37-letá žena zabila svého manžela a děti a poté šla do kina

Přidat na Seznam.cz

Horor v Rusku. 37-letá Ekaterina, matka trojčat z Vladivostoku, pobodala svého manžela a dvě pětileté děti nožem. Žena zuřila, když se od svého 40-letého manžela dozvěděla, že se s ní chce rozvést a vezme děti. Po krutém zločinu očistila stopy krve a předstírala, že se nic nestalo, šla do kina. Ze tří dětí přežil jen jeden chlapec. Měl velké štěstí.

Tragédie se stala koncem dubna na v centru Vladivostoku – s více než 600 000 obyvately a hlavního města Primorského Kraje. Soused 37-leté Ekateriny cítil z bytu podivný zápach. Rozhodl se zaklepat na dveře, aby zjistil, zda je vše v pořádku. Znepokojilo ho to, když na její výzvy nikdo nereagoval. Nakonec zavolal pomoc. Když služby dorazily do bytu, tělo 40-letého muže leželo na podlaze.

Jak informují ruská média, zdegenerovaná matka schovala těla dětí do sportovní tašky a zabalila mrtvolu svého manžela do fólie. Koneckonců, Ekaterina pečlivě vyčistila byt a šla do kina. Policisté ji vypátrali a zadrželi. Byla obviněna z vraždy. Žena bude také vyšetřena psychiatry.

Pouze jeden ze tří chlapců přežil
Ekaterina byla matkou trojčat narozených v roce 2016. Dva synové zemřeli rukou své matky. Třetí chlapec nezemřel při kruté vraždě jen proto, že byl v době tragédie ve školce.

Podle zpráv z médií se manželství Ekateriny a jejího o tři roky staršího manžela dlouhodobě zhoršovalo. Svědci uvedli, že matka se po porodu začala chovat divně a že otec je kvůli ochraně dětí vzal ke svým příbuzným, kteří žili v jiném městě. Krátce před tragédií si Ekaterina založila účet na seznamce, kde napsala, že je připravena na nový vztah.