Inter Milán získal po zaváhání Atalanty italský titul

02.05.2021, 18:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (207)

Přidat komentář
hematop

Gratulace

Reagovat
Jajinek

Ještě si to s dovolenim dám tady.

Když mi bylo 7 let, byl jsem s rodiči na dovolené ve Vysokých Tatrách. V hotelu Blaník. Taťka tam dostal obrovský žaludeční záchvat a v noci se budil bolestí. Aktuálně pak běželo Mistrovství světa ve fotbale ve Spojených státech. Zápasy se hrály v noci a já, abych nemusel myslet na to, jak je tátovi špatně, jsem se každou noc koukal na fotbal. Byla to láska na první pohled. Tu hru jsem si zcela zamiloval a naprosto jsem jí propadl. V noci televize, přes den pak na plácku před hotelem všechny děti rekreantů mastily fočus. A já s nimi. Česko ani Slovensko na mistrovství nehrálo, a proto jsme si hráli na jiné vzory tehdejších let. Romário, Bebeto, Bergkamp, Klinsmann, Stoičkov. Já měl ale úplně jiného hrdinu. Byl to „božský copánek“ Roberto Baggio. Když dal dva góly v semifinále Bulharům, byl jsem v extázi. Když ve finále přestřelil rozhodující penaltu, brečel jsem celý den. Miloval jsem ho.

O 4 roky později jsem pak zapnul Českou televizi, kde běželo studio Ligy mistrů a koukal jsem se na tým v krásných černo modrých poměrně netradičních pruhovaných dresech, za který hrál tehdy nejlepší fotbalista světa – Ronaldo. Ten tým hrál s Realem Madrid a stav zápasu byl 1:1. No a před koncem zápasu vidím, jak se u postranní čáry rozcvičuje nezaměnitelná postava s dlouhým černým copem. Roberto Baggio přišel do hry a dvěma góly porazil Real Madrid. Ten tým za který nastoupil…byl Inter Milán.

Bylo mi 11, ale už v tu chvíli jsem věděl, že nikdy nebudu fandit nikomu jinému. Bez ohledu na to, že Roberto Baggio o pár měsíců později z týmu odešel, láska k Interu vydržela napořád. Nebyl internet, takže zprávy o Interu se velice těžko sháněly. Hltal jsem jakékoli útržky v novinách a časopisech, byť to byly třeba jen kusé výsledky. Když byl Inter v televizi, byl to obrovský svátek. Podívat se někdy přímo na stadion byl tehdy naprosto nesplnitelný a vzdálený sen.

Inter v tu dobu nezažíval moc dobrá období. V lize průměr, v Champions League vždy vypadával z kraje play-off. Fiasko s Manchesterem, dělobuchy v zápase s AC Milán. Nevadilo mě to, hlavně že jsem je mohl v televizi vidět.

Rostl jsem s týmem. Gympl. V počítačové učebně byl internet. Takže jsem zjistil, že takových fanatiků černomodrých je v republice více, zjistil jsem, že existuje český fanklub. Tak jsem se přidal. Členský poplatek 500 Kč byl pro mě skoro měsíční rozpočet, přesto jsem se neváhal přidat. A tak jsem se i dozvěděl, že se po tzv. streamu dají sledovat zápasy živě. Začal jsem koukat. Obsese se prohloubila. Najednou jsem nedokázal vynechat jediný zápas. No a když už jsem na ty zápasy koukal, hodnotil jsem. Začal jsem psát. Právě pro klubový web, shrnutí každého zápasu s hodnocením hráčů. Když hrál Inter, půl dne jsem tím věnoval pouze jemu. Moje okolí už to začalo vnímat, ale tak nějak to všichni respektovali.

A pak přišla éra Josého Mourinha. Vysoká škola, všichni kamarádi hltali Premier League, ale já nikdy nezradil. A Inter začal vyhrávat. Tituly. Miloval jsem Zlatana a snil, že by se někdy mohlo podařit i vyhrát Ligu mistrů. A postupně jsem si začal uvědomovat, že dokud člověk celé to divadlo neuvidí na vlastní oči, nebude tomu fotbalovému šílenství naplno rozumět. Inter hraje domácí zápasy na Stadio Giuseppe Meazza, obrovském betonovém díle, kam se vleze 80 tisíc fantastických fanoušků. V tu dobu jsem si nepřál nic jiného, než si tam zafandit jako pravý fanoušek. A nereálné to nebylo. Fanklub totiž na zápasy jezdil a vždy dokázal pro své členy sehnat lístky.

A tak jsem se v roce 2010 rozhodl, že prostě pojedu. Ušetřil jsem z brigád nějaké peníze a rozhodl se navštívit své kamarádky v Itálii, které tam pracovaly potažmo byly na Erasmu. Sehnal jsme lístky na zápas s Juventusem, koupil letenky, zajistil ubytování. Těšil jsem se jak malý. Inter tou dobou mířil za dalším titulem. Měla to být noc mého života. Jenže… italské ministerstvo vnitra rozhodlo o tom, že je zápas rizikový a že na něj mohou jen držitelé speciální karty přímo z Itálie. Rozhodlo takto 3 dny před výkopem. Konec. Žádný fotbal se nekonal. Prostě jsem se na něj nemohl dostat. Byl jsem naprosto zdevastovaný. Stejně jsme letěli, prošel jsem se po prázdném stadionu den před zápasem, byl jsem v muzeu, zápas sledoval v hospodě plné fanoušků, ale sen se prostě odložil. I tak jsem poprvé nasál úžasnou atmosféru Milána, když se hraje fotbal. A opravdu, je to absolutní droga. Věděl jsem, že se prostě jednou vrátím.

No a ten rok se paradoxně Interu dařilo natolik, že se do toho vysněného finále Ligy mistrů probojoval. Nikdy by mě to nenapadlo, ale najednou jsem měl možnost být u toho. Fanklub sehnal lístky. Já měl lístek na finále Ligy mistrů! Na zápas, který jsem vždy sledoval jen z televize a nikdy by mě nenapadlo, že by se dalo uvažovat o jeho návštěvě. Měl jsem lístek na nejvíc nejdůležitější událost mého tehdejšího života. Ale neměl jsem se jak do Madridu, kde se tehdy finále hrálo, dostat. Letenky stály cca 16 tis. Kč a jako vysokoškolák jsem tyhle peníze opravdu ani zdaleka neměl. Takže opět velké zklamání, opět jsem se svého snu musel vzdát.

Nicméně jsem si řekl, že to bylo naposledy. Pozval jsem domů všechny své nejlepší přátele. A na zápas jsme se aspoň koukali v televizi. A v momentě, kdy Diego Milito dal gól, volala mi moje tehdy 80ti léta babička a nadšeně říkala do telefonu, že se kouká na fotbal a že vedeme, že fandí. Přitom nikdy neměla o fotbale ani potuchu. Natož o nějaké Lize mistrů. Měl jsem slzy v očích. Inter vyhrál. Euforie a jeden z nejsilnějších zážitků v životě vůbec. Obraz Diega Milita slavícího branku mi dodnes visí skoro v životní velikosti doma nad klavírem.

Doživotní láska byla zpečetěna. A já věděl, že prostě musím své fanouškovství povýšit na ten konečný level. Hned další rok jsem prostě jel na výjezd za každou cenu. Malým mikrobusem. 14 hodin. Nepohodlně. Na zápas s Juventusem, který skončil 0:0. Ale bylo mi to úplně jedno. Ten zážitek zpívat týmovou hymnu s dalšími 80 tisícovkami fanoušků byl k nezaplacení. A tak jsem začal jezdit dál, třeba dvakrát do roka. Trávil jsem celé víkendy v autobuse do Milána se skvělými lidmi z fanklubu.

No a pak jsem začal pracovat a všechny ty výlety jsem prodlužoval a vychytával, aby byly pohodlnější a propracovanější. Začal jsem ty výlety organizovat pro své nejlepší kamarády a vždycky jsme jezdili tak v 5ti litech na fantastické víkendy. Už ne autobusem, už jsme létali. Zařídili si v Miláně ubytování. Podnikali různé tripy a šílenosti. A s Interem se tak spojilo naprosto velké moře zážitků. Pamatuju, jak jsme hráli v letadle do Milána fotbal na palubní obrazovce, jak jsme byli muzeu Alfa Romeo na živé show, v Monze na okruhu Formule 1 jsme se vloupali přímo do boxů, jak jsme několikrát málem nestihli letadlo, protože jsme běželi na last call místo ke gatu do kiosku pro plechového Radegasta, jak jsem v letadle čůral na záchodě pro letušky, jak nám v Miláně obchodě po půlnoci nechtěli prodat chlast, bo vyhláška a my museli na ubikaci pít poslední záložní pivo, jak jsme se ztratili v Navigli, jak jsme ztratili letenky a do letadla se dostali jen na dobré slovo. No a co rozhodně nezapomenu je, když jsme se objímali a zazpívali tu nádhernou hymnu Ligy mistrů při posledním zápase s Dortmundem. Inter už nebyl jen o fotbale, byl o přátelství, volnosti, cestování, životním stylu, pohodě a životu.

Paradoxně čím víc jsme začali jezdit, tím méně Inter vyhrával. Už 11 let hrajeme v podstatě strašně. Jako velkoklub kolikrát i nedůstojně jménu Inter Milán. Musel jsem protrpět porážky doma se Sassuolem nebo Cagliari, koukat na hráče jako Rocchi, Jonathán, Kharja či Nagatomo. Musel jsem se koukat, jak největší rival Juventus vyhrává 9 titulů v řadě. Jak prohráváme na Spartě (tam aspoň po osobním setkání se Zanettim a Icardim). Ale nikdy mi to nějak moc nevadilo. Protože Inter, to není o výhrách nebo prohrách. Je to životní styl. Čím větší prd jsme hráli, tím více jsem se stejně do Milána těšil. Není jiné místo na planetě, kde bych byl častěji a kde bych se cítil šťastnější (kdy nepočítám domov). Znám Milán jako své body a ten člověka nikdy nezradí a je jedno, jestli se vyhraje nebo prohraje.

No, a teď jsem trochu kecal. Je to někdy o výhrách. Nikdo nechce pořád prohrávat. Když byl Inter na vítězné vlně v letech 2007 – 2010, byl jsem mladej bažant, bral to všechno jako samozřejmost. Nedokázal jsem si to natolik užít. A přeci jen 11 let je neuvěřitelně dlouhá doba.

Takže to, co se stalo před pár minutami, si hodlám neuvěřitelně užít! Po těch dlouhých letech strádání, proher a neúspěchů můžu konečně slavit. JE TO TADY. Jsme mistři!!! Mistři Itálie!!! Dlouho před koncem ligy, bezkonkurenčně a zcela zaslouženě. Budeme našívat na dresy italskou vlajku jako znak těch nejlepších. Aspoň na rok. Klidně ať se zase 10 let nic neděje. Já už jsem nabitý a budu celé léto jaro a léto slavit. Všemi způsoby a doufám, že COVID dovolí a i na místě v Miláně, když už to nepůjde na stadionu. Je to fantastický úspěch. Děkuju moc všem, kteří se mnou můj fanatismus sdílí. A hlavně díky celému týmu a hráčům. Že mě zase udělali šťastným. Výhra v Lize mistrů, první minuty na Meazze, osobní setkání a obejmutí se Zanettim. Doufám, že se tento titul dokáže těmto životním zážitkům vyrovnat.

CAMPIONI D ITALIA SIAMO NOI!

GRAZIE RAGAZZI

Reagovat
el Principito

užívej

Reagovat
wishmaster

keď som uvidel ten dlhý prísepevok, nemyslel som, že to dočítam ale oplatilo sa . Gratulujem, osláv to poriadne

Reagovat
FORZAMILAN

přesně, také tak

Reagovat
smazaný uživatel

já to vzdal u fotrovýho průjmu

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Pepe1911

:: ::

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Kop do titulků

To je nádherný příběh, tohle dělá fotbal fotbalem

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
JackDaniels.

zato, ze si cech, ktory sa z Tatier vratil domov zivy a zdravy

Reagovat
Rudnevs

tiež mi napadlo

Reagovat
Firkraag

Reagovat
jany kozak

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
shitcool

Reagovat
havrys99

Reagovat
Unai

Reagovat
valloire

pfff, to dělam už léta

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
valloire

15x heč Tatry jsou v pohodě a to si tam dělam v podstatě co chci...

Reagovat
JackDaniels.

To som rad ja byvam rovno pod nimi na Liptove, mam ich pochodene krizom krazom

Reagovat
valloire

tak to bych tam byl tak 50x....to ti závidím, na Liptově je všechno hodně blízko. Co se týče Tater, tak jsme třeba spali na Temnosmrečianskym plese, což doporučuju, úžasnej západ slunce, pokračovali přes Chalubinskýho vrata do Polska. Koprovou a tichou dolinou přes Hladký sedlo jsem šel do Polska sám, pak Orla Perč, tak super. V těch končinách není nikdo. Mam všechny turistický štíty plus komplet štíty v Beliankách, chystam se dobýt Ladový štít, musíme ještě na Končistou...Spousta práce, málo času.

Reagovat
JackDaniels.

Parada to ste pekne pochodili. Ten krasny pocit ked si chodis v super pocasi po hrebenovke a dovidis kam len chces, do Koprovej a Tichej chodim bezne na bike, mam to asi 15km tak drzim palce nech sa podari este co mas naplanovane, hlavne opatrne

Reagovat
JackDaniels.

Inak od oktobra min roka som vysiel 26 kopcov

Reagovat
valloire

ty vole 15 km....já 650 zase nejsem ale blázen, loni v červenci jsem vyšplhal na Sedielko ve sněhu a na Malý Ladový už nešel, páč to chtělo mačky...v červenci. Za dva jsme šli Prielom a na Ladových štítech po sněhu ani památky. Odolává svině jedna. Hřebenovky nejen v Tatrách, ale i na Fatrách jsou super boží, to miluju z chaty na chatu/salaš. letos dáme v září konečně Nízký Tatry a když nás nepustí do Itálie, tak přechod Roháčů. Teda doufám, že v tomhle čase už se k vám dostanu. Teď v květnu musíme do Jeseníku, chtěl jsem na Tribeč , ale nejde to.

Reagovat
JackDaniels.

my kedsa otacame pred nejakym nebezpecnym usekom si vzdy povieme, ze radsej dalsich 1000 zazitkov ako tento jeden, pootacali sme sa uz hodne razi, tak to bolo spravne, urcite ti odporucam zapadne tatry, tie su podla mna najkrajsie : Baranec a po hrebenovke na Plačlivô a na ziarsku chatu na vybornu kapustnicu, alebo z Placliveho mozes pokracovat, dalej vyskusat: Bystrá, Klin, Pyšné sedlo, Ostrý rohac, Jakubiná proste top, ja chodim este pravidelne so svojim aljaskym malamutom a to je este o to vacsi zazitok vidiet ako si to uziva

Reagovat
valloire

Baranec, Babky, Plačlivo, Baníkov a Žiarsku chatu znam. Neznam ten úsek na východ a proto si dáme v létě přechod. Malamut je super a mam dojem, že jsme někoho takovýho potkali...

Reagovat
JackDaniels.

Pamatas aj kde?

Reagovat
valloire

Žiarske sedlo myslím, 2012 srpen.

Reagovat
JackDaniels.

Tak to ja nie, vtedy som brazdil Korziku

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
Nadržený šimpanz

Tak tohle bylo hodně pěkný

Reagovat
Rudnevs

How I met your mother - futbalová edícia

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

Parádní čtení Já to mám podobný, vyrůstal jsem a stále žiju s Milánem už hodně dlouho. Viděl jsem hrát na san siru Baresiho, Maldiniho apod. a můj první zápas v Miláně byl s Juve 18.3. 1995 (to jsem se teď musel podívat na ty lístky, které stále mám) Ale abych to ukončil, samozřejmě vám gratuluju, neboť si to scudetto zasloužíte.....

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Aldeano

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Nihilister

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Spielbergu, sorrentino, howarde čtěte a tocte

Reagovat
Inter Eterno Amore

tiež budem dlho oslavovať .. po tých rokoch trápenia je to neskutočná radosť .., to pochopí len ten, čo to zažil

Reagovat
Tomanatura

Zrovna minuel jsem se dival na moje prvni fotky z Milana a tehdy to byl i tvuj prvni zapas. 0:0 s Juventusem tusim.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
M.Vaza

Pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Parada, mam to velmi podobne .. tiez fandim od 11 rokov vdaka Bobovi (2002), prvy krat nazivo Madonnina 2005.. odvtedy viac vyletov do Milana ale aj vonkajsie zapasy napr. 2019 Nou Camp.. laska na cely zivot

Reagovat
Fenix

Nádhera... Je to tak kámo jsme mistři.

Reagovat
GjøvikFF

Gratulace. Interu i tobě, že tě to pořád tak baví. Měl jsem to tak s AC, více dvě desetiletí jsem v podstatě nic jinýho neznal. Když mi v 1990 dovezl otec z Turecka dres AC, byl jsem na vrcholu blaha, tady bys to nesehnal. Měřil jsem při zápase na televizi pravítkem záda Maldiniho, abych zjistil poměrnou velikost čísla na dresu...donutil otce koupit nažehlovačku a z toho jsem vyrobil a nažehlil jak číslo, tak i jmenovku, které tehdy nenosili na dresech ani ti samotní hráči, v podstatě jsem byl průkopník obdivuju každýho, koho to nepustilo. Mě s příchodem dětí téměř úplně. Byly to super časy

Reagovat
Antijazvec

Ja som r. 1990 prvý krát navštívil Vieden a v hypermarkete mali futbalové dresy, strašne som chcel holandský s Gullitom alebo van Bastenom,ale také malé velkosti nemali

Roku 1986 som navštívil Budapešť a strašne som zase chcel aby mi naši kúpil sošku maskota MS v Mexiku, ale za takú blbosť odmietli vyhadzovať prachy, radšej nakúpili hromadu svetrov a iných vecí čo u nás mali len v Tuzexoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

u babičky mi něco vlítlo do oka

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak bozsky Roberto Baggio a potom Adriano Leite Ribeiro. Za poslednych 11 rokov som nevynechal jediny zapas a to bolo jedno kde som bol... Oplatilo sa Grazie Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, kolik jste tehdy měli lístků na to finále? My v roce 2015 pouze 4. A jestli si někdy půjčit peníze, tak tehdy. Taková šance už se zřejmě opakovat nebude.

Reagovat
Jajinek

Taky myslím, že tak nějak, 4-5. Vím, že kluci letěli na více dní někde přes Alicante.

Reagovat
stuff

Reagovat
masly008

Jak se chtěl pochválit že má klavír Ale ne pěkné čtení, jen otazečka od kdy je největší rival Juve?

Reagovat
Jajinek

odjakživa

Reagovat
masly008

Aha. Takže ne AC? Jsem měl vždycky ta to že oba Milány jsou si největší rivalové.

Reagovat
Antijazvec

Roku 1994 som bol prvý rok na strednej škole a po škole sme išli na školský výlet na chatu, kde pár blbcov z našej triedy pozvalo aj vačšinou triedy nenávidenú našu triednu profesorku, mladú chladnú prachatú ženu, bez emocií čo nikdy nekričala, zato extremne zlomyselnú a zákernú osobu, ktorá bola vydatá za zbohatlíka a ako prvá v meste mala Opel tigra. Spolu s kamošom sme si pustili v telke MS 1994 moje vtedy milované Holandsko, ked sa tam tá krava dovalila a velmi miernym slušným hláskom nás požiadala aby sme jej malú dcéru nechali pozerať rozprávku. Hned sme odišli, lebo som dobre vedel, že by mi dalšie tri roky urobila peklo na zemi. Co jej ale hlavne nezabudnem že nás 4 roky učila ekonomiu z nejakých vlastných osnov, a na maturitu som sa musel učiť kompletne novú látku podla oficiálnych učebníc.Holandsko som vtedy nesmierne miloval odkedy som videl ich ohromujúcu hru a triumf na ME 1988 s Gullitom a Van Bastenom. Prvý raz som videl MS 1986, ktoré ma proste ohromilo,chodil som pozerať často kamošovi ktorý mal na rozdiel od mojich rodičov farebný televízor. Také dobré MS som videl už len r.1998, bol som vtedy ale prekvapený že veľmi kvalitný tím Ceska okolo Pavle Nedveda vicemajster Europy 1996 sa tam nedostal cez Juhoslaviu.

Reagovat
valloire

1986 byly nejlepší MS, je to tak

Reagovat
Antijazvec

A najviac ma šokovalo v akých strašných horúčavách sa hralo, a kludne Francúzi v osemfinále s Talianmi a hned na DRUHY den s Brazíliou, novinári písali že najlepší zápas za 80-te roky.

Reagovat
valloire

No počkej, jak na druhý den? Nějaká pauza mezi zápasy byla...

Reagovat
valloire

Skvělý, nikdy jsem tu nečetl tak dlouhej příspěvek, ale četl se sám. Hezká zpověď.

Reagovat
Antijazvec

Neprášiš aj nejakú modelku? Poznám slovenskú modelku v Taliansku,dosť nymfomanku, ktorú prášil fanda interu.

Reagovat
janinho

ale tym letuskam si ozaj na WC chcat nemusel. maju dost na <> robotu aj bez toho

Reagovat
Josifek

Míval jsem ty začátky s Realem a skrz Raúla podobné jako ty s Baggiem a Interem. Hezký si na to občas vzpomenout

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se chtěl pochlubit, že má kamarádky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Freedo

Takže ty jsi měl lístek na finále LM a nejel jsi tam, protože letenky byly moc drahý? Wtf the fuck. V roce 2012 snad nemohlo být tak těžký se tam dostat. Stopem, busem, půjčit auto.

Reagovat
zurix_new

2010

Reagovat
Freedo

Pravda. Díky za opravu.

Reagovat
j_mrazik

Ten první zápas, který ty vzpomínáš, si pamatuju z dětství jako druhý. První bylo finále LM Juventus vs Ajax. A v tu dobu jsem začal přát (neříkám fandit jako ty) Juventusu.

Je fakt pěkný si na to vzpomenout, jak je to dlouho. A na San Siro bych se taky rád podíval. Měl jsem to naplánované na derby s Juventusem, ale nakonec do toho vlezla korona a nehrálo se... I s těmi lístky by byl asi větší problém.

Reagovat
YoungPyo1882

První trofej Samira Handanovice

Reagovat
LeonardoUžoa

Ten si to zaslouzi

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Beči

Fandím AC, ale Interu musím pogratulovat. Letos berou titul zcela zaslouženě a Conteho by si měli předcházet, protože je to velkou měrou jeho zásluhou.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Arnar Resmusonn

Conte je manažerský mág gratulace Interu

Reagovat
smazaný uživatel

což potvrdí na podzim 4.místem ve skupině v LM

Reagovat
Arnar Resmusonn

Máte nějaký mindrak z Interu nebo Conteho?

Reagovat
Largo

Z obojiho.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jen reálný odhad

Reagovat
Inter Eterno Amore

odporúčam nadýchať sa čerstvého vzduchu

Reagovat
Spalovač šancí

pokud se bude chtít soustředit na obhajobu, tak je to logický krok

Reagovat
KingMaster13

Gratulace zaslouženě, snad se AC uzdraví a do pár let je bude prohánět

Reagovat
Seydou Doumbia

no pokud jejich hlavní přestupové cíle jsou hráči jako Scamacca nebo Vlahovic, tak budou někde na úrovní Lazia a AS...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

4 kolá pred koncom súťaže už máme istý titul Aj toto dokazuje veľkosť Conteho a kvalitu súčasného tímu

Reagovat
Madio Sané

Alebo to môže dokazovať “kvalitu” súčasnej Serie A.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Zark

gratulace vedení Juve

Reagovat
10

myslíš to v Interu, nebo Juve?

Reagovat
Zark

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
The Krupy

Reagovat
stuff

Reagovat
REPLIKATOR

Konečně někdo jiný než korupčníci.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci > CR7

Reagovat
Morgue

Taky se přidávám ke gratulantům. Letos naprosto zaslouženě. Inter předváděl velmi dobré výkony a letos nebyl v lize jiný tým, který by si to více zasloužil. Smekám chlapci a snad nejenom my jako AC, ale i ostatní pořádně zaberou a vytvoříme lepší konkurenci než letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen > Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Rok a půl v Interu > 6 a půl let v Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda liga

Reagovat
Alberto Aquilani

jop, ako inak označiť ligu, v ktorej titul ešte nedávno dokázal vyhrať Leicester :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mikesh

To ano, ale jakým stylem... Myslím, že žádný italský tým by si proti nim před 5 lety ani neškrtl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, že jsi ocenil práci italského trenéra

Reagovat
Alberto Aquilani

Akým štýlom? Proste to ukazuje na fakt, že tú najgeniálnejšiu ligu na svete dokáže vyhrať team, ktorému robil kapitána člen jamajského bobsledu.

Reagovat
Spalovač šancí

Však v Itálii dokázal letos vyhrál titul Inter

Reagovat
smazaný uživatel

poprvé, co s tím musím souhlasit

Reagovat
Superme

Reagovat
Lubinterista

Jupiii

Reagovat
Alberto Aquilani

Jasný favorit na titul zrobil titul... aké nečakané

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc mě sere, že to s nima vyhrál zrovna Contejner, který pro mě byl dlouhý roky symbol Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Taliansko no...

Reagovat
cubazi

Paráda

Reagovat
Deki

Obrovská fantazie a euforie! Ty aktuální fotky a videa z Milána dávají vzpomenout na to, jaké to vlastně je zažít nějaký velký sportovní týmový úspěch. Poslední titul před 11 lety a poslední trofej před 10 lety, poté fatální pád a rytí držkou v zemi. Pamatuju tehdy na ty průměráky v týmu jako všichni fanoušci Interu a už se víceméně jen pousměju. Byly to krušné a bolestivé časy končit na sedmé, ale i deváté příčce. O to víc to teď všechno chutná. Jen škoda, že je covid a nebylo a není možná jet na zápas a zažít atmosféru naživo.

Číňani udělali v Interu kus práce a sázka na Conteho (v Itálii) vyšla. Nejvíc ale přeju ten titul Handovi! Byla by velká škoda, kdyby v Interu za těch x let nevyhrál ani jednu trofej, byť ještě asi končit nebude a snad o nějakou trofej ještě zabojuje.

Letos to až na slabší start je rozhodně zasloužený titul. 4 kola před koncem je hotovo, úžasné série 11 výher v řadě a mnoho domácích výher v řadě. 82 bodů máme už nyní, kdy je ve hře ještě 12 bodů. Tolik jsme btw nahráli při posledním titulu ve 2010. Takže jen důkaz toho, jak jsme letos byli výsledkově suverénní. Že nám to občas konkurence ulehčila mě moc nezajímá a hlavně se na to nikdo neptá. Hlavní je, že ta dlouholetá nadvláda Juventusu končí a utnul jí právě Inter. Kdo jiný...

Pro mě osobně je tenhle titul vlastně taková jediná vlaštovka. Za poslední roky jsem coby fanoušek svých klubů moc radosti nezažil, ať už šlo i o jiné sporty.

Posílám gratulaci všem, kdo se na titulu podíleli! Historický úspěch a za ten děkuji.

PS.: Doufám, že to bude jen impuls do další práce a neusneme na vavřínech, tak jako trochu při posledním titulu.

FORZA INTER PER SEMPRE!

https://www.youtube.com/watch?v=-s87qYUy6MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Gratulace. Zaslouzene.

Reagovat
Petr20

Gratulace Inter Milán!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Conte je král

Reagovat
Tomanatura

Conte je jako trener naprosta spicka, to se vedelo celou dobu. Jeho poblazneni hracu a zapal pro hru je nakazlivy, ta parta jde za nim. Hlavni, ze se poucil z Chelsea a jeste pred prvnim jeho zapasem se zbavil vsech problemovych hracu. Jak je ta parta zocelena a nikdo si nevyskakuje jak Willian nebo Diego Costa, muze mu to vydrzet. Stejne tak fakt, ze dal druhou sanci Perisicovi a Eriksenovi, z nej dela kazdym coulem vyspelejsiho trenera.

Nevim, co se stalo, ale nekdy po novem roku prestal neustale vyplakavat do medii. To byl i ten cas, kdy zacal stavet Eriksena. Neco se tam muselo prihodit, pripada mi, ze od te dobx je tu jiny Conte. Ne ten, ktery furt plakal do medii, nadaval na vedeni a vynutil si Vidala s Kolarovem, ale nekdo jiny. Inter od te doby snad neprohral. Podle me rozhodla tato zmena. Snad mu to zustane. A snad mu Marotta nepujde na ruku pri mercatu a nezousobi katastrofu.

Reagovat
Inter Eterno Amore

máš veľkú pravdu niečo sa tam muselo zmeniť to nebola náhoda

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Rudnevs

Pekne, to som netušil, že Conte mal takýto character development. Snáď mu to zostane no (hoci titul pre Atalantu budúci rok by nebol zlý, ale zas asi odtiaľ potiaľ, najmä že nevyhráva Juve).

Reagovat
smazaný uživatel

Možno to bolo do určitej miery spôsobené aj tým, že Inter vypadol z LM a aj celkovo z európskych súťaží. Takže nepotreboval bojovať na dvoch frontoch a teda nebolo nutné toľko rotovať hráčov a mohol tam každý zápas postaviť to najlepšie čo má. A to najlepšie malo dostatok síl, pretože počas týždňa nemuselo hrať LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
Svatej

bylo by mu hrozně smutný, kdyby Conte znova dojel na příšernej přestupák po mimořádně uspěšným ročníku jako u nás. On si zaslouží full servis za to, jakou práci odvádí. Špičkovej trenér a bral bych ho k nám zpátky okamžitě.

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

Copaak, zas neunášíš, ze si toho trageda v týmu prostě nepřeju?

Reagovat
icka

Jediny kdo neunasi kazdeho trenera a pulku hracu po mesici spis ukazuje na nekoho jineho.

Reagovat
Svatej

Budu moc rad, kdyz mi vyjmenujes dalsi trenery a hrace mimo tuhle soucasnou particku, ktery jsem tu nakladal, kdyz mi tohle vkladas do ust šup šup.

Reagovat
icka

Kez by jelo ownysearch. Pri kazdem trenerovi si vyberes nekoho a nakladas jim, krom Conteho to bylo snad u vsech v posledni dobe vcetne treneru.

Reagovat
Svatej

Jsem rád, že ses tak propálil při sypání těch důkazů. Že ownysearch nejede jde v tvůj prospěch, ne v můj. Ani já sám si nepamatuju, že bych někoho natíral byť jen z poloviny tak, jako Wernera s Tuchelem, ale drž se svý vymyšlený pravdy jako vždycky, třeba mě přesvědčíš silou myšlenky.

Reagovat
icka

Vymyšlená pravda to fakt není a natírání Wernera ještě pochopím i když u tebe to je až za hranicí snášenlivosti, ale natírat momentálně Tuchela. To potom fakt nechápu.

Reagovat
Svatej

Hezky otáčíš téma směrem, kde se cítíš pohodlněji a nemám nic proti zopáknutí diskuze o tom, proč si myslim, že je Tuchel alibistickej sráč, kterýmu je klub u prdele a podle toho jedná, nicméně faktem je, že z původního tématu máš vážně hovno.

Dokonce ti s tím pomůžu, když jseš tak neschopnej podpořit cokoliv, co vypustíš a půjdu alespoň částečně proti sobě. - S trenérama problém nikdy neměl, nejvíc nespokojenej jsem byl za Benitéze, u kterýho jsem ale stejně věděl, že hned vypadne a nakonec udělal celkem dobrej dojem. Sarri přišel po Contem, což samo o sobě tvořilo problém, ale neměl jsem potřebu ho vyhánět vidlema. Jinak v podstatě každýho trenéra jsem v době vyhazovu držel a nepřál si odchod žádnýho z nich. Boas, Di Matteo, Ancelotti, José, ,Conte, Hiddink, naopak u všech jsem byl dost neštastnej z jejich odchodu. S Tuchelem se to asbolutně nedá srovnat.

Z hráčů si skutečně nevzpomenu na nikoho, koho bych přímo nenáviděl, takže hodně štěstí s hledáním.

Reagovat
Svatej

A aby jsi mě zas nechytal za slovo s nenávistí, tak si ani nepamatuju hráče, kterýho bych pravidelně právem i neprávem natíral.

Reagovat
icka

Neotáčím nikam, reaguji na tebe s tím Wernerem a Tuchelem. Stojím si zatím, že poslední dobu jsi s každým trenérem nespokojený a vybereš si nějakého hráče a ty pravidelně hejtuješ. Werner je tutovka, matně vzpomínám Christensena, pod Sarrim Jorginha a věřím, že by se toho našlo daleko víc co si pamatuju. Kepu a spol ani nezminuju, ten si vyloženě o to říkal.

Původní myšlenka byla, že jsi věčně nespokojený s kýmkoli na lavičce v poslední době. Co tu občas předvádíš a to se pouze zveřejní sestava je dle mého k pláči. Jak jsem řekl, ten hejt na Wernera ještě chápu, šance spaluje pravidelně a ve velkém. Ale je to náš nejproduktivnější hráč a o to je smutnější pak ten hejt a ostatní hráči jsou v tvých očích v pohodě.

Tuchel alibistický sráč? Dal obranu do pořádku, nějaký systém se nastavil, ta hra nějak vypadá a že nestaví Gilmoura jen proto, že ty to strašně moc chceš není jeho problém.

Reagovat
Svatej

1/2

To mi zjevně dáváš vyžrat názory celýho fóra, to na to skutečně jdeš velmi mazaně.. Takže pěkně popořadě.

- Kvůli Christensenovi jsem se tu já ještě rok a půl zpátky hádal s ajoukim, jak ho chci v týmu raději než Zoumu, (nakonec se ukázalo, že byl Zouma užitečnější a já uznal, že si zaslouží hrát)... ale jo, drž se toho.

- Kepu jsem možná tak sjel jako každej jinej, protože objektivně nedodával výkony a byl statisticky nejhorším brankářem historie ligy. I když pominu fakt, že Kepu v sestavě nechtěl nikdo, jsem ve výsledku stejně (tohle následující slovo si přečti třikrát) zdaleka nezacházel tak daleko a přitom si to on do příchodu němců zasloužil nejvíc.

- S Jorginhem jsem výraznej problém neměl. Preferoval jsem jiný hráče, občas ho zkritizoval za výkon, ale po krku jsem mu nešel, znova si mě pleteš. Suma sumárum máš skutečný nic.

Znovu si mě zjevně s někým pleteš, já jsem nespokojenej akorát s Tuchelem. Možná frekvence mých stížností způsobila, že si to nějakým hloupým způsobem násobíš i do minulosti, ale faktem je, že jsem nasranej až teď.

V mých očích je zase k pláči ta *vaše* nekonečná obhajoba každýho Thomasova rozhodnutí. Nejen vedení týmu v obecný rovině, ale i přístup fanouškovský základny je v podstatě totálně stejnej, jako za druhýho turnusu Mourinha. Ten přišel, postupně pomalu upozaďoval některý velmi dobrý talentovaný hráče, spoléhal se na zataženou obranu a kvalitní reaktivní hru (občas i celkem kvalitní směrem dopředu), časem hráči začali odcházet a my si neustále namlouvali, jak na to ten a ten hráč neměl a zastoupí ho jinej. Pamatuju si, jak jsme se hromadně za Mourinha byli, že ví co dělá a má dlouhodobej plán. Každá sestava nám pragmaticky dávala smysl a i když přinesla ty krátkodobý výsledky a dokonce titul, jen nám jaksi rozesrala potenciální supertým kvůli jedinýmu ročníku. Nestálo to za to.

Reagovat
Svatej

bili*

Reagovat
Svatej

2/2

Teď se chováme podobně. Určití hráči nehrají a nastupují za ně znatelně horší varianty (tohle platí především o Abrahamovi, Gilmoura do toho v tomhle odstavci tahat nebudu) a půlka toho týmu, která má dostatek talentu na to, aby to dalších 5 let táhla, smrdí na tribuně. O nějakým začlenění Gallaghera do budoucna teď ani nemůže být řeč. Hlavně, že si krásně obhájíme Azpillicuetu na WB, protože dává smysl bránit Bowena a směšnýho Viniciuse takovým doublecombem. Kéž bychom totiž měli nějaký varianty na to místo, který by tam dodaly podobný kvality.

Werner je produktivní v celkových číslech a to se ani nebavim o jeho přínosu ve hře, která mimo těch čísel spočívá pouze v nábězích a presingu. Do kombinace či kličky s ním absolutně nemá cenu počítat a s jeho minutáží by zbylí křídelnící dřív nebo později dodávali podobný čísla s mnohem větším dopadem na hru.

Dal dopořádku obranu, zmrzačil útok, odstřeluje budoucnost. Krom Odoie, Abrahama, Gilmoura odstřelí i Gallaghera s Anjorinem a Livramentem, kterej by klidně mohl pomoci Jamesovi změnit post. Jsem si naprosto jistej, že ti všichni by se za Lamparda do týmu dostali a z hlediska důležitosti plnili minimálně roli takovýho Jamese. Místo toho si nataháme pěkně po Tuchelovsku sračky odjinud, to je skutečně odvážnej přístup k věci.

Reagovat
icka

Super postřeh, vyjadřím se později, moc práce

Reagovat
Svatej

ok

Reagovat
icka

Mozna to mam fakt nejak zafixovane za ostatni z fora, ale fakt jsem si doted byl stoprocentne jistej, ze Christensena, Jorginha a spol si hejtoval ty. Pokud tomu tak fakt neni, tak se timpadem omlouvam a beru zpet. Bude to asi umocneno tim hejtem na Wernera

Tak Mourinho pri druhe staci ze zacatku vypadal dost slibne, doted si pamatuju tu akci s Fabregasem na Schurleho u prvniho golu v sezone tusim Burnley?! Ze odjebal KdB a Lukaka je uz ted vsem jasne, ale kdo mohl vedet, ze Kevin se v Nemecku tak vysvihne i kdyz naznak tam byl. Salah byl u nas marnej, ten se fakt vyhral az v Rime a Lukaku byl propal. Nejak matne si na nwjaky extra utlacovani mladejch moc nevzpominam momentalne. Sezonu pak zazdil nejvic zapasem s PSG kde vygradoval ten hnusnej defenzivni fotbal, kdy tam tusim poslal proti 10 dalsiho beka. Ja byl zezacatku rad za Joseho, ale po titulu slo vazne videt, ze hra jde do kytek a vysledkove to zacalo byt marne, nejake extra hajeni si osobne nepamatuji.

U Tuchela mi neprijde, ze by nejak upozadil momentalni talenty krom Gilrmoura. Zvedl se pod nim Christensen a celkove cela obrana, Kai je cim dal lepsi a Werner kdyby promenoval tutovky tak je nekde jinde. S Odoiem meli epizodu, ale vypada to, ze jsou ok. Na kridla je velka konkurence, rozehrava se Pulisic, je tam Werner, Mount... Abrahama bych pravdepodobne poslal hostovat, co se dalo vycist tak jeho pristup nebyl zrovna ukazkovy, sam ve hre nevypadal dobre a ja osobne nemam rad hrace, kteri nemaji jistotu v utoku tak hned odmitaji novou smlouvu, ale to je muj pohled.

Gilmour nedostaval extra prostor ani predtim, ok byl zranenej, ale i tak... Callagher hraje na hostovacce, Anjorin a Livramento jsou hraci na doplneni, pozdeji asi na hostovacku. Ani pod Lampardem by nedostali prostor nejak vice, kdyz jde do tuheho kazdy se ti na mlady u nas vykasle

Reagovat
icka

To combo s Azpim na wb jsem take nechapal, ale s privrenim oci se to dalo tak nejak uznat jelikoz chtel proste zavrit danou stranu. Azpi je smerem dozadu porad platnej akorat bohuzel uz pomalej... Osobne bych ho rad videl uz jen na stoperu v 3 clenny obrane.

Tak ze Werner neni nijak extra technik a do kombinace uz se vedelo nez se kupoval. On potrebuje balon do behu. Ze zacatku byl prinos nic moc grom golu, ale osobne vidim posun v pressingu i bojovnosti a dohravani souboju coz tu na zacatku nebylo. A neverim, ze nejaky kridelnik krom Pulisice na tom muze byt lepe se stejnou minutazi momentalne. Az ziska sebeduveru a bude to promenovat aspon z velke casti tak tech 20g da urcite. Ja mu verim a pokud to nepujde pod Tuchelem tak netusim pod kym by melo.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Interu

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Po tých rokoch neuveriteľný pocit

Reagovat
juveforever

Conte zradca

Reagovat
Nuno čomes

Forza Inter!

Reagovat
Glat_reloaded

Tak jsem si řekl, že toto je slavná a oslavná příležitost přihlásit se po letech opět na Eurofotbal a napsat sem něco jako "Grazie, ragazzi!!" A zjistil jsem, že můj účet byl smazán.. sakra.. tak jedem nanovo, neva.. každopádně doufám, že další velký úspěch Interu, který mě přivede k přihlášení se, přijde dřív, než mi tu zase smažou účet

Teď však opravdu: GRAZIE, RAGAZZI!!!!!!!!!

Reagovat
Rudnevs

Este ze nevyhralo AC, to by sa vratil Jose

Reagovat
smazaný uživatel

In late November, the hashtag #ConteOut was trending on Twitter, with polls asking whether he should be fired. What does he say to those who voted yes?

“I remain convinced many fans of opposition teams were the ones behind that!” Grande Conte, grande Interista

Reagovat
Csaplárova past

Jestli někdy neměl nějaký trenér v Chelsea skončit, tak je to právě Conte. Obrovská ztráta, ten chlap z podprůměrného hráče vyždíme samotné maximum a hráč je pak nejlepší na svém postu. Charismatický a temperamentní, ten mi jako jeden z mála fakt chybí ....

Reagovat
Svatej

Nejlepší, co u nás kdy byl. Mám ho vysoko nad Mourinhem.

Reagovat
Csaplárova past

Určitě. Mourinho přišel a mohl si ukázat a hráč se koupil. Taky obdivuhodný, udělat titul s úplně novým kádrem. Conte ale udělal titul s totálně odepsaným a starým kádrem. A pak Ancelotti, to byl taky hukot. těch zápasů s pěti, sedmi a osmi góly bylo fakt hodně

Reagovat
Manik...

Reagovat
Whitemedia

Jestli někdy neměl nějaký trenér v Chelsea skončit, tak je to Carlo.

Reagovat
Csaplárova past

Di Matteo

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanouškovi Juventusu mi nezbývá, než pogratulovat k zaslouženému titulu. Sice bych to přál více Atalantě, ale Inter měl nejvyrovnanější výkony ověnčené dlouhou vítěznou sérií, takže titul ve správných rukách. Zároveň bych, ale upozornil na špatné výsledky italského klubového fotbalu v evropských pohárech v posledních letech, kdy se italským klubům dlouhodobě (s výjimkou Juventusu) nedaří pronikat do vyšších vyřazovacích kol LM potažmo EL. Pokud bude chtít INTER tento vývoj otočit musí investovat do zkvalitnění a rozšíření kádru, protože i když vyhrál titul, zkrátka konkurence byla raněná. Neříkám to proto, abych tento úspěch dehonestoval, ale zkrátka jako fakt, který nesmí být přehlížen. Italské kluby se musí zlepšit a bez peněz to nepůjde. Proto se chci zeptat zasvěcených interistů jestli mají nějaké info, jak je na tom INTER finančně. Je známo, že čínský majitel rozpustil svůj čínský mistrovský tým a v oficiálním vyjádření se mluví o postupném opouštění vedlejších aktivit společnosti a zaměření se na hlavní činnost kterou je maloobchod…

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=voLiaOuBTMM

Siamo Noi ! I M INTER - I M SCUDETTO !

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Pořád jste flusali na Juventus, nenechali na něm nit suchou a nakonec vám byli "korupčníci" Conte s Marottou dobrý, co?

Reagovat
Zark

nemaji žádnou čest

Reagovat
smazaný uživatel

Conte je profesionál, tam kde působí, tam odvádí 100% práci. Teď je prostě INTERISTA a nakopal celýmu Juventusu a zbytku ligy zadel. Spousta lidí ho odvolávala, ale ukázalo se, že je to prostě pan Trenér!

Reagovat
Zark

pakliže se takhle fanoušek shoduje s tímto postojem "profesionála" pak už to ani nemůže být fanoušek, pak už ani nemůže znát pojem rivalita, protože s touhle vaší "profesionalitou" se ztrácí vše, o čem fandovství ve svém principu je.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fanouškovství zároveň není o tom chovat se jako vypatlanej čurák z třetí cenové a za každou cenu vyřvávat principiální nadávky a urážky na soupeře v jakémsi "vyšším principu" rivality. Takovej člověk je odpad a je škoda si o něj i otřít boty.

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych k rivalovi nešel. Ale Contemu je očividně jedno nějaká rivalita.

Reagovat
valloire

Tak si tak říkám, když tu čtu jakou mají radost z titulu Interu v italský lize fandové tady, po x letech, k čemu by byla superliga. Titul má větší či menší šanci vyhrát každý lepší tým a o tom je to. Že tu šanci má.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Agent z Melmacu

k čemu? PRACHY

Reagovat
pingla

Až by ti Perez koupil do Realu Mbappeho, Sancha a další skvělé hráče, protože by se zápasy hrály u šikmookých ve 4 ráno, kde by vytřískal prachy, tak bys tady psal něco jiného

Reagovat
valloire

To se mýlíš, preferuju sport a ten ale skončil s přesunem práv na soukromý tv a Bosmanem. Za mě v týmu nejvýš 3 cizinci. Real si poradí i bez superligy, to se nebojím.

Reagovat
pingla

Perez tvrdí, že jste za poslední 2 sezóny myslím -400M euro, což je podle mě teda šíleně veliká částka a na velké nákupy, které Real dělá Realem, asi moc nezbyde a s odchovanci dosáhnout podobných úspěchů jako s mnohdy přeplacenými hvězdami to bude mít Zidane nebo někdo jiný dosti složité.

Reagovat
valloire

Tak byli jsme na tom dobře, ale propad mají všichni, nejenom my.

Reagovat
pingla

to je pravda, ale tak velký asi nikdo jiný nemá (když Barca ty svoje dluhy za sebou táhne x let). Zase na druhou stranu, Real je podle mě nejvěhlasnější klub světa a je schopen takové dluhy smáznout daleko dříve než např. kluby z Anglie

Reagovat
valloire

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio Conte il nostro allenatore

Reagovat
Mrvinho

ale gratulace

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
zurix_new

https://www.youtube.com/watch?v=xDP3uW_M49o - všechny prozatimní letošní góly

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele