Malý Peter z Jumanji vyrostl v dospělého muže. Bradley Pierce bojuje s váhou a plešatěním

New Project
New Project
Foto:
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 3. 5. 2021

V roce 1995 se rodinný film Jumanji stal velkým hitem. Velkou zásluhu na jeho úspěchu nesli dva dětští protagonisté, především pak tehdy třináctiletý Bradley Pierce (38), jehož roztomilost divákům učarovala. Dnes už je z dětského herce dospělý muž, který si čas od času zahraje v nějakém filmu a bojuje s nadváhou a plešatěním.

Bradley Pierce se proslavil jako Peter ve filmu Jumanji, ve kterém si zahrál po boku vynikajícího komika Robina Williamse. Pro Bradleyho šlo o nejzářnější bod jeho herecké kariéry, dnes už se mu naplno nevěnuje, ale nabídky úplně neodmítá.

Dnes již dospělý herec, který bojuje s nadváhou a plešatěním, na natáčení vzpomíná jako na životní zážitek. "Dodnes si pamatuji, kolik hodin jsme strávili ve vodě. Natáčeli jsme v ní asi 8 dní, bylo to náročné a zároveň ojedinělé, které dítě něco takového zažilo," řekl Bradley v rozhovoru pro magazín People.

Ze všeho nejraději Bradley vzpomíná na Robina Williamse, který v roce 2014 spáchal sebevraždu. "Byl velmi přívětivý, šlechetný a milý. Kromě toho nás ale všechny ochraňoval, jako bychom byli jeho rodina. Každý den po natáčení nás pochválil za dobrou práci a řekl, že je čas jít domů a odpočinout si," uvedl bývalý dětský herec.

Robin Williams byl skutečný ochranitel. "Producenti chtěli, abychom jeden den zůstali na natáčení nějaký čas navíc a dokončili scénu. Robin to zatrhl, řekl, že náš odpočinek má větší hodnotu než peníze, které padnou, když natáčení odsuneme na další den. Nikdo by nenašel odvahu se svým zaměstnavatelům u filmu postavit tak důstojně jako on," vzpomíná Bradley.

Naposledy si Bradley Pierce ve filmu zahrál v roce 2018, v seriálu se pak neobjevil už od roku 1999. Nyní se věnuje hlavně dabingu a produkuje filmy či divadelní představení. Po letech by ho zřejmě jen málokdo poznal, protože jako dospělý bojuje s nadváhou a také s vypadáváním vlasů, které často maskuje nošením pokrývek hlavy.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.