Kontrolujte tlak v pneumatikách

Pravidelná kontrola tlaku v pneumatikách pomáhá k bezpečné jízdě. Optimální tlak navíc zabraňuje zvýšení opotřebení, a proto vám může poskytnout delší cykly výměny pneumatik. To šetří peníze a pomáhá životnímu prostředí.
1100x618-1-1100x618.jpg Zdroj: OSRAM

Správný tlak v pneumatikách také snižuje spotřebu paliva a tím i emise oxidu uhličitého. S kompresory OSRAM můžete snadno a rychle tlak v pneumatikách zkontrolovat a případně jej upravit.

Ať už jste doma v garáži, na parkovišti, na ulici, na dovolené nebo na služební cestě, kompresory jsou užitečné, lehké a díky svým kompaktním rozměrům snadno skladovatelné. Jsou napájeny z 12V zásuvky ve vozidle a mají přes 3 metry dlouhý integrovaný napájecí kabel s navíjecím mechanismem a flexibilní vzduchovou hadici. Doba nafukování pneumatik je velmi krátká, tlak se zobrazuje ve třech různých jednotkách tlaku bar, kPA a PSI. Součástí je přihrádka na víčka ventilů pneumatiky a velké tlačítko pro zapnutí/vypnutí.

S kompresory se velmi snadno manipuluje bez potřeby dalších nástrojů. Kompresory OSRAM nejsou určeny výhradně pro pneumatiky automobilů, s přiloženou sadou adaptéru můžete nafouknout pneumatiky svého motocyklu, kola, kočárku, nafukovací čluny, míče, matrace, hračky do vody atd. Třeba model TYREinflate 1000 zvládne nafouknout 13palcovou pneumatiku do 2 minut, je k tomu vybaven integrovanou LED svítilnou, obsahuje pouzdro s latexovými rukavicemi, náhradními čepičkami ventilků a disponuje funkcí autostop při dosažení požadovaného tlaku, s praktickou pamětí poslední hodnoty nastavovaného

3.5.2021 5:03| autor: Komerční prezentace

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist