sudí Santiago Jaime Latre penaltu pro Celtu po pádu Miny, jenže po nápovědě od VARu svůj výrok změnil a penaltu nepískal.

Jen šest minut po změně stran už se ale Celta opravdu ujala vedení. Iago Aspas našel ve vápně krásnou nahrávkou Braise Méndeze a ten těsně před brankářem Cardenasem obloučkem poslal míč do sítě. Konečnou výhru 2:0 pro Celtu zařídil patnáct minut před koncem střídající Augusto Solari. Ten si nasprintoval do vápna soupeře a krásný pas od Caricola umístil ve skluzu za záda brankáře Cardenase.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid34237461:2276
2.FC Barcelona34235680:3374
3.Real Madrid34228458:2474
4.Sevilla FC34224849:2770
5.Real Sociedad341411951:3553
6.Villarreal CF341313851:3852
7.Real Betis341491143:4651
8.Athletic Bilbao3411121144:3645
9.Granada CF341361543:5545
10.Celta Vigo3411111246:5144
11.CA Osasuna3410101431:4140
12.Cádiz CF3410101429:4940
13.Levante UD349111438:4838
14.Valencia CF348121443:5136
15.Getafe CF348101626:4034
16.Real Valladolid345161332:4631
17.Deportivo Alavés347101728:5231
18.SD Huesca346121632:5030
19.Elche CF346121629:5030
20.SD Eibar345111826:4626

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (202)

Přidat komentář
ttopi

Elche

Reagovat
LAM

Náhoďáci z Madridu

Jako jestli to Atleti nakonec uhaluzej tou jejich sra.kou kdy proti nim nejsou schopný ani proměnit penalty, tak to ať to radši vyhraje Real

To by byla hrozná ostuda pro LL.

Reagovat
7kaka7

No a ono je to přesně naopak, kdyby i v sezoně, kdy ani jeden z dominantní dvojice Barca-Real není zrovna v oslnivé formě, stejně jeden z nich vyhrál titul, tak to je teprve ostuda pro LL (že to neodkázal urvat nikdo jinej, když mají oba slabší rok ). Z pohledu nezaujatého diváka by to prostě měl letos vyhrát někdo z dvojice AM, Sevilla

Reagovat
LAM

Nezaujatý divák se většinou podívá na Atlety jednou a pak už radši ne

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Phillipinho

Proc tady takhle pravidelne vyplakavas to nechapu

Reagovat
Phillipinho

Jak rikam zapas jsem nevidel, ale co tak ctu, tak Atleti v prvni puli o parnik lepsi tym, 2 odvolany goly a nekolil sanci. Tam mohlo byt davno po zapase. Druha pule klasicky dolehnul na tym ten tlak a jeste se strachovali o vitezstvi, ale remiza by opravdu nebyla zaslouzenym vyustenim zapasu. Takze to by pak spis melo byt- nahodaci z Elche

Reagovat
7kaka7

Do sekce La Liga moc nechodím....nicméně tohle je fakt jediná diskuze, když vrcholí boj o titu? zachraňující se Elche tlačí do poslední minuty vedoucí Atletico a nedává v nastavení penaltu, to bych čekal aspoň 200 komentářů

Reagovat
Kixi Syhimour

další penalta, kterou soupeř nedal Atletům

Reagovat
CR7RONALDO

Je možné že dnes Elche vyhralo Atléticu titul

Reagovat
CR7RONALDO

Konkrétne Fidel.

Reagovat
Adyss

Ahojte, zberáte niekto ešte tie nálepkové albumy od panini? Ja len 2010 a 2012 ale teraz sem začal tohtoročné EURO

Reagovat
Kop do titulků

Já to sbírám každý rok od panini FIFU od topps LM a ted to EURO taky

Reagovat
Phillipinho

Dneska jsem to nevidel, ale Llorente dalsi gol, letos v lize 12+10 Jestli ho na Euru hodi Lucho opravdu na pravyho beka, tak je blazen

Reagovat
vilp

Oblak prý u té penalty stál před čárou.

Reagovat
Phillipinho

Presto bylo spravny rozhodnuti ji nenechat opakovat.

Reagovat
ttopi

A to z jakého důvodu? Já to teda neviděl, ale pokud byl před, opakovat se má.

Reagovat
Phillipinho

Pokud golman pri penalte nezasahne (Fidel trefil tyc bez prispeni Oblaka), tak se penalta opakovat nema.

Reagovat
ttopi

To si myslíš, nebo tos četl? Většinou to bývá tak že kdo se proviní, proti tomu se rozhodne.

Reagovat
pantondavo

Mam pocit, ze to Phillipinho pise dobre, to mas podobny jak o ofsajdovy situace, ktera taky neni ofsajdem, kdyz se hrac nezapoji nebo neovlivni soupere.

Reagovat
Phillipinho

Tohle je primo v pravidlech. Penalta se opakuje, kdyz brankar nejakym zpusobem proti penalte zasahne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ktoré to je pravidlo ? Lebo ja som nič také nenašiel

Reagovat
Kantos

V pravidle 14 o penalte mas dokonce takovou tabulku, kde je pri prestupku brankare, ze pokud PK nebyl chycen ani vyrazen, penalta se neopakuje, vyjma pripadu kdy golman zjevne ovlivnil hrace provadejiciho PK.

Reagovat
ttopi

Za Elche hraje Raul Guti

Reagovat
zasranej malíř

Důležité 3 body Luka a Toni pošetření a do Londýna snad i s Ramosem, Mendym a Valverdem

Reagovat
CHONG

Militao v topu, ta představa, že nebýt zranění Ramose a Varana, tak by nejspíš vůbec nehrál, je teda docela tristní...

Reagovat
Israha

Varane klidně může jít o dům dál a Peréz za něj shrábnout cash. Militao je aktuálně materiál na jasný základ.

Reagovat
CHONG

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kokesh

Tak řídit se jen dle spekulací, není v kádru už asi nikdo. Má nejlepší formu, ale s problémy co máme letos se zraněníma bych to tak klidně nadále nechal. Jen ten Alaba nedává smysl snad v ničem...

Reagovat
Israha

Nechápu, co chceš říct. Však právě Alaba je jasný signálem toho, že nějaký stoper opravdu odchází, a nejspíš to bude právě Varane. Militao je více než adekvátní náhrada taky, ale je potřeba hráč navíc. Tady bude k mání jeden, co může alternovat i za Mendyho či Casemira, tím líp. Smysl to dává.

Reagovat
Kokesh

Mně ne. Není lepší než kdokoliv nyní ze základu a alternativy na kraje dokázal pokrýt Nacho. Nevím proč by ho měl opět přeskočit v hierarchii zrovna Alaba...s takovým platem a podpisovým bonusem to má být jasná posila do základu, ne na výplň mezer.

A celkově pochybuji, že se ZZ zbaví "svého" Varaneho. S váhavostí SR4 kolem smlouvy, teď vlastně máme dalšího stopera a zatím se neví, kdo půjde z kola ven...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze s Varanem je ten problem, ze se ho dobrovolne nikdo zbavovat nechce. On je ten kdo vytvari nejistotu, protoze rok pred koncem stavajici smlouvy odmita jednat o novy. Pokud prijde leto a Varane bude furt delat mrtvyho brouka, tak klub proste bude donuceny ho prodat. Ja osobne se mu ale nedivim. Je na vrcholu sil a s Madridem vyhral uplne vsechno, tak proc nezkusit neco novyho zejo.

Reagovat
Israha

Jak píše imp. Prvním a klíčovým faktorem je, že Varane chce odejít, což je z mediální dikce poměrně evidentní. Od toho se odvíjí vše ostatní. A furt se může stát, že se Peréz nedomluví ani s Ramosem. Kdyby oba najisto zůstávali, tak souhlasím s tvou myšlenkou, ale jeden chce odejít a druhý sice ne, ale nelíbí se mu smlouva...v reakci na toto Alaba smysl dává.

Reagovat
Kokesh

Mně to teda jasné není. Takové články vznikají právě kvůli neprodloužené smlouvě. To samé jsme si přečetli u Sergia, loni u Lucase a Luky, atp...

U všech třech si zadej do googlu "wants leave" a vyjede ti to několik článků...jestli bude chtít změnu, ať klidně jde. Ale to za něj musí přilétnout opravdu skvělá nabídka, která se neodmítá...

Reagovat
Israha

Pérez, pokud vím, už vyhlásil cenu, za kterou Varanea pustí, a hovořilo se o několika desítkách milionů. Tedy žádná nesmyslně vysoká cifra, ani konstatování, že je neprodejný. Varane sám vyhlásil, že na prodloužení smlouvy netrvá. Hráč se nebrání odchodu, klub se nebrání prodeji. Z toho bude pravděpodobně ten přestup jinam rezultovat. Proto Alaba smysl dává jako náhrada kus za kus (ten obří plat pro něj už méně). A na to navazuje moje myšlenka o tom, že to ani nemusí být ztráta výkonnostní, protože Militao Varanea zastoupí svou kvalitou.

Reagovat
Ed_Hazard

Tiez to takto vidim

Reagovat
Israha

Dodatek k původnímu postu: a vzhledem k Militaovým výkonům se odchodu minimálně jednoho z nich ani neobávám. Oba, to už by bylo horší.

Reagovat
Israha

Reakce na Kokeshe

Reagovat
Spalovač šancí

Alaba má smysl v tom, že kromě stopera může zaskočit velmi kvalitně i na defenzivním středu zálohy. Jinou otázkou je, zda se to za ty peníze vyplatí ...

Reagovat
Foppy

Reagovat
Kyrill

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Mi-li-ta-o.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dneska se musi ZZ pochvalit za stridani. Rodrygo a Isco to ozivili uplne neskutecne. Za cely zapas se mi libil i Blanco. Chvili pred koncem tam probliklo, ze mel snad 10 ball recoveries. Pristi sezonu bych ho rad videl casteji jako alternativu za Casemira.

Reagovat
Foppy

Souhlas se vším. Střídání se povedla a Blanco se mi líbí opravdu hodně. Navíc je klidný při rozehrávce a sem tam dokáže dát i překvapivou průnikovku

Reagovat
smazaný uživatel

To stejné Miguel, ten by mohl dostávat příležitosti místo Marcela, který byl (opět) hrozný.

Reagovat
Ángel di María 22

Militao je super. Modric a Toni posetreny. Pokud bude Mendy fut na Chelsea, tak verim, ze to dame. Pokud ne, tak to bude fakt hodne tezky..

Reagovat
Kily8

Keď nastúpi Hazard v základe, Real je bez šance dať gól, to garantujem. Aj dnes sa to rozbehlo až keď dal Hazarda dole. On keby hral 10 hodín v kuse, nedá gól, ani finálnu prihrávku. Rodrygo o 2 triedy lepši dnes.

Reagovat
Foppy

Tak v prvním poločase byl jeden z těch lepších od nás, ale ve druhém se úplně vytratil

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si evidentne vcera nekoukal, protoze i s Hazardem na hristi jsme tam meli nekolik tutovek, ktery neskocily golem jen diky uzasnym Herrerovym zakrokum. Jednu z tech tutovek mel dokonce sam Hazard.

Reagovat
LAM

Takže reálně by zítřejší prohra znamenala 100% konec nadějí na ligu. No nemůžu říct, že bych se na léto netěšil. Doufám, že Laporta vyhodí z týmu ten plevel co tam poslední roky zbytečně zůstával.

Reagovat
Registrujisejenproto

Tak snad prohrajete

Reagovat
valloire

drtivé vítězství Realu Madrid

Reagovat
Ed_Hazard

Antonio Blanco has achieved 92.5% passing accuracy in #RealMadridOsasuna!

80 passes - 74 completed passes

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
misinho7

mam pocit ze sme si v akademii nasli diamant od dalsej sezony snad uz natrvalo v Acku

Reagovat
CHONG

Já bych tak optimistický nebyl, jeden takový diamant hraje v Interu, druhý za Slepice a třetí dokonce za Atlety... Vyprázdní se marodka a ZZ mu zase nedá ani čuchnout.

Reagovat
smazaný uživatel

To si vzhledem k omezeným možnostem v záloze nemyslím, svoje minuty určitě dostane. Což nic nemění na tom, že je naprosto logické v první řadě využívat hráče z prvního týmu a až v případě zranění hráče z rezervního týmu. Co se týče těch hráčů co odešli, tak tam byly důvody myslím evidentní.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kokesh

To bude až Salazar.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Francův kámoš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Mě zas tak moc nezaujal upřímně.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Dr. Admess

Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný napínavý zápas, úkol splněn - vybojovali jsme si mečbol, zápas o všechno

Reagovat
valloire

Víš co je mečbol? Ten ani náhodou zatím nemáte.

Reagovat
smazaný uživatel

skôr sme si vynútili tiebreak, keď chceš použiť tenisovú terminológiu.

Reagovat
Y.N.W.A

nebo pátej set

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jedno. Je to 5:4 v rozhodujicim setu a na podani je Real/Atletico.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

Ak nepočitame El Clasico, tak naposledy sme prehrali vonku 5.12.2020, inak všetko vyhry

Reagovat
LAM

Parádní obrat a naděje ještě žije

Teď si teprve můžem drbat hlavu za tu Granadu.Teď se pořádně připravit na Atlety, bude to dřina.

Jinak by mě mohl někdo vysvětlit pravidlo o ruce ve vápně v LL. Dle mě to byla jasná penalta.

A jinak Messi po tom co se loni na podzim událo zase útočí na 30 golů v lize

Reagovat
torcida

a to si zober, že prvú polku sezóny sa mu prakticky nechcelo ani hrať za barcu :D

Reagovat
Spalovač šancí

to se mu nechce ani teď, takže se začal snažit

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen Granada, ale i Elche a Cádiz.

Reagovat
roman1978

a co teprve madrid

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Anacron

https://1url.cz/GKeAY Ok je to sportbible, ale stejně

Reagovat
vacin

Real má zatím v sezóně 12 nevýher, ale z toho je 8 proti týmum z druhé poloviny tabulky.to je prostě šílený číslo.

Reagovat
patas92

Známka nevyzrálého mužstva

Reagovat
valloire

spíš známka zkušeného týmu, který už vyhrál vše a úplně se tak docela nesoustředí na zápas proti Vejprnicím...inu, každý si nepotřebuje honit tričko se slabším

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem sám, kdo má výhrady k Messimu. O víkendu jsem sledoval rozhovor Šípa s Nohavicou a ten řekl, že by Messiho do Baníku nechtěl, protože by tam rozložil kabinu. A vo tom to je.

Reagovat
el Principito

jo, ty dva tomu rozumí asi jako Valloire

Reagovat
valloire

v tom případě tomu ale rozumí

Reagovat
el Principito

to víš, že jo

Reagovat
ttopi

Reagovat
Y.N.W.A

tak jasný, že Messi je specifickej hráč a osobnost vůbec... ale nemyslím si, že hráči a realizák v Barce neví něco, co Nohavica ví

Reagovat
tunkic

to sis vybral nějaký experty

Reagovat
PP

na tebe jsem se těšil s čím zase přijdeš.. a nezklamal jsi.

Reagovat
smazaný uživatel

jn banik ma na vic

Reagovat
smazaný uživatel

Spis by kraj razovity rozlozil Messiho

Reagovat
blaugrana

Kolko mega je za vyhru ligu? Viem, ze par rokov dozadu sa viedla diskusia o tom, ze pre Barcu je z ekonomickeho hladisla ligu nevyhrat, lebo klub musi potom vyplacat nechutne bonusy, takze by ma zaujimalo, ako je to teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

morálna dilema komu Barca prihrá titul ci antifutbalu alebo realu

Reagovat
smazaný uživatel

žiadna morálna dilema, prihrá ho sebe a hotovo!

Reagovat
smazaný uživatel

to by Real musel zakopnúť.

Reagovat
Shevchenko

03.05.2021 09:56 - Messi proměnil padesátý trestný kop

Lionel Messi včera dal jubilejní padesátý gól z trestného kopu. Barcelona uspěla ve Valencii a vyhrála 3:2, Argentincův zásah nakonec byl vítězný. (abola.pt)

Ne, Messi tu penaltu opravdu neproměnil.

Reagovat
smazaný uživatel

však sa tam nehovorí o penalte.

Reagovat
Shevchenko

jdu radši zase spát

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
patas92

Reagovat
Y.N.W.A

těsně vedle no... jinak Messi má poměr gólů z trestňáků vůči gólům z penalt snad úplně jinde než ostatní fotbalisti... je strašný, jak si na penalty kolikrát nevěří a jen doufá aby trefil stranu, zatímco pod víko to napálil málokrát, když se cítil dobře... zato u trestňáků je to famózní

Reagovat
smazaný uživatel

mi príde, že čo sa týka priamych kopov, tak sú tam veľké výkyvy. napríklad má obdobie, kedy ich kope fakt úžasne nejaký mesiac (sa mi zdá, že pred niekoľkými rokmi dal gól z priamych kopov snáď v troch zápasoch po sebe alebo tak nejak) a potom príde obdobie ako mal teraz do tohto gólu, keď neprestrelí múr. a už nemôže využiť ani svoju fintu, keď to kope po zemi, lebo si tam teraz skoro vždy niekto ľahne za múr.

Reagovat
valloire

Je labilní a nesnese tlak. U penalty musí, kdežto u přímáku může.

Reagovat
drussbarb

Hlavně ty bys neměl radši vůbec

Reagovat
valloire

musíš věřit tajným službám

Reagovat
drussbarb

Ne, musím věřit zdrojům mimo majnstrým, hlavně nevěřit tajným službám v demokratické zemi a radši papouškovat provýchodní vlastence

Reagovat
valloire

Věříš tajný službě, která sledovala na zakázku milenky manželku premiéra, unikají jí informace do medií, detekují agenty s ricinem, na Slovensku organizuje únos syna prezidenta a v Iráku ta americká odhaluje chemický zbraně...Fakt věříš? To jsi ovečka, což není nic novýho. A každej, kdo je skeptickej a nenechá si bulíkovat pitomosti jako Vrbětice, je provýchodní. No tak to pak jo.

Reagovat
drussbarb

Jistě, proto dává smysl raději věřit Rusku. Vlastenče

Reagovat
valloire

Ale já nevěřím nikomu, každej si hraje špinavý hry. Myslet si ale, že tajný služby u nás a na Západě nerozjíždí pěkný svinstva je přece naivní až na půdu a hodný tak nějakýho puberťáka a ne dospělýho chlapa. Prej vlastenče, to jsme snad všichni. Ale nemusíme tim pádem lézt do prdle ani Rusku ani Západu.

http://nonserviam.cz/sebevedoma-hrda-a-blba-zeme/

Reagovat
drussbarb

Naivní je nevidět, komu prospívá štěpení naší společnosti

Reagovat
valloire

A kdo tu společnost asi tak štěpí? Ty řekneš že Zeman, já tvrdím, že partička co podepisuje různý petice jako Marvanová, Kocáb a spol. Furt stejný jména. Ten článek přečetls?

Reagovat
drussbarb

Ano, ano, jak jinak.

Reagovat
valloire

hrách na zeď co?

Reagovat
mistr129

Reagovat
valloire

....chtěl bys zákaz co demokrate? kdybys mohl...

Reagovat
el Principito

Reagovat
valloire

no ty aby ses nechyt co?

Reagovat
Y.N.W.A

labilní je silný slovo... na to, jakej zažívá tlak, je extrémně odolný, jen je introvert a nevyžívá se úplně v záři reflektorů... zkrátka není to žádnej namistrovanej suverén jako Kristýna, to máš pravdu

Reagovat
valloire

Jenže CR si to podloží výsledky. On ten strach z penalty nemá a klidně to tam foukne pod největším tlakem, kterej miluje. Neposírá se z velkých zápasů v LM, naopak. Když jde do tuhýho, vidíš ho i bránit. Já Messiho třeba presovat, ne "presovat", viděl naposled možná v začátcích Pepka. O bránění se vůbec nebavím.

Reagovat
Mercury

Reagovat
el Principito

Reagovat
Y.N.W.A

o Ronaldovi pravdu máš, on se v tom vyžívá a je v tom skvělej... to z něj dělá toho nejlepšího útočníka na světě... Messi je pak samozřejmě nejlepší hráč historie... prsing je trochu horší, ale pořád to umí.. prdí na to, když vidí, že Dembele to zaprcá někde na půlkruhu, to se mu ani nedivím

Reagovat
valloire

samozřejmě říkáš jo?

Reagovat
Kenneth

Bez si tyhle ho.vna konecne rozebirat na nejake forum historiku.

Reagovat
el Principito

Reagovat
valloire

Reagovat
Kenneth

Mame tu nejvyrovnanejsi boj o titul poslednich let a zase se tu zacina resit Ronaldo x Messi, kdo je nejlepsi v historii a podobny kraviny, ktery se tu opakujou kazdy druhy tyden.

Reagovat
valloire

Tak já jenom zareagoval na YNWU...Jsem fakt nevěděl, že když je tu nejvyrovnanější boj o titul, nic jinýho se nesmí řešit. CRxLM je klasika a jestli tě nebaví, tak to přeskoč, ale je zbytečný osobně útočit...Nechal bych tohle na cules, ti se tu hádaj v jednom kuse, my se snad k osobním útokům jak fandové Královského klubu snižovat nebudem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3/10 Kennethu, mas na min

Reagovat
Y.N.W.A

samozřejmě říkám jo

Reagovat
ttopi

Samozřejmě ne. Nesmí se zapomínat na tvé oblíbence Garrinchu a Zica

Reagovat
blaugrana

Vasconcelos este, ci ako sa to pise. Ten bol aj nad Pelem.

Reagovat
valloire

Vasco byl 10x lepší než Neymar. Řekl to Pelé a ten ví.

Reagovat
valloire

jasná věc, Leo má 50 přímáků, Arthur 2x tolik....Garrincha je 2x mistr světa, Leo zero.

Reagovat
ttopi

Být nejlepším neznamená být mistr světa, to už se tu řešlo. je třeba se bavit o nějakých individuálních kvalitách. A ani ty leckdy nemusí stačit k titulu mistra světa, když je v týmu třeba 20 hráčů, ale to bys mohl vědět.

Reagovat
valloire

Být nejlepším znamená být mistrem světa, to platí všude. To jenom vy, jelikož Messi není a ani právě nikdy žádnej extra výkon nepředvedl, hledáte berličku. Kdyby měl smůlu a hrál podobně jako Zico třeba, neřeknu nic. Ale hráč bez jedinýho golu v playoff, to nemyslíš vážně co?

Reagovat
ttopi

PO MS hraje hráč max 1x za 4 roky, někdo i méně. Tohle fakt nejde brát za bernou minci. Ale když myslíš.

Reagovat
valloire

když to PO hraješ na 4 turnajích, jednou jsi ve finále a ani tak nedáš gol, tak to o něčem svědčí...minimálně o tom, že prostě nejsi tak dobrej jak si myslí někdo

Reagovat
ttopi

Dobře

Reagovat
Mercury

Fotbal je totiž individuální sport.

Reagovat
valloire

ta odpověď proč nedal gol, chybí....co vymyslet něco jinýho?

Reagovat
Mercury

Na to si odpovez spis ty. Tohle uz je strasna krec a ty to vis.

Reagovat
valloire

z vaší strany, to souhlas

Reagovat
drussbarb

No Juve má po příchodu tvého boha výsledky jako víno, aspoň tam tu ligu konečně vyhrál někdo jiný

Reagovat
valloire

Od doby co nemá tvůj bůh za prdelí Xaviho s Iniestou, tak taky nic moc agente.

Reagovat
ttopi

Hlavně se týden co týden nefotí v kabině ve slipech

Reagovat
Salfovic

Sevilla

Reagovat
CHONG

Jsou z kola ven, škoda

Reagovat
valloire

Takže to vidim asi takhle : Barcelona-Atletico 1-1, Real-Sevilla 2-0 a dem si proto.

Reagovat
Mercury

To není vůbec vyloučeno a docela takový výsledek očekávám. Jestli ale Barca Atlety porazí a Real už neklopýtne, tak budou ty Granady a Cádizy fakt strašně mrzet...každopádně pěkný souboj letos, jakkoliv souboj kriplů.

Reagovat
valloire

Zapomínáš, že takhle podobně to dřív i s tím bodovým ziskem bylo v historii vždycky. Pak se díky financím trhli Barcelona s Realem a to je 10 let dozadu. Takže s těma kriplama bych nesouhlasil. Vrací se to do starejch kolejí, i když je to proto, že oba máme generační problém.

Reagovat
Visca el barca

Fati Tohle není dobrý.

Reagovat
patas92

Ansu Fati will undergo surgery on Thursday. The intention is to solve his knee problems for once and for all. The operation will be carried out by the doctor of the Portuguese national team. Fati will be absent for another two months. [md]

U těch předchozích dvou operací, nebo kolik jich bylo, byl záměr jaký?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kolem toho je dlouhodobě taková mlha, že těžko říct. Každopádně třeba Kimmich se z toho dostal za pár týdnů . Ten náš zdravotní personál je v zoufalým stavu a nelze se divit Xavimu, že měl jako jednu z podmínek příchodu jeho kompletní výměnu.

Reagovat
Mercury

Co vůbec ten Xavi? Al-Sadd mu prý další smlouvu nedá, dá se z toho něco vyčíst, nebo je reálné, že by se fakt chystal jeho příchod už toto léto? Já sám pořád váhám, jestli je vhodné Koemanovi dát další sezonu (nehledě na to, jak dopadne souboj o ligu).

Reagovat
Mimalu

[Javi Miguel Club] Ansu Fati’s inner meniscus in his left knee will be removed, following the new operation. This decision has been taken by the doctors, with the consent of the player.

Asi se chtěli vyhnout takhle drastickému řešení

Reagovat
roman1978

Nejlepší možný scénář:

Porazíme Atlety a bílé zlo po smutku z vyřazení z LM ztratí se Sevillou.

Pravděpodobný scénář:

Remizujeme s Atlety, bílé zlo zničí Sevillu a pak remizuje s někým nepravděpodobným.

Nejhorší scénář:

Porazíme Atlety a tím přihrajeme titul bílému zlu.

Reagovat
valloire

Bílá není nikdy zlo. Je to barva čistoty a gentlemanství. Zato když někdo nosí pruhovanej dres, vždycky to smrdí levotou.

Reagovat
Mercury

Třeba Viktorka Plzeň?

Reagovat
valloire

to je samozřejmě výjimka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Barva toaletního papíru. Kam patří toaletní papír všichni víme.

Reagovat
sokar

Saruman approved

Reagovat
Reggie

gentlemanství

Reagovat
Visca el barca

Začínám věřit tomu, že v létě přijde Ney.

Reagovat
Eichel

Ja by som aj veril že je tam snaha z jeho strany a aj z našej ale podľa mňa ho PSG vyslovene nebude chciet pustit do Barcelony a zároveň fakt netuším ako by sa to finančne utiahlo. Jedine, že by chceli Dembelého alebo Griezmanna.

Reagovat
valloire

nebo Messiho

Reagovat
Miguel19

Haaland, Neymar...na skoro krachující klub velkolepé plány.

Reagovat
2miguel1

Fati ďalšia operacia. Meniskus mu bude uplne odstraneny to nevyzera dobre

Reagovat
valloire

Jese 2, říkal jsem to.

Reagovat
ADM

Most Goals & Assists in 2021:

1. Messi - 33

2. Lewandowski - 29

3. Griezmann - 26

Griez pekne zabral.

Reagovat
valloire

ale není hoden dresu

Reagovat
ttopi

Jentak mimochodem:

In the last decade:

Most Goals : Lionel Messi

Most Assists : Lionel Messi

Most Goals Contribution : Lionel Messi

Most Goals in Major Finals : Lionel Messi

Most Successful Dribbles : Lionel Messi

Most Big Chance Created : Lionel Messi

Most Chances Created : Lionel Messi

Most Key Passes : Lionel Messi

Most Free-kick Goals : Lionel Messi

Most Ballon D’Ors : Lionel Messi

Most Golden Boots : Lionel Messi

Most FIFA POTY : Lionel Messi

Most La-Liga MVP : Lionel Messi

Most IFFHS Awards : Lionel Messi

Most Pichichi Trophies : Lionel Messi

Most International MVP : Lionel Messi

Most Man of the matches : Lionel Messi

Ty prvni dva radky jsou dobry. Nebyva moc zvykem aby mel nekdo nejvice golu i asistenci zaroven po tak dlouhou dobu. Vetsinou je nekdo bud strelec, nebo nahravac. Messi je oboji. Jedeme dal.

Reagovat
valloire

zapomněl jsi patrně nedopatřením na to nejdůležitější :

most UEFA CL trophy last decade : Cristiano Ronaldo 4, Lionel Messi 1

To jen tak mimochodem. Jedeme dál.

Reagovat
ttopi

Díky za doplnění. Ale opět se tu bavíme o nějakých individuálních dovednostech

Reagovat
valloire

a ty přispívají velkou měrou k trofejím...ještě si najdi goly CR a LM v LM

Reagovat
ttopi

Tak jo. Abychom tu nekonečnou debatu nějak zkrátili, tak při výběru nejlepšího hráče historie fotbalu je prvním krokem to, že se dají dokupy soupisky všech týmů, které vyhrály MS a teprve pak se bude vybírat dál.

Říkám to správně?

Reagovat
valloire

Ne.

Reagovat
ttopi

Reagovat
Mass

Zase má Leo jedny z nejhorších defenzivních statistik

Btw třeba takovej Mbappé má lepší % střelby...

Dám příklad z basketu, k čemu ti je hráč, co dává 50 bodů za zápas, ale ty prohráváš 100:80? Fandové Barcy a Lea můžou říct, že má špatný spoluhráče, na druhou stranu nevim co by ještě chtěli, pokud Barca koupí někoho, kdo neumí jen držet míč ale i bránit, tak řeknou že je kopyto. Je to prostě kolikrát vidět v zápasech, kdy Barca nedokáže mít držení 80%, každej útok proti nim je nebezpečnej.

Reagovat
ttopi

Ten příklad z basketu je myšlený vážně? Pokud bude hráč dávat 50 bodů a budeš stejně prohrávat, fakt to není vina toho hráče

Reagovat
Mass

Samozřejmě že je, už si někdy zkoušel bránit pět hráčů ve čtyřech?

Reagovat
ttopi

Nezkoušel a ani jsem to neviděl, protože to nikdo nedělá. A jestli chceš porovnávat bránění ve fotbale a v basketbalu, tak nemá moc smysl v debatě pokračovat. Systém bránění je úplně, ale úplně jinej. V basketbalu se vrací všichni, protože palubovka je malá a hráčů je méně, takže jakákoliv přesila i 1 hráče je více znát. Ve footbale je zcela běžné, že se útočníci nevracejí ani na svou půku, prootže ani soupeř neútočí v 10. Ale tohle je fakt zbytečná debata jestli to bereš takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Protože přečíslení ve fotbale asi znát není co. V moderním fotbale všichni útočí a všichni brání. Nemluvím o vracení se, ale Leo nebrání ani na "svojí" půlce. Jen vyjímečně, když ztratí balón.

Jinak mě je to jedno, že Leo nebrání, to vy zas budete brečet, až zase od někoho dostanete osmičku.

Fotbal je týmovej sport. Individuální úspěchy jsou nepodstatný. Pokud by se to počítalo jen na body, tak je Komličenko zdaleka nejlepší hráč, co kdy hrál českou ligu. A myslíš si že je? Btw kdyby k vám někdy přestoupil třeba Haaland, tak uvidíš ten rozdíl.

Reagovat
ttopi

Za Komlicenka

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

zdravotníci padají na hubu a Messi si doma griluje v 50 lidech...zavřít

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

každý měl měl vlastní gril

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele