61-letý muž se nebojí dámských podpatků. Nový styl nebo bizár?

Urostlému a statnému Markovi Bryanovi je 61 let. Jeho odvážný a originální styl oblékání si získává srdce uživatelů internetu. Sluší podpatky jeho tvarovaným lýtkům? Přesvědčte se sami.

Jsem jednoduchý, ženatý chlap, který miluje Porsche, krásné ženy a dává si do svého šatníku vysoké podpatky a sukně – čteme na účtu Marka Bryana na Instagramu. Právě tam si obrázky 61-letého Američana, který pracuje v Německu, podmanily srdce milovníků módy po celém světě.

Americký recept na úspěch je geniální ve své jednoduchosti. Nad pasem lze jeho oblečení obvykle nazvat pánskou klasikou: převládají košile s límečky, kravaty a bundy. Spodní část oblečení je však úplně jiný svět: vysoké podpatky, boty, sukně nebo jiné prvky, které lze zařadit do kategorie dámských cetek.

Bryan v rozhovoru pro Interview Mag připustil, že se chce „raději oblékat jako mocná žena“. A i když si mnoho lidí může myslet, že tento typ stylizace je relativně nový nápad, Bryan nosí sukně už pět let. A vysoké podpatky nosí na nohou už čtyři desetiletí! Jak jednou Bryan odhalil, všechno to začalo tím, že chodil s vyšší ženou. A nelze popřít, že se mu to asi skutečně líbilo.